Tonka185 malac je pravi slatkis !!!😍😍
Moja privatna ginekologica kaze da mi je najbolje napravit 4D uzv u 26tt.nez zas ,al znam da cu se jos morati dugoo strpit nazalost 🙄
Joj curke imam nalet energije da sam oribala čitavu kuću 😂 S čime vi čistite wc? U mene je onaj arf kupaonica ali je bome jak, stavila sam majicu preko nosa i usta i opleti rođo 😂
Malac super heklas i ja bi voljela naučiti međutim ionako naočale nosim ne bi znala konac ubaciti u iglu 😅
Što se tiče hrkanja 😡 Uh ja imam jednog doma, ali specifično je to što hrče samo kad spava na leđima, tako kad pođe hrkat ja ga udarim nogom i okrene se na bok. Kaže da i ja hrčem zadnjih par dana 🤤 A ujutro kad treba na posao navije bar 10 alarma i svaki ugasi ali džabe kada me probudi 10 puta 😠
Anita ti njega jednom laktom po glavi pa nek on leži u suzama na kutnoj 😂😂
Tonka bebač ti je med medeni!! Drago mi je da je sve u redu i da si se dobro opremila 😁 I moj liči na muža, nema veze što ga ja nosim 9 mjeseci i što ću ga roditi i dojiti , a on liči na tatu ee robijo 😂
Neko me pitao zasto lezim na kutnoj u 5 ujutro i placem? Ha valjda zato sta sam trudna hahaaa...otkud znam, nazivciram se sto ne spavam 😂
Tonka daj si pogledaj na stranici od bubamare, trenutno ti imaju na akciji krevetic s madracom i 6-dijelnom posteljinom za 883 kn, sto je fakat ok cijena. Sto se tice postolja za kadicu, meni ce ga frendica posudit, ali inace ga nisam namjeravala kupovat, planirala sam kadicu stavit na stol, ali ipak mislim da ce me spasit taj stalak jer na kraju krajeva moze cijelo vrijeme bit u kupaoni i lakse mi je kadicu punu vode prebacit i sve, al da je skupe je.
Dream ja cistim s arfom i domestosom ili sanitarom, ali sam si kupila one maskice u ljekarni i stavim rukavice kad cistim kupaonu da bas ne udisem taj miris i da mi nejde direktno na kozu.
Heklanje nije uopce tak tesko kak se cini, meni je susjeda pokazala i stvarno ide 😀 i ja nosim naocale, igla je velika, a i vuna je veca od konca pa stvarno nije problem ni nama cetverookima 😁🤓
Neko me pitao zasto lezim na kutnoj u 5 ujutro i placem? Ha valjda zato sta sam trudna hahaaa…otkud znam, nazivciram se sto ne spavam 😂
Hahahahah ma da zato i pitam😂😂😂😂
Malac pogledat cu tu akciju hvala ti😘
Ma da stalak je koliko i kada, majko mila cuda. Al mislim da mi stvarno treba jer ne mogu po stolu to stavljat😕
Cistim domestosom, Brefom ili necim slicnim i sve mi je to jako ali sta cu, prizivim tih par min.jos nemam prozor u zahodu.
Tonka ajme koja fotkaaaaaaaaa 😍😍
Bome si ti dobar shopp nabacila..stalak za kadicu..mi smo kadicu na komodu stavljali..stalak mi se cini nespretan nekak..ili se varam mozda? 😁
Mm ne hrce, al je tak izgubljen po noci..5x mu kazem da malog pokrije, da se samo probudi, onda se probudi i krmak pokrije sebe od glave do pete, onda mu kazem da pokrije malog, aha maaaalog? Valjda ga je pokrio..nez otisla sam spat u dnevnu jer mi je cucak prdio po nosom 🤮
Croatina hahaha baš si me nasmijala sad s mužem i pesom 😂😂 naš pas spava s nama, ali taj uopće ne prdi, sve mi je to čudno, ali stvarno evo u ove dvije godine koliko je kod nas, možda je 2 puta prdnula 🤷♀️😀
Tonka bebonja je preee sladak...pretppstavila san po fornetima koni dio grada je a pogotovo kad san vidila slicicu uzv...sad znam tocno kod koga si😉....reci mi di si kupila tu zastitu za vc skoljku i kako to uopce izgleda ja san imala u planu to uzet za bo ali nigdi nasla pa preskocila...inace opasno si se opskrbila...tako je pametnije po malo svaki mj.tako san ja..na kraju san potrosila veeeliku svotu koju uopce nusan nut osjetila...jer sad zadnji mj.nit bi mogla financijski nit fizicki..ka san danas bila bass jakoo aktivna oko rucka i bass san se preforsirala leda mi se sad raspadaju nadam se da ce do jutra popustit...🙄😣😥
url=https://lilypie.com]
Dreamcatcherr-udarim ja njega posteno al njega nebi probudio niti da se cijela kuca trese i zidovi se ruse.. sam se okrene na drugu stranu i hrce li ga hrce ...i naravno kao i tvoj 10 alarma navine za posao i jos ga ja budim i nista ..a ja budna ,cesto i sin dode u sobu i vice tataa probudi se.. a 5 ujutro🤪..svi budni sam on spava...i onda ga njegov tata zove svako jutro i na taj zvuk zvona mobitela automatski reagira i probudi se...zalosno...samo da mu se docepam mobitela pa da zvuk alarma promjenim u onaj isti zvuk zvona🙂
Sta se tice stalka za kadicu ja uzimam pod obavezno.Sa prvim malcem nisam imala iskreno niti nisam znala da postoji pa se sjetim onih muka saginjanja, kadica je stajala u nasoj i to je bilo da ti kicma odpadne...a kad sam u pocetku ju stavljala na stol,sve bi bilo mokro od prskanja citava kuhinja ..pogotovo kad pocnu se igrat s vodom i prskat sa nekih 8mj. sa rukicama i nogicama ...poplava...pa nit nema drugog nacina osim muku mucit u kadi.. a sad bi taj stalak u kadu stavila i olaksala si zivot definitivno
Hahah jeste me nasmijale sa muzevima hrkacima i tvrdospavacima.
Pridruzujem se klubu zena koje mlate muzeve po noci 😂
Znaci moj em hrce,em ga nemos probudit. Ljetos je pesu bilo uzasno slabo,dobio neku virozu i uhvatilo ga povracanje pa proljev. I ustanem se ja,drzim psa jer se trese,skupljam povracotinu,oblacim se,i da cu rec muzu da idem sa njim vani (da se ne sokira kad vidi da me nema) prodrmam ga da se razbudi,on nista,lupim ga jace,nista. Okrenut mi ledjima i ne reagira. Pocnem se brinut dal mi muz uopce dise,i upalim svjetlo i to ono veliko na plafonu i on i dalje spava!! Kad sam vidjela da dise kazem ok odustajem idemo mi vani,i odemo mi vratimo se i tako jos 3 puta za redom,a ovaj nis i dalje spava. Probudio se na treci alarm u 6 uj i pitao me: pa sta ti sjedis? Sta si obucena? Sta mu je (psu) ?😑😑🙄
A kad se okrene na ledja hrce i hrce nemogu si ni misli cuti 😂🤣
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji