Dosla s pregleda i uzv.Sve je u redu.Beba je spavala i držala rukicu preko druge.👶
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Dosla s pregleda i uzv.Sve je u redu.Beba je spavala i držala rukicu preko druge.👶
😍😍😍😍😍😍
Pozdrav zene!
Evo da vam se i ja javim nakon duzeg perioda.Najme zapela sam u neku krizu iz koje sam se sama trebala izvuc,stvarala strahove i paniku gdje je nema i tako.Nisam htjela nikog gnjavit niti opterecivat svojim glupostima ali vas pratim svo ovo vrijeme i mogu vam rec da ste sve predivne trudnice i busice su vam .Cak sam i temu drugu napravila na koju se takoder nisam javljala jer sam imala osjecaj da ne pripadam medu vama s obzirom da je moja trudnoca puno mlada od vasih.
Curice trbuscici su prekrasni 😍😍😍😍
Ja sam jucer stavila oprat robicu za malecku i po noci susit, probudim se ujutro, a sin prepun kozica 😂😂
Jer zasto ne? Uz antibiotik za upalu uha, konjuktivitis bas dobro idu kozice 😂
Ma nije mi bed zbog malog..zapravo sam sretna da ih je sad dobio, a ne kad se mala rodi, nego mi je bed zbog muza koji ih nije imao..
U bliskoj okolini imamo situaciju gdje je covjek meningitis dobio i jos hrpu komplikacija uz kozice..uzas..tak da seremo od straha i on i ja..i pokusavamo doc do imunoglobulina koji bi ga stitio u slucaju da mu izbiju..
Eto tak..glava me boli na najjace, poslala sam ga svekrvi i totalno ce mi falit 2 tjedna sad :( tim vise kaj sam trudna i sama s djetetom koje ima koze, upalu ociju i usiju..
Bas sam jadna
Da..u biti sam htjela rec da cu tu robu ponovo prat kad se kozice ociste iz kuce da nebi bilo da ja diram tu robu pa ostane ziv jos virus..pa prenesem bebi maloj..
Rota virus do 6mj moze prezivit na povrsinama stana
Anita bitno da je sve ok, sa cim god da si se nosila.samo hrabro💪
Croatina, ma da, kad je bal nek je maskembal 😠 nije ni moj suprug jos imao vodene kozice, ko zna sta ga ceka jednom kad se zarazi. Znaci tvoj je sad u izolaciji 😑 ajoj.. cuvaj ti u svemu tome i sebe 😘
Uff Croatina baš ga je sve snašlo odjednom, a i tebe samu koja se moraš brinut ☹️ držim fige da sve prođe što brže i bezbolnije 😉
Ja sam vec neku robicu oprala i slozila jos prije 2 mjeseca, a sad cekam da kupim komodu pa cu sve oprat i sloziti, jer nemam mjesta nigdje vise.. ma to vrijeme ide.. meni je termin krajem 2. mj, al opet ce brzo doci to i bolje da se rijesi sve dok mogu normalno hodat, jer vec mi je tesko, umaram se brzo, sta ce tek bit za mj dana 🙄
Udebljala sam se malo, bas me zanima koliko. Vidim si po rukama i bedrima 😂 al nije strasno.. imat cu oko 60 kg valjda 😅😅 previse
I meni dragi radi cijeli dan i bas mi je zao muciti ga, jednom mj nesto idemo kupiti, tako je lakse..
Kod nas je pocela buraa 😊
Curke , čim ste prale robicu za bebe?
Baby sretna sam zbog vas, i bebiku juzina opalila pa se i njoj spava 😂
Evo i kod nas je bura počela a ja kao prava domaćica odmah ves masinu punu natamburala da se osuši prije na vjetru 😂
Anita bez brige, sve mi imamo nekad bolje i nekad lošije dane kao što vidiš. Nema čovjeka bez problema , ja npr kad nemam problem onda ga napravim hah što se tiče dužine trudnoće sve smo trudne ne nosiš vanzemaljca, još ti bolje ako je trudnoća mlađa pokupit ćeš dosta savjeta i iskustava da se malo pripremiš 😊
Croatina Uh jadan mališa ali ajde kad je već navalilo nek i to odradi pa si mirna kad beba dođe, valjda će neki imunitet steći 😣 I ti se čuvaj, jačaj imunitet jer ako se i ti prehladiš bome će biti veselo
Sortiraj odgovore
Najstariji