Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    28. Studeni 2018. 21:25

Tonka preslatke stvarcice!! Ps. Brojevi robice u Pepcu su inace malo manji pa je dobro uzeti br.vece. Tipo 56 je zapravo 50 itd... ;) i ja sam uzela nesto preslatke robice tamo,morat cu i ja za Bozicne kad budem u hr po ovaj jastuk/vrecu 😍😍

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Malu
    28. Studeni 2018. 21:40

Joooj 😍 preslatko... ja sam narucila takav jastuk preko Ethereal-a.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

malac_28
    28. Studeni 2018. 21:52

Tonka preslatko je sve 😍 
    Kikiriki ja sam i planirala većinu robice uzet 56, tek ponešto 50. Nekak si mislim da lako dokupim manje stvari nego da mi bezveze stoje ako će bit veća beba.
    Jooj cure ja vam ne mogu opisat kak mi je lijepo kad osjećam te pokrete i udarce svoje male lupalice, pogotovo nakon današnjeg straha.. pa nema ljepšeg osjećaja 😍😍☺️☺️

Kikiriki
    28. Studeni 2018. 22:16

Malac-daa,cak nesto i 62 za slucaj da kazu da se stavlja siroki povoj jer on uzme dosta materijala od robice-tako mi je bar savjetovala prijateljica. Ja sam dobila vec brdo robe 50-56 i sad nadalje kupujem samo 62 🤣 

Ste cule za pijenje caja od lista maline (u trecem tromjesjecju-ne prije!),navodno da olaksava kasnije porod i oporavavak maternice? Zna koja nesto vise? I kad to poceti piti,na pocetku treceg tromjesjecja ili pri kraju?? 

Kikiriki
    28. Studeni 2018. 22:19

Malac-zaista ti udarci su nes posebno. Bas predivan osjecaj. 🤗❤ pogotovo navecer prije spavanja,bas me smire i lijepo zaspim. :) 

Tonka185
    28. Studeni 2018. 22:20

Ja sam sve 56-62 uzimala i nesto cak i 68😕 iskremo ne znam uopce koju velicinu da uzmem.racunam mi smo visoki jako doktorica je rekla da ne ocekuje malenu bebu pa cu vidit.a kazete da je u pepca toliko manja robica onda bi i to 56 bilo malo mozda😂
    Vidit cu kad mi dodje iz H&m neke bodije sam narucila, pa cu usporediti. Al planiram za pocezak 56-62 uzimat

malac_28
    28. Studeni 2018. 22:29

Daaa baš je lijepo otić spavat nakon tih udaraca ☺️
    Pa da, a na kraju krajeva muž i mama stignu dokupit manje brojeve dok smo mi u bolnici 😊 

LUNA
    28. Studeni 2018. 22:37

Tonka preslatko je sve 😊 bas sam planirala za vikend do pepca i kika..moram nešto necakinji za rodendan kupit..i malenom naravno 😉 koliko si platila jastuk? 

Tonka185
    28. Studeni 2018. 23:23

Ma sve je nesto pre jeftino zato sam i uzimala..mislim da je jastuk manje od 50kn bio😂 stvarno ono cijene su show.steta ne kupiti pa posluzit ce sigurno sve 😊

LUNA
    29. Studeni 2018. 07:04

Tonka185

Ma sve je nesto pre jeftino zato sam i uzimala..mislim da je jastuk manje od 50kn bio😂 stvarno ono cijene su show.steta ne kupiti pa posluzit ce sigurno sve 😊

Ma znam da je stvarno jeftino a ima lijep izbor..bas cu otic poslije bolnice da se malo razveselim s nekom stvarcicom 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.