E da, sad mi je palo na pamet jedno pitanje još, ima li koja od vas baš pojačan iscjedak? Ja otkako sam ušla u treće t. osjetim baš mokar uložak i onaj odvratan osjećaj kao u menge kad se izlije 😅 Al evo čitam na netu i piše da je normalno. Nema nikakvog mirisa, niti me svrbi samo ima blaaagu notu žućkaste boje ali opet kažem ne osjeti se ništa 🤔
Dream ja sam vec par puta pisala o iscjetku. Pojacan mi je zuckast uglavnom. Valjda je sve ok jer do sad je bilo pa ne pridajem puno vaznosti tome
Kazu da je iscjedak pojacan u trecem tromjesecju. Nekom vise nekom manje. Dok je zuckasto bijel je ok i dok nema mirisa.
Meni kako koji dan.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
I kod mene pojačan. Većinom gust, bijelo žute boje. Promjenim gaće.Nekako se ne osjećam ok s dnevnim ulošcima.
Croatina nisam ni ja jos imala kozice i bas me strah toga jednog dana 😱😭
Vidim da svi vec perete i pripremate robicu i sve je tako malo i slatko 😍 i ja biiii a jos je rano! Bila jutros u city centru kupila si papuce za u bolnicu, posluzit ce i kad budem isla rodit..radije bi da sam kupila neku slatku robicu nego te papuce al eto krizam ih s popisa..
Bok svima, danima me nije bilo pa dok sam procitala sveeee...
Prijavljujem da sam i ja bila tuzna i placljiva u nedjelju no proslo je...
Kupili smo u Bubamari u petak kadicu, dekice,plahte,bocicu,aspirator,cetku,cesalj,skarice itd...dobili smo jos 4 nove plahte,paket tetri ali malo s rjedje pa cu kupiti jos,te novu Avent izdajalicu i jako smo sretni zbog toga!!
Danas sam kupila 3 grudnjaka za dojenje, 2 spavacice,ogrtac, 2 potkusulje za dojenje, jednokratne gacice, tupfere za dojke i za higijenu pupka potrepstine.
Sve to jos stoji u vrecicama jer nismo komodu ispraznili.
Koliko ranije je ok da operem robicu? S cim perete?
Ja idem na ogtt sredinom 12 mj..kad budem u 24 tt....bebac je super, upalila mi je kratko 4d i odmah sam se zaljubila u te male obrascice i nosic :)
Evo i nas sa pregleda..trudnoca nam je dobro bebac takodjer,pokusali smo jos jednom pisulinca uhvatiti ali se nije dao..vidio ga u prolazu samo..ja moram ponoviti urinokulturu jer imam neku valjda bakteriju..inace je sve ok 😊vidim svi u shopingu a ja zadnje sta sam kupila je rucnik u kiku za 25kn uzet cu jos jedan..
Aosijek pa ti si pravi šoping obavila, bravo 😀 neka je bebač super ☺️
Aaa sto se iscjetka tice imam gusci, zut malo, bez mirisa i icega, i tako od pocetka trudnoce.. to je normalno, uloske ne mogu nositi nikako, smetaju mi..
Super cure da je sve u redu 😍 ja idem u cetvrtak i jedva cekam vidjet bebača ❤
Imam i ja iscjedak bijeli..samo se spusti..ali nekada da nekada ne..nekad se spusti da su mi gace skroz mokre 🤨ko da sam popisana
Sortiraj odgovore
Najstariji