Jutroo.. Jel pada snijeg kod vas? Kod menr vec vise od 5cm
Vec sam komentirala za iscjedak i kod mene je nekad zut nekad proziran nekad bijel, kako kad
Alii, u zadnjih par dana mi je onako neki smeđkast.. Kontrola mi je tek 10.12 a noram ionako zvat za upalu mjehura koje se nikako rijesit.. Ali ne znam jel se treba brinut ili ne, mislim nista mene ne boli pa zato
Ne nisu mi rekli za drugo i treće vađenje krvi. Samo sam na prvo vidjela jer je vadila iz prsta pa na onaj mali uređaj koji je pokazao 5,5.čini mi se da sz xure pisale da je to ok. A nalaz ide mom gin popodne. Tak da ću ga saznati tek na idućem pregledu.
Ja nidam sigurna kak izgleda kad mala štuca, ali može biti da radi to već jer mi se trba nekad ful čudno ponaša kao da skakuće
Cure tješite me pliizz, išla sam na wc (mala nužda) i kad sam se obrisala je na papiru bila sitna sitna točkica krvi, ko da mi je neka kapilarica pukla ne znam 😢 na gaćama nema ništa, išla sam poslije opet i ništa, ja se najiskrenije nadam da nije ništa, baš me to sad zabrinulo. Još k tome osjećam da me boli dolje, ali ispod dok hodam, kad ležim je ok. ☹️
Cure tješite me pliizz, išla sam na wc (mala nužda) i kad sam se obrisala je na papiru bila sitna sitna točkica krvi, ko da mi je neka kapilarica pukla ne znam 😢 na gaćama nema ništa, išla sam poslije opet i ništa, ja se najiskrenije nadam da nije ništa, baš me to sad zabrinulo. Još k tome osjećam da me boli dolje, ali ispod dok hodam, kad ležim je ok. ☹️
Čitala sam da se to može desavat u drugom i trećem tromjesečju jer upravo znaju kapilare popucat zbog sirenja.. Samo odmaraj, i nemoj se naprezat danas, bude proslo vjerojatno
Malac jesi imala odnose mozda? Ja sam od tog znala sitno krvarit..al me i peklo pa sam znala da je od toga..
A hvala vam curke na podrsci..ma sve je ovo ok, samo da muzek ne dobije..
Jucer kad je dosao doma je sreo sogoricu 🤮🤮 nakon svega kaj je izgovorila, u stanju je pravit se da je sve pet..ma fuj..odurna zenturaca..totalno mi pokvari vecer 🤦♀️
Nadam se kadici danas 🎉🎉 iako sumnjam jer pise 5, 6 radnih dana..al bas bi me razveselilo da dode 😁
Kaj se iscjetka tice..imam blagi, al jos uvijek je to nis naspram onog mjesec pred porod..ono nisu istine kak je to curilo iz mene..netko je spomenuo ko menga onak se razljeva..bas tak da..i sve gace budu mokre ma joj 🤦♀️
Ide koja na merkur rodit?
Croatina nismo imali odnose sad već par dana. Danas me ujutro malo jače kašalj mučio pa si mislim možda mi je od naprezanja kapilarica pukla. Za sad više nema ničeg, vidjet ću ostatak dana, preležat ću ga definitivno, a danas sam trebala prvi put na vježbanje i baš sam se veselila, sad definitvno ništa od toga.
Makac i meni se neki dan pojavila tockica krvi, znaci odsjekle mi se noge. dan prije toga imala ciscenje doma, farbali smo dio stana i vrag mi nije dao mira jer eto mogu ja to polako sama, sutra dan slavila rodendan gosti doma a ja vidim tu krv. Skoro sam sve stjerala doma. Poslije toga isla na wc svake 2 i pol minute i nije nit jedanput bilo traga krvi tako da sam se legla i odmarala, prepisala sam to tome sto sam se ipak preforsirala... poslije sam brzo osjetila bebu pa me umirilo! Bit ce sve ok!
Wonderland hvala ti na utjesi, tak i ja idem svako malo na wc i nema ničeg, bebačicu isto osjetim pa mi je lakše. Vjerujem da nije ništa strašno, ali opet mi nije svejedno, svakako ću odmarat 😊
E tko je pitao za Mima Xari kolica?
Meni je ta koza tak antipaticna 🤔 posebno mi je degutantna koza u sjedalicu gdje ne smijes stavljat nista sto nije originalni dio sjedalice izmedu djeteta i as..pa si nemrem zamislit stavit bebu ni zimi, a ni ljeti na tu kozu 😳
Ovak mi se dosta treskava cine..i viđala sam mame kak se muce s nogostupom..
Al to kaj su treskava je plus..jer smo mi nasa na kraju silovali i drmali samo da se tresu jer bi onda spavao 😂😂 zajebi ti to veliki kotaci, amortizeri, simo tamo..sto se vise trese, to je veca spica 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji