Iz nekog nepoznatog razloga mi ne zeli postavit sliku a htjela sam stavit svoju prvu sliku veelike buse...odem na postavi sliku ,stavim stisnem unesi,posalji i nista se ne dogada
Bea-drago mi je da sve ide na bolje,cuvaj se i dalje i bit ce sve ok! 😊😊❤
Malac- cestitke na curiciii! 💝💝 Je li se izjednacio to br curica i deckica ili se meni cini? Je bila nekakva lista? 🤗😍💝💙
Croatina-hahah presimpaticno i preslatko.
Ove god se ni dragi ni ja nismo ni sjetili sv. Nikole 😂😂
Nadam se da nam se nije ni pas jer mu uvijek kupimo nesto 😂🤣😂 iskupit cemo mu se novim igrackama i lopticama za Bozic 😊😁
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Hvala vam cure na čestitkama 🙂 i stv sam se nasmijala na muževe.. Moj spada u ove koji ne hrču ali ne čuju ali baš ništa...pas bljuje ne čuje...mene neš boli ne čuje...padne polica u kupaonici jer je kupio onu što se "nalijepi" aj kao malo se trgne a ujutro za sve e jesi ti meni nešto noćas pričala? Ma nee činilo ti se to...i tako svaki put 😂
Jel bila koja u Lidlu dns?
A heklanje 😂😂😂
Jutro cure 😁 a da, sv Nikola je haha ja kupim svom dragom poklon i zaboravim mu ga dati 🤣 dobit ce ga kad se vrati s posla 😅 uopce se nisam sjetila da je to danas
Nocas sam se naspavala, niti jednom se nisam digla za na wc.. rekao mi dragi da sam ko traktor 😂 toliki hrčem
Evo moj pišonja me lupa ko veliki 😍
Iz nekog nepoznatog razloga mi ne zeli postavit sliku a htjela sam stavit svoju prvu sliku veelike buse…odem na postavi sliku ,stavim stisnem unesi,posalji i nista se ne dogada
E niti meni ne zeli postavit sliku, bas sam vam htjela nesto pokazati 😏
Kikiriki hvala ☺️ ne znam, meni se čini da ipak dečkići prednjače 😁
Ja nisam bila u Lidlu, evo me od 9 s bakom na stomatološkom, već sam luda od čekanja..
Imam pitanje, jel koju od vas boli s lijeve strane, onak iznad kuka?! Nije konstantna bol nego ovisi o položaju, nogice su joj baš nekak tu pa si mislim da je možda s njima uprla i stišče 😏
Čestitam Vam na malim princezama..😍
Ja bila danas u lidlu..kupila sebi grudnjak,potkošulju,tajice i za bebolina čarapice i hlačice.. 😊
Ja nemam auto danas do 6 navecer pa mislim da ni necu u Lidl. Ali zato sam pisulinu nasem narucila tetre s Ethereala -tri bambusove i set 5 pamucnih 😀 i sebi haljinu s Wgw...
Čestitam Vam na malim princezama..😍
Ja bila danas u lidlu..kupila sebi grudnjak,potkošulju,tajice i za bebolina čarapice i hlačice.. 😊
Kakav je grudnjak? Jel ima velikih velicina? Jesu Tajice cvrste?
Sortiraj odgovore
Najstariji