Hej curke vidim da ste nesto stavljalr ovu torbu na stranicu i ja sam se odmah zaljubila i narucila ju prek ebaya kaze mi prijateljica da je platila u zgu 400 kn ja sam ju platila nekih 22 dolara sad jedva cekam da stigne da vidim kakva je.
Jutro curice..vidim da ste nesto uspavane danas..ja isla ponoviti urinokulturu,usto da nisam ni sapvala nocas i isla 100puta na wc 😂ko za vraga..danas idem na babinje idem se druziti sa malom bebom i usput sve vidjet kako funkcionira 😊
Jutroo... evo mene jos boli trbuh.. jos je beba cijelu noc bila aktivna.. boli me s lijeve strane prema leđima i gore skroz i kod zeluca.. kupila sam si linex forte valjda ce mi pomoci.. al u 10 i pol imam pregled pa cemo vidjeti sta kaze.. prosli put mi je rekao da kupim probiotik i da je to sve normalno
Jutro cure, evo da se i ja napokon javim. Kod mene je renovacija u stanu pa smo muz i ja na sto strana, ne stignem pisati.. jedva cekam da se sve zavrsi 😑 Nadam se da ste vi i bebaci dobro 🤗 Mi smo super, beban je aktivan al ja vise i nisam bas, cim duze hodam ili stojim osjetim pritisak i moram na wc 100 puta dnevno, ali to valjda pocinju cari treceg tromjesecja 😬 Di vi cure planirate ili vec jeste kupovale robicu, ja sam malo istrazivala i na kraju mi se naj opcija cini C&A sta se tice cijene i kvalitete. H&M po meni drzi visoke cijene osim ako nije neki popust 🤔 Pepco mi ima presladak izbor al neznam kakva je kvaliteta s obzirom da su cijene dosta niske..
Jutro curke!
Jutros i Zagreb napokon zabijelio,ali nazalost ne od snijega vec inja i mraza🤣😂.Temperature su se osijetno spustile,smrznula sam se dok sam malog vodila u malu skolu...izgubila sam kapu i rukavice😖.. a kad sam se vracala vec je i sunceko neko izaslo...Naspavala se nisam,po uobicajenom ,budila se desetak puta za wc i radi bolova u ledima i bokovima...i tako vec tjednima😑...Cijeli dan umorna,iscrpljena🙄
Ja sam nesto robice dobila..nesto sam kupila u h&m i ako imas nesto robe sta ti netreba odneses u h&m i dobis kupon za 15% ja sam tamo uzela kompletic i carapice..meni se cini oke..u kiku sam kupila 2rucnika za kupanje iz starije kolekcije i platila ih 50kn..c&a moram do arene a neda mi se..i imam zarine bodice i cine mi se oke..tak da neznam..ipak neke stvari sta se tice robice bum uzela nove tipa bodica..za sad sam uzela sve 56,ali uzet cu i 62 a za ljeto neznam..mi smo kraj 3mj po terminu tak da 62bi mogo nositi jos do kraja 6mj nadam se..a onda cemo na more..za sad je takav plan😊
Pukica-Ja oduvjek kupujem za svog malca u C&A i H&Mu.Nekako mi se cini da je kvaliteta odlicna kao i veliki izbor robice.Sta se tice cijena mogu slobodno reci da je C&A skuplji ,bar sta se tice robice za malo starije klince...Ponekad odemo i u Zaru ,ali tamo rijetko imaju dobar izbor, a cijene su identicne kao u H&Mu.Osobno meni omiljene trgovine i jedine u koje ulazim s obzirom da su me ove ostale strasno razocarale ..
Jutroo… evo mene jos boli trbuh.. jos je beba cijelu noc bila aktivna.. boli me s lijeve strane prema leđima i gore skroz i kod zeluca.. kupila sam si linex forte valjda ce mi pomoci.. al u 10 i pol imam pregled pa cemo vidjeti sta kaze.. prosli put mi je rekao da kupim probiotik i da je to sve normalno
Sretnoooo na pregledu😍
Jutro curice..vidim da ste nesto uspavane danas..ja isla ponoviti urinokulturu,usto da nisam ni sapvala nocas i isla 100puta na wc 😂ko za vraga..danas idem na babinje idem se druziti sa malom bebom i usput sve vidjet kako funkcionira 😊
Dobru zabavu ti želim 😊😍
Sortiraj odgovore
Najstariji