Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    27. Studeni 2018. 09:13

Jutrooo... hahahaha dream sve i jedna slika na mjestu 😂
    Bas sam se nasmijala. Ja sam na kaucu, i ne mrdam, snjeg pada ko lud. Jedino cu do kuhinje i wc-a 🙈🙈🤪
    Mislila sam pocet prati polako stvarcice za bebu.
    Tamsi blago tebi u normalnoj trenerci. Ja u ovim trudnickim ko kit. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    27. Studeni 2018. 09:34

dreamcatcherrr

https://www.espreso.rs/lifestyle/zivot/11800/kako-trudnoca-zapravo-izgleda-19-urnebesnih-situacija-koje-ce-prepoznati-svaka-trudnica-foto?utm_source=ia&utm_medium=referral&utm_campaign=ia usput pogledajte ovaj link , ima presmijesnih slika situacija u kojima se trudnice nalaze i sa svakom se mogu povezati 😂

Hahahahahaha pre dobro u svakoj san se nasla😂😂😂😂

Tonka185
    27. Studeni 2018. 09:35

Malu

Jutrooo… hahahaha dream sve i jedna slika na mjestu 😂
    Bas sam se nasmijala. Ja sam na kaucu, i ne mrdam, snjeg pada ko lud. Jedino cu do kuhinje i wc-a 🙈🙈🤪

Ja bi snjeg😭😭😭 
    Ako imas komodu zasto ne pocet prat stvarcice? Ja cekam da mi se smiluju i kupe mi konacno komodu da mogu pocet s tim al nista, zatisje😂😂

Malu
    27. Studeni 2018. 09:41

Tonka185

Malu

Jutrooo… hahahaha dream sve i jedna slika na mjestu 😂

Ja bi snjeg😭😭😭
    Ako imas komodu zasto ne pocet prat stvarcice? Ja cekam da mi se smiluju i kupe mi konacno komodu da mogu pocet s tim al nista, zatisje😂😂

Tonka mi vec sve imamo 😊 imamo ormar jer smo kupili zidnu podlogu za presvlacenje. Bas je prakticno i ne zauzima nista mjesta. Sinoc je muz popravljao krevetic jer je stavio na najnizu razinu. A torbu i to za kraj cemo poslje praznika. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    27. Studeni 2018. 09:47

Vidila sam na slici onu tvoju za presvlacenje, nisam to nigdi ni vidila nego kod tebe i skroz je fora👍
    Pa sta te briga onda lipo pomalo to poslozi imat ces vise vrimena za detaljnije to poredat po velicinama ili cemu vec 😊 ja jedva cekam da pocnem s tim, znam da ce mi to dosta vremena oduzet. Al vidim ja da od svih obecanih jedino moji roditelji ce ispunit obecanje kao i uvijek sta bude.oni ce mi krevetic i sve za krevetic uzet. A budem li ja ove druge cekala nacekat cu se.ha cu poludit i  otic u ducan i sama sve kupit i bok.

oppa
    27. Studeni 2018. 09:52

Jutro cure, ja sam isto danas lijena. Iako sam se dobro nspavala, doduše, nemam još s tim problema.
    Digla se ispratiti muža na posao i na wc naravno i vratila u krevet i do 9 spavala. Sad doručkujem zobene i gledam lidlov katalog sa slatkišima. Sutra ujutro idem na ogtt i evo pasem oči 😂😂
    Kod mene nikaj ne pada ali je osjetno hladnije nego ovih dana. 
    Joj sutra me čeka cijela parada obilaska doktora i hzzo-a i papirologije.. Nisam baš nešto hepi s tim.. Pogotovo kad znam da mi ovaj moj trbuh baš smeta kod dugog hodanja.. Al dobro, bar da malo promjenim okolinu. Neću bit doma 😊 muž ionako prehlađen, kaže grlo ga reže, hladno mu. Garant ima i temperaturu. A ja mu lijepo govorila obuci se roplije nemoj po garaži u kratkin hlačama.. Ali neeee.. Zaš bi poslušao.. 😒😒 Taman ću malo izbjeć te njegove klice😆😆

malac_28
    27. Studeni 2018. 10:18

Jutro ☺️ i ja sam se naspavala, noćas me čak ni kukovi nisu boljeli, a odlasci na wc su standard, ali ajde barem zaspim natrag bez problema 😀
    Joj cure ja bi već sad najrađe složila krevetić i oprala navlake od kolica i pripremila sve, ali mi je još stvarno prerano 😏 čekam da mi muž napravi ormar za sobu jer mi je trenutno sva odjeća u boravku pa da si to posložim i onda planiram kupiti neku komodu za boravak i punit ju stvarčicama za bebačicu ☺️
    Dream prerobre su slikice i totalno istinite, iako se još ne nalazim u svakoj, ali vjerujem da budem uskoro 😂
    Oppa meni je to isto najgori dio mjeseca, baš mi je tlaka vozikat se i ić na 3 strane dok to sve obavim, a svaki put kad dođem u školu nekog sretnem i zadržim se i onda me pol dana nema 😂 a muški su ko djeca, takav je isti i moj 😀

Tonka185
    27. Studeni 2018. 10:32

Cure jel se trebaju prat navlake od novih kolica?

Tankian
    27. Studeni 2018. 10:44

Jutrooo! Muke po juzini i zubima 🙈 Ne podnosim hladnu kavu, a ne smim pit vrucu. Vucem se po kuci kao zombi jos od 8 sati iako sam u stvari odlicno. Pa ti budi ovisnik o necemu...
    Evo pokvarit cu ovu seriju slika fit& trudna sa svojom od 26 tt. Kad se obleka osusi opet slikajem da vidim razliku. Taman u petak punim 29 🤰🏼

Prosli tjedan dosla marama za nosenje 😍

Tonka185
    27. Studeni 2018. 11:09

Tankian, jesi ti to rekla da kvaris svojom sliku trudne&fit???? Zeno pa ti si bomba, cekas drugo dijete 😱
    Fora ste mi s tim nosiljkama, al ja sam bas smotana za to.vjerovatno bi je kao sal zamotala i nebi znala hahahaha😂
    Moram i ja tih tetrica uzet i tih cudesa barem.sinoc sam na H&M narucila 3 bodija 56 i 3 u broju 62 ako se dobro sijecam. Za pocetak. Necakinji neku haljinicu i sebi grudnjak za dojenje nemam pojma oce mi odgovarat velicina kao nadam se da ce narast grudi pa sam nadobudno uzela 42 😕 bas me zanima kakve ce bit stvarcice, nisam nikad online od tamo narucivala.kao eka akcija bila pa eto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.