Dream tako i kod mene...stalno si postavljam takva pitanja i uhvati me neki strah...barem dok su tako maleni...i nekada me zna uhvatiti dok radim nešto za sebe ono ajme za ovo neće biti šanse hahah ali opet veselim se i jedva čekam znam da će to biti nešto najljepše i da ćemo jednostavno znati baš sve...osjećam da to sve dođe samo po sebi...da jednostavno osjetiš i znaš 😍
Mene slabost uvati kad stojim na mjestu dugo ili sjedim.. i tako me jako ostro visoko drob zaboli kod okretanja u krevetu.. 😤
Dream i ja se tako bojim svega, uvijek mislim da se necu znati snaci😭 svi zelimo biti najbolje mame naravno ali imam osjecaj kao da su svi drugi pametniji od mene i sposobniji po tom pitanju. I kao da su svi sve znali dok su dobili dijete a ono, kako cu ja..uglavnom, bolje ne misliti😥
Uh mene boli u lijevoj preponi kad brzo i dugo hodam,i presjece me u trbuhu ponekad. Pa me bole rebra cim legnem,doslovno ko da su mi natucena,a kraljeznica pogotovo donji dio ledja me ubija od nakon ciscenja ili nakon dugog stajanja. Doslovno se raspadam 😂
Ali neka,sve za nasu malu princezu 💖
***a za strah,uh...prvo jedva cekam da je upoznamo i da je izljubim i stavim na prsa. A s druge strane me strah sta ako ne bude htjela sisati,sta ako nemam mlijeka odma,dal cu ja to znati,sta ako se nes zakomplicira,sta ako joj se pupak ne bude lijepo susio,sta ako bude stalno imala grceve dal ce joj neke kapi pomoci,kako cu znat dal joj je pretoplo ili prehladno. Kako cu znati dal je dovoljno pojela,i da li je buditi i hraniti ili ne? Svakih koliko h ce jesti ili bi trebala jesti? Da li cu joj znati ocistit nosic ako bude trebalo? Kako da je najsigurnije namjestim da spava dal na boku dal na ledjima,svako koliko je okretati?? Pola stvari kad vidim ne znam ni cemu sluze pa pocnem panicariti. Imam osjecaj da imam milijun pitanjaa i onaj strah kako cemo to muz i ja sami. 😵
Ali opet jedva cekam da je vidim i drzim u rukama.💖
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutro cure... Kikiriki i Tonka vidjet cete kako ce to doci samo od sebe, prirodno. Ja imam vec sina i sad dolazi cura i meni je sad ono na pameti sto je rekla Croatina paziti da se dobro opere dole ocisti i sve to jer je sa deckicima lakse. A opet sa deckicima morning imas svaki put navlacit kozicu i cistiti tako da.... ali s toliko nase ljubavi to sve ide bez problema.
Ja nisam bas spavala nocas tako da sam ko zombi sada po kuci.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Kikiriki daa, isto sva ta pitanja i meni glavu muce 😰😣😟
Malu a ne znan kako to samo dodje od sebe jer ono, jednostavno ne znas te stvari 😂 s koliko se treba pocet ta kozica navlaciti? Ajme majko iman osjecaj ko da se jedina ja necu znat za dite brinit, koma😭😭 zeznuto je kad pocnem o tome razmisljat paranoja me uhvati odma😡
Kikiriki daa, isto sva ta pitanja i meni glavu muce 😰😣😟
Malu a ne znan kako to samo dodje od sebe jer ono, jednostavno ne znas te stvari 😂 s koliko se treba pocet ta kozica navlaciti? Ajme majko iman osjecaj ko da se jedina ja necu znat za dite brinit, koma😭😭 zeznuto je kad pocnem o tome razmisljat paranoja me uhvati odma😡
A sto prije to bolje. Jer to sporo ide. Svaki dan malo kod presvlacenja kupanja. Jer kasnije je ziva muka kad malo narastu pa shvate sta ih ceka, pa boli pa plac 🤦🏼♀️
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ja vama da napišem od čega ja imam strah dobile bi dojam da nisam najnormalnija osoba, ali hormoni me opraše a tek će nakon poroda. Ja imam strah da nikome neću dati da uzima dijete i dira, posebno ne mojoj zaovi sa kojom i nisam bas u najboljim odnosima. Sada ona pokušava da bude ljubazna prema meni da me malo omekša nakon svake gadosti koje je napravila kao da ja to mogu zaboraviti. Sada je skontala da dolazi beba pa bi htjela biti prisutna u bebinom životu, no ja sam suprugu rekla od toga nema ništa. Može je vidjeti i to je sve na što ja nakon svega mogu pristati. On se slaže sa mnom jer zna kroz što smo zbog nje prošli.
Stvarno imam strah da će mi neko pokušati uzeti bebu, da će se miješati u odgoj bebe i slične stvari. Sad ne znam je li to igra hormona ili je do mene.
Jutro curke! Jeste mi dobro?
Zlo mi je kad pomislim koliko brige treba oko malog djeteta 😣 Znate onaj osjećaj kad se bojite i želite malo pomoći od najbližih ali istovremeno hoćete da uživate sa svojom bebom i mužem tih prvih par dana. Ja svoju obitelj obožavam ali nadam se da će znati procijeniti kada se treba povući 😂 Ne bi da mi netko non stop visi u kući pa taman da mi je rođena mater i smatra me hendikepiranom jer neću znati ono što one već znaju. 😅 Uh to navlacenje kozice, nadam se da babica objasni , ma da je kumova žena s kojima smo dosta bliski babica tako da vjerujem da ću imati dobar oslonac 🤗
Cure svaki vas strah je opravdan,ipak se tu radi o jednom malom bicu za kojem cemo mi biti u potpunosti odgovorne.Nebitno dali se radi o 1.,2. ili 5.djetetu uvjek ce postojati taj strah ,a to samo znaci da smo vec sad dobere mame jer brinemo dali cemo moci i znatii napraviti sve najbolje za kvalitetan zivot nase djecice.Kako kaze Malu sve to dode prirodno samo po sebi,svi mi imamo te majcinske osjecaje koji se razvijaju rodenjem nase djece.Svako od nas ce znati kako i sta je najbolje za svoje djete ,znat ce ga primiti,nahraniti,utjesiti i djetetu nikada nece nista faliti u to budite uvjerene.Za to vam netreba nikakva skola niti praksa,to dolazi dobrom voljom i neizmjernom ljubavlju prema svome djetetu.
Ja vama da napišem od čega ja imam strah dobile bi dojam da nisam najnormalnija osoba, ali hormoni me opraše a tek će nakon poroda. Ja imam strah da nikome neću dati da uzima dijete i dira, posebno ne mojoj zaovi sa kojom i nisam bas u najboljim odnosima. Sada ona pokušava da bude ljubazna prema meni da me malo omekša nakon svake gadosti koje je napravila kao da ja to mogu zaboraviti. Sada je skontala da dolazi beba pa bi htjela biti prisutna u bebinom životu, no ja sam suprugu rekla od toga nema ništa. Može je vidjeti i to je sve na što ja nakon svega mogu pristati. On se slaže sa mnom jer zna kroz što smo zbog nje prošli.
Stvarno imam strah da će mi neko pokušati uzeti bebu, da će se miješati u odgoj bebe i slične stvari. Sad ne znam je li to igra hormona ili je do mene.
Tako ja sa svekrvom 😂 cak mi je sad u bolnicu htjela doc u posjet a nisam je vidila 2 god! Isto me strah mjesanja u odgoj, pogotovo kad spomenem da me strah kako cu ovo i ono, onda svi oko mene ko da dobiju poziv da se mjesaju 😤 kao ona ne zna pa smo mi nezamjenjivi da turnemo nos 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji