Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tim
    29. Studeni 2018. 08:38

Hej curke vidim da ste nesto stavljalr ovu torbu na stranicu i ja sam se odmah zaljubila i narucila ju prek ebaya kaze mi prijateljica da je platila u zgu 400 kn ja sam ju platila nekih 22 dolara sad jedva cekam da stigne da vidim kakva je.

debeljuca
    29. Studeni 2018. 08:41

Jutro curice..vidim da ste nesto uspavane danas..ja isla ponoviti urinokulturu,usto da nisam ni sapvala nocas i isla 100puta na wc 😂ko za vraga..danas idem na babinje idem se druziti sa malom bebom i usput sve vidjet kako funkcionira 😊

Timi95
    29. Studeni 2018. 08:56

Jutroo... evo mene jos boli trbuh.. jos je beba cijelu noc bila aktivna.. boli me s lijeve strane prema leđima i gore skroz i kod zeluca.. kupila sam si linex forte  valjda ce mi pomoci.. al u 10 i pol imam pregled pa cemo vidjeti sta kaze.. prosli put mi je rekao da kupim probiotik i da je to sve normalno

Pukica
    29. Studeni 2018. 09:30

Jutro cure, evo da se i ja napokon javim. Kod mene je renovacija u stanu pa smo muz i ja na sto strana, ne stignem pisati.. jedva cekam da se sve zavrsi 😑 Nadam se da ste vi i bebaci dobro 🤗 Mi smo super, beban je aktivan al ja vise i nisam bas, cim duze hodam ili stojim osjetim pritisak i moram na wc 100 puta dnevno, ali to valjda pocinju cari treceg tromjesecja 😬 Di vi cure planirate ili vec jeste kupovale robicu, ja sam malo istrazivala i na kraju mi se naj opcija cini C&A sta se tice cijene i kvalitete. H&M po meni drzi visoke cijene osim ako nije neki popust 🤔 Pepco mi ima presladak izbor al neznam kakva je kvaliteta s obzirom da su cijene dosta niske..

anita23
    29. Studeni 2018. 09:35

Jutro curke!
    Jutros i Zagreb napokon zabijelio,ali nazalost ne od snijega vec inja i mraza🤣😂.Temperature su se osijetno spustile,smrznula sam se dok sam malog vodila u malu skolu...izgubila sam kapu i rukavice😖.. a kad sam se vracala vec je i sunceko neko izaslo...Naspavala se nisam,po uobicajenom ,budila se desetak puta za wc i radi bolova u ledima i bokovima...i tako vec tjednima😑...Cijeli dan umorna,iscrpljena🙄

debeljuca
    29. Studeni 2018. 09:39

Ja sam nesto robice dobila..nesto sam kupila u h&m i ako imas nesto robe sta ti netreba odneses u h&m i dobis kupon za 15% ja sam tamo uzela kompletic i carapice..meni se cini oke..u kiku sam kupila 2rucnika za kupanje iz starije kolekcije i platila ih 50kn..c&a moram do arene a neda mi se..i imam zarine bodice i cine mi se oke..tak da neznam..ipak neke stvari sta se tice robice bum uzela nove tipa bodica..za sad sam uzela sve 56,ali uzet cu i 62 a za ljeto neznam..mi smo kraj 3mj po terminu tak da 62bi mogo nositi jos do kraja 6mj nadam se..a onda cemo na more..za sad je takav plan😊

anita23
    29. Studeni 2018. 09:46

Pukica-Ja oduvjek kupujem za svog malca u C&A i H&Mu.Nekako mi se cini da je kvaliteta odlicna kao i veliki izbor robice.Sta se tice cijena mogu slobodno reci da je C&A skuplji ,bar sta se tice robice za malo starije klince...Ponekad odemo i u Zaru ,ali tamo rijetko imaju dobar izbor, a cijene su identicne kao u H&Mu.Osobno meni omiljene trgovine i jedine u koje ulazim s obzirom da su me ove ostale strasno razocarale ..

Kristina-39.Zg
    29. Studeni 2018. 10:01

Tamsi

Jutroo… evo mene jos boli trbuh.. jos je beba cijelu noc bila aktivna.. boli me s lijeve strane prema leđima i gore skroz i kod zeluca.. kupila sam si linex forte valjda ce mi pomoci.. al u 10 i pol imam pregled pa cemo vidjeti sta kaze.. prosli put mi je rekao da kupim probiotik i da je to sve normalno

Sretnoooo na pregledu😍

Kristina-39.Zg
    29. Studeni 2018. 10:02

debeljuca

Jutro curice..vidim da ste nesto uspavane danas..ja isla ponoviti urinokulturu,usto da nisam ni sapvala nocas i isla 100puta na wc 😂ko za vraga..danas idem na babinje idem se druziti sa malom bebom i usput sve vidjet kako funkcionira 😊

Dobru zabavu ti želim 😊😍

debeljuca
    29. Studeni 2018. 10:43

Hvala nadam se da ce biti kakvih kolaca 😂👏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.