Jutro cure, nisam se ni ja baš naspavala, probudila se usred noći pa mi je baš trebalo dosta da opet zaspim.. Kašalj me ubija, ali samo ujutro 😏 ne znam jel se sprema neka prehlada ili kaj, ali eto već par dana ujutro baš jako kašljem ☹️
Oppa evo još malo pa si gotova 😀
Baby ja sam prije nekih tjedan, možda malo više ponovo radila kks, željezo, šećer i sediment urina jer mi je na početku željezo bilo nisko pa da vidimo stanje.
Sljedeći četvrtak idem na pregled i već mi je najavio da će mi dat ogtt i moram ponovo u Petrovu na testove senzibilizacije zbog neg. kg
Luna kod tebe sunce, a kod mene baš neko tmurno i ružno vrijeme, sve si mislim da nejdem nikud danas, a mislila sam papire nosit, odgoda za petak 😀
Jutro curke 😊
Znači iscjedak je u većine isti, hmm. Ma ja ne mogu bez uloška jer bi onda morala promijeniti bar 5 gaćica a ovako mi je lakše promijeniti par uložaka. Bitno je da nema nikakvu čudnu boju , miris a bome ni svrbež 😄
Gladna sam..😂😂
Ovo je stanje uma, kad jedem razmišljam što ću iduće jesti 😂
Jutro cure, evo mene na ogtt. Ufff jest slatka ova voda. I mislim količina je abnormalno velika 😣😣😣 čaša od 3 dcl.. E sad sjedi i čekaj.. Nisam noćas spavala baš nešto dobro. Okretala se non stop, pa onda i sanjala ovaj događaj 😆😆
Dragi mi je jako loše, baš ga je uhvatilo pa sam noćas bila protjerana iz kreveta 😆😆 spavala sam u drugoj sobi da slučajno ne pređu klice na mene 😆😆
Nadam se da ste vi dobro.. Hmmm sanjam neki fini doručak… Za 2 sata 🤨🤨
Oppa da sto prije sve prođe.Sjecam se te ogavne tekućine.Nit ja nisam noćas ništa spavala.
Ja idem sada vadit krv za tsh.
Poslala me ginekolog da vadim urinu kulture i kks crp.Jeste li vadile to ponovno u trudnoći?Ja jesam na početku.
Pa mislim da je normalno da kontroliraš nalaze krvi , urina i štitnjače nekoliko puta u trudnoći , meni je ovo 3 ili 4 put da ću raditi to. Jer bilo koji znak da nešto nije okej pokaže se na krvnoj slici 😊
Što se tiče urinokulture i CRP-a to se radi valjda ako ima neke indikacije za to 🤔
Hahhaaaahaha dream... kad jedem razmisljam sto cu iduce jesti 😂😂😂 tocno to!
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Dream natašte mi je bio 5,5. Nakon sat vremena mi nije rekla jer mi je iz vene opet vadila. Ne kužim njihov sistem. Prvo vađenje je bilo i prst i vena, drugo opet vena. Kaj sad? 😆😆
Da evo još pol sata pa zadnje vađenje i jedva čekam pojesti nešto. Mučno mi nije bilo, ali kao neku slabost sam osjetila. Sreća pa sjedim cijelo vrijeme.
Osim ove kontrole ništa više nisam radila. Inale mi urin šalju na svakom ginekološkom pregledu kad idem. Ali to je tek za 12 dana.
I ja imam iscjedak bjelkast, bez mirisa. Ne svrbi me nikaj.
U zgu je jutros u 7 snijeg padao pomalo a sada se nazire neko sunce. Taman da riješim svu papirologiju..
Oppa, vama odmah kazu nalaz? Meni je naaz bio tek popodne. I ja sam osjetila slabost dok sam cekala skoro se skljukala u nesvjest al nekako dosla sebi.koma.i tako me skoro svako jutro neka slabost hvata 😕
I ja cu morat sad opet na test senzibilizacije pise u 28.tt pa ce mi to rec vjerovatno doktorica u srijedu kad budem na pregledu taman cu tako bit 28tt.
Javi Oppa kakav je nalaz 😊 Držimo fige
Što se tiče testa senzibilizacije, meni su napisali kontrola u 35 tjednu , nema veze što sam pozitivna krvna grupa
Jutro cure.. evo nocas se nisam naspavala 🙄 i sad sam koma
Par dana me vec muce bolovi u trbuhu tj u crijevima.. imam normalni probavu, cak 2-3 puta dnevno..i bas me zaboli na par sekindi i prestane i odmah me potjera na wc.. ima tko slicno? 😏 bas me boli
Uh mene je jutros potjeralo na wc, probudili me udarci bebe jao kad su se onda crijeva počela čuti, strašno 😂 Ali jučer sam svasta pojela i napila se donata prije spavanja, inače nemam problem baš sa tim tako da ne znam 🤔
Curke, štucaju li vaše bebe zadnjih 15-20 dana par puta osjetim da štuca, preslatko mi bude. Upravo to sad radi 😊
Croatina drži se... Baš ti se sve složilo sada...neka samo što prije sve prođe...
Što se iscjetka tice i kod mene je tako kako pišete također bez mirisa, bez peckanja pa mislim da je oke...nekad mjenjam gaće sto put nekad uzmem dnevne..bitno da suho i čisto...mislim da je to ok...
Aosijek ti si baš obavila pravi šoping, svaka čast...
Ja sve nešto malo po malo..
Danas i kod nas kao neki snijeg...al više je bezveze...
Uh mene je jutros potjeralo na wc, probudili me udarci bebe jao kad su se onda crijeva počela čuti, strašno 😂 Ali jučer sam svasta pojela i napila se donata prije spavanja, inače nemam problem baš sa tim tako da ne znam 🤔
Curke, štucaju li vaše bebe zadnjih 15-20 dana par puta osjetim da štuca, preslatko mi bude. Upravo to sad radi 😊
Jaoo, ne znam kako bole trudovi, al ova crijeva opasno bole.. sad mi je i mekana stolica dosla 🙄 uzas, kako boli.. ja sam jela pahuljice i pila kakao i vode, mozda mi od toga svega..
Meni nekad skace trbuh, valjda stuca 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji