Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LUNA
    28. Studeni 2018. 16:13

oppa

LUNA

oppa

Ne nisu mi rekli za drugo i treće vađenje krvi. Samo sam na prvo vidjela jer je vadila iz prsta pa na onaj mali uređaj koji je pokazao 5,5.čini mi se da sz xure pisale da je to ok. A nalaz ide mom gin popodne. Tak da ću ga saznati tek na idućem pregledu.
    Ja nidam sigurna kak izgleda kad mala štuca, ali može biti da radi to već jer mi se trba nekad ful čudno ponaša kao da skakuće

Meni ti je prvo vadenje bilo 5,5 i to je povisen secer na ogtt testu jer je max 5,1.. tako na mom nalazu pise, a sad ne znam..ne vjerujem da se te vrijednosti mijenjaju ovisno o laboratoriju..nebi smjele. Al drzim fige, nije to nista strasno 😊

Povišen šećer 5,5? O majketiga 🤨🤨🤨
    Ma a šta da radim… Bit će kak bude

Pa da jer je max 5,1 za tu pretragu..a kad se vadi kks onda je max 6.. To je i mene zbunjivalo al eto tako pise na nalazu...ne znaci to nista, ako su ti druge vrijednosti u redu onda je valjda to ok 😉

Malu
    28. Studeni 2018. 17:05

Heiii... popis za rodiliste je bio na str maminacarolija.hr
    Tamsi mozda si neku virozu pokupila. Meni je danas tako slabo bilo nakon vocne salate, uzas. Vec mi je bilo jednom nakon voca i sad opet 😩

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Timi95
    28. Studeni 2018. 17:36

I ja mislim da je viroza, jer me pocela i glava boljeti, kao da cu dobiti temp 😏 al bas sam se uplasila kad me tako poceo boljeti trbuh. 
    I meni zna bit lose od voca..
    Super je sto sutra imam pregled 😊

Malu
    28. Studeni 2018. 17:44

A vjerujem... blago tebi. Ja tek 10.12. Nikako docekat. Zadnji put sam bila 5.11. Inace me svaka 4 tjedna narucivala, sad 5.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

angel2803
    28. Studeni 2018. 19:04

Pozdrav cure. Jel imala koja od vas koje ste rodile susret s razdvajanjem trbusnih misica? Boliii..pece ko sam vrag..ne mogu se dici ko normalan čovjek..a doktorica veli lagane vjezbe..i trudnicki pojas..nista protiv bolova..😔

anita23
    28. Studeni 2018. 19:18

Croatina-Ja sam pitala za kolica🙋‍♀️!
    I mene zanima kako ta koza funkcionira zimi i ljeti...dali bi se djete smrznulo tj.skuhalo unutra,s obzirom da su naj trazenija na trzistu trebala bi imati nekalav unutarnji sloj s kojim bi se djete zastitilo 🤔🤨.Ja stvarno neznam,zato sam i pitala ovdje za savjete i misljenja s obzirom da su mi se estetski jako doimila kao i njihova funkcionalnost ,lakoca u voznji...neznam...
    Cure kojima snijeg pada ,blago se vama nema nista ljepseg od opustanja na kaucu ,ususkana u dekicu s cajem u ruci promatrajuci kroz prozor kako pada😍🌨.
    Ja imam pregled tj.uzv u ponedeljak,nemogu docekati ,nadam se da cu i spol saznat bit cemo 19+1🤰💓

Kikiriki
    28. Studeni 2018. 20:02

croatina

Kikirikida 😎 sjecam se scene u DMu jednom skacem po tim kolicima nebi li se umirio, a mm me prekori da jel ih mislim strgat sad 😂 da smo ih planirali prodat kad nam ne budu trebala 😂 a ja gore dole, levo desno, samo da muci 😂😂 a kad smo Maclarenova uzeli..pfff da tu srecu vidite..ni ne stavis ga u kolica vec spava 😂
    Cure jel koja zapamtila stranice s popisima za rodiliste? 🙈

Hahahahaha 😂😂 bas mogu zamislit scenu,hahahah. A gle sta god treba da beba spava opravdano je koliko god smjesno izgledalo 🤣😂 

Dreams-hvala!! 😊😊😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Tonka185
    28. Studeni 2018. 20:55

Cure ja mislim da ne trebate brinit za tu mrvicu krvi, mozda je kakva kapilarica poslije nuzde itd. Barem idete redovito i dobro na wc.meni je probava koma😰
    Ja sam danas mini soping obavila u Pepca bas dobrih stvari ima

Kristina-39.Zg
    28. Studeni 2018. 21:00

Tonka185

Cure ja mislim da ne trebate brinit za tu mrvicu krvi, mozda je kakva kapilarica poslije nuzde itd. Barem idete redovito i dobro na wc.meni je probava koma😰
    Ja sam danas mini soping obavila u Pepca bas dobrih stvari ima

Preslatke stvarčice😍😍😍

anita23
    28. Studeni 2018. 21:16

Tonka185-Jojj pre medene stvarcice 😍😍🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.