Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    05. Prosinac 2018. 19:23

Stalak za kadicu je skup ali mi se cini praktican. Ja ga mislim staviti odma blizu komode za presvlacenje tako da nakon sta se kupkamo mozemo se odma komotno brisati,mazati i oblaciti. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

dreamcatcherrr
    05. Prosinac 2018. 19:29

Ja sam već dobila kadicu ali nemam stalak, kupat ćemo ga u dnevnom boravku ispočetka, poslije će biti veselo jer je kod nas tuš kabina 😅

malac_28
    05. Prosinac 2018. 21:06

Muke po brijanju 🙈 ne znam jel mi više smeta trbuh ili sise 😂😂 fali mi još koji par ruku da pridržava to sve 😂😂

Tonka185
    05. Prosinac 2018. 21:38

Hahaha a opaljene li ste😂 ja ne mogu virovat da vasi mm toliko cvrsto spavaju😱 show!
    Zadranka haha, a sve znas 😉 ja san kod Dr. Tadic. I savrsena mi je zena. Bila sam kod nje i prije otkad sam dosla kod supruga i ostala tako u trudnoci, stvarno je divna💜
    Onaj podmetac hahaha za wc san uzela u Mulleru al sigurno ima i u Dm. Tamo negdi kod vlaznih wc papira i tih stvari stoji.
    A bizi malo po malo kao nakupljam al iman osjecaj da nisam jos ni cetvrtinu stvari uzela 😥 jos mi odugovlace sa komodom (dobit cemo je na poklon) ali sve se mislim da ju ja kupim pa oni ako ce dat kune mogu kasnije, jer su mi sve stvari po kesama bezveze skroz volila bi to pospremit i pripremit pomalo ovako samo tovarim nemam uopce uvid u sve sta imam😭
    I hvala vam cure na ljepim rjecima za mog malog smradeca 😘😘

anita23
    05. Prosinac 2018. 22:27

malac28 znam tocno kako ti je ,meni je vec trbuh abnormalno velik jer je druga trudnoca ,a sisice narasle za dva broja sigurno.Ja stanem ispred velikog ogledala i onda se obrijem ,a koje zahvate i pokrete pri tom izvadam, da me sram samu sebe gledat na ogledalu...😜

Aosijek
    05. Prosinac 2018. 22:59

Pricajte mi o brijanju i depilaciji. Bas sam ljuta sad....popodne sam bila sama i sredila noge i sve sto sam uspjela dohvatit, namazala se sad uljem itd...reko bit ce neka akcija za mamu (nebili se iskupio za hrkanje jel),a moj frajer se ubio u hrani i evo ga spava na kutnoj 😏
    Razmisljam da ga samo tu pokrijem i napravim se luda i odem u spavacu na veliki krevet 😂
    Svaka cast vama sa psima i prdenjem 😂😂😂

Mi imamo kadicu ali ne i taj stalak....budemo kao na komodu ili na stol stavljali jer imamo tus kabinu...

Kikiriki
    05. Prosinac 2018. 23:03

Malac hahaha,joj znam kako ti je. Tako sam se ja sva izmucila kad sam se odlucila sredit prije uzv iako me nikad skoro ne gleda vaginalno jer jednom kad se nisam dole sredila bas tad me pregledala i dole 😂 umrla sam od srama 🤣😂🤣

Evo ja potrosila 900 kn iz kauca 😶 narucila sam bambusovih tetrica,velikih i malih,jastuk-deku za bebu,podbradke,rukavice za kupanje ma svasta s Etherala,i sa Malog Andjela- svedske pelene one kao gacice,jastucic za bocno spavanje i jos par tetrica. 😁 jedva cekam da sve to stigne :) 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

dreamcatcherrr
    05. Prosinac 2018. 23:47

Kad smo kod akcije ja čekam muža s posla 🤣 Možda mi se posreći 😂 Vrhunac sređivanja mi je kad se okupam, brijanje u ovom stupnju trudnoće su već posebne prilike 😂
    Super Kikiriki , i ja jedva čekam idući tjedan da se ubijem shoppingom 😊

Beaa
    06. Prosinac 2018. 00:11

Kad smo kod sređivanja intimnog područja moram vam ispričati moju anegdotu. Naime,  prije posjete danas istuširala sam i udarila mi ne krv na nos dok sam bila u kadi samo sto ja nisam skontala da je iz nosa krv, nego sam vidjela u kadi kapljice krvi. Kad srčani doživjela nisam, mislila sam da se bebi nešto nije desilo pa krvarim jer je prava svijeza, crvena krv. Uh! 
    Na pregledu je prošlo ajde da kažem ok. Naša princeza je jako aktivna, sve je super sa njom. Prošla dijagnoza je bila da se cerviks omekšao i smanjio za 2,56mm. Danas je nalaz pokazao da se srećom vratio 6 mm i doktorica kaze još nekih 4 tjedana do sljedećeg termina da je sigurna da će se skroz vratiti u normalu ako budem mirovala. Nije rekla bas strogo mirovanje, mogu si nešto na brzaka skuhati, kratko tuširanje i kratke šetnjice dva puta sedmicno ne vise od pola sata, ostatak vremena ležati u krevetu. Sa ovom dijagnozom mogu mirno spavati. Sad se već bolje osjecam
    Ostalim curkama čestitam na dobrim pregledima, najbitnije da su naše bebice dobro.

malac_28
    06. Prosinac 2018. 07:15

Jutro svima, danas smo uranili jer idemo na pregled jeeeej 😀😀☺️☺️
    Anita ja sam inače C košarica i sad su još narasle tak da mi baš smetaju pri pogledu dolje 😂 probala sam i s ogledalcem, al nisam niš vidjela 🙈
    Aosijek haha ovaj tvoj samo spava 😂 moj bi ubio za neku akciju, ali već par dana dolazi kasno doma, a i ja nisam htjela prije pregleda.. Jučer sam mu se hvalila s heklanjem pa me pito kad ću malo heklat po njegovom jeeel 😂😂 tak da mislim da ćemo danas "heklat" 🙈😁
    Kikiriki mene je svaki put do sad gledao vaginalno, a prošli put je nakon vaginalnog prešao na trbuh tako da mislim da bi i ovaj put moglo tak bit.. Jaao zavidim ti na tako dobrom šopingu ☺️☺️
    Bea aaa joooj mogu si mislit kak ti je bilo pogotovo s obzirom na dijagnozu, ja bi isto premrla 😏 baš mi je drago da se stanje popravilo, samo nastavi tako po uputama i vjerujem da će sljedeći put bit još bolje ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.