Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinna
    27. Studeni 2018. 18:24

Kristina 30

Meni termin 14.02..koje ste za rodiliste Varazdin? Ima mozda koja🤗? Mi smo bili sad u petak 15+6 po mjerenju bebike,al nismo vidli spol😁sad cekamo 3 tjedna ponovo kontrolu al sljedeci put cemo na 4D❤️

Ja cu u Vz rodiliste.. 
    Meni termin 4.01. 19. 
    Ali ja racunam oko Bozica da ce bit veselja u rodilistu 😂😉

• tinna
    27. Studeni 2018. 18:47

tata_me_zove_zlato

ja moram da vam pokazem u sta gledam dok pijem kafu sad. Juce smo kupili, moja deca nikako nisu htela cuclu, ja im stavim u usta, oni izgurnu jezikom, a nadam se da ce ova smizla hteti jer mi je to preslatko 😍
    Inace, ja sam sve svoje bebece stvari podelila misleci da vise necu radjati. Kako zivot okrece sudbine☺️i sad moram sve ispocetka, a kako pomoc nemamo, vec smo poceli polako kupovati. Uzela sam cebence, par stramplica, malo baby kozmetike, i eto cuclu. Pa polako… 💜

Pozz..
    Hehhe isti slucaj ko i kod mene 3 trudnoca sad budem 5.12. Usla u 35tt 
    A od oprememe sve sam razdjelila osim kimbaca sa madracem to ostavila jedino.. a imala tolko lijepih stvari od svoje curke i sad isto kupovala sve novo.. isto rekli vise necemo imat bebaca i eto mi sad 😂😁
    Al bitno da sve ide svojim tokom.. 
    Sretno i vama.. u kojem tt ste vi?

anita23
    27. Studeni 2018. 20:17

Jojj i ja imam neki zuckasti iscijedak ,ponekad me i pecka malo,pa me zna zabrinuti🙄.Premda nalazi urinokultire ,24h urina i briseva je uredan.Onda je valjda to normalno u trudnoci i nemam razloga za brigu.Vidim da je vecini tako🤔.Nego ovih ste dana pisali o opremi za bebace, pa me zanima vase misljenje o mima xari kolica?Dali se vec netko susreo s njima,imao ih ili nacuo nesto o njima?!Ja sam se zaljubila u njih na prvi pogled 😍strasno mi de svida sto su od eko koze jer kad de sjetim onih dana kad je malac poceo papat u kolicima i razmazivao cokoladu,kekse,sladoled po cijelim kolicima ,vecinu su vremena izgledala kao da je atomska bomba pala na njih ,s obzirom da ih nisam mogla svaki drugi dan prati🤣.A ova se bas lijepo prebrisu vlaznom maramicom i ko nova su🤗.

Kikiriki
    27. Studeni 2018. 22:11

Bok curke evo i mene da se javim danas.
    Kod nas bio snijeg jutros ali se sve rastopilo,kazu da ce opet sutra pa se nadam lijepoj snjeznoj setnji s malim prascem (psom-od milja ga zovemo prase 😂).

-Croatina-ajoj. Bas mi je zao. Ali sta kazes bolje i te vodene kozice sada nego kasnije. Drzim palceve da mali mis brzo ozdravi i da ti muz ne mora vise bit u izolaciji.

-Curke: Trbuscici su vam preslatki. Sve ste neke fit mame! Slikala bi i ja sad svoju busicu ali sam prelijena ustati s kauca i odvojit se od dekice 😂

-vidim neke su vec pravi shopping napravile! Svaka cast bas lijepoo. Mi cemo ubrzoo-sad ce popusti 😊

-za iscjedak: i ja ga imam,dosta obilan,zuto-bijeli. Non stop sam s dnevnim uloscima jer inace imam osjecaj da sam mokra ko popiskana 🙄

-Nove cure: dobrodosle i uredne trudnoce zelim! 😍❤
    Anita23- vidjela sam ih u ducanu,lijepa su kolica,muz ih cak provozao po trgovini, ali nisam cula nista jos o njima pa neznam o njima nesto vise. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Tonka185
    27. Studeni 2018. 23:29

Anita, bas sam ih nekidan po ducanu malo probala. I iskreno, osim sta je prodavacica rekla da ih je lakse odrzavat tipa samo prebrises vlaznom krpom, ja im ne vidim opravdanje neko za tu cijenu 😕ali ako ti je to najbitnije onda ti se isplati😆 

croatina
    28. Studeni 2018. 05:15

Gladna sam..😂😂

oppa
    28. Studeni 2018. 07:20

Jutro cure, evo mene na ogtt. Ufff jest slatka ova voda. I mislim količina je abnormalno velika 😣😣😣 čaša od 3 dcl.. E sad sjedi i čekaj.. Nisam noćas spavala baš nešto dobro. Okretala se non stop, pa onda i sanjala ovaj događaj 😆😆
    Dragi mi je jako loše, baš ga je uhvatilo pa sam noćas bila protjerana iz kreveta 😆😆 spavala sam u drugoj sobi da slučajno ne pređu klice na mene 😆😆
    Nadam se da ste vi dobro.. Hmmm sanjam neki fini doručak... Za 2 sata 🤨🤨

Babyq
    28. Studeni 2018. 07:44

Oppa da sto prije sve prođe.Sjecam se te ogavne tekućine.Nit ja nisam noćas ništa spavala.
    Ja idem sada vadit krv za tsh.
    Poslala me ginekolog da vadim urinu kulture i kks crp.Jeste li vadile to ponovno u trudnoći?Ja jesam na početku.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Malu
    28. Studeni 2018. 08:09

Jutrooo cure... Croatina i ja sam gladna od 6 ali dok su se svi razisli sad napokon dorucak u miru.
    Oppa proci ce brzo pa onda uzivaj u dorucku i ti. 
    Baby ne znam, ja vadim samo za stitnu, urin mi pogleda na svakom pregledu. Ako si mozda imala nesto na pocetku pa kontroliraju radi reda.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

LUNA
    28. Studeni 2018. 08:26

Jutro cure..sretno na ogtt..ja sam za stitnjacu isla samo na pocetku trudnoce..mozda ce me s vremenom opet poslat..
    Napokon malo suncaaa vani 😊 bebac i ja smo se naspavali i on vec sad ima tulum u stomaku 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.