Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    26. Studeni 2018. 22:16

Tonka...ma ja isto spremam sve sugove sa kapulom..samo eto ovi sa divljaci idu s punoo vise kapule luka i vina..moji toga nakrkaju stvarnoooo preeevise..ja sve mislim da mi je takooo jak sug naskodio jednistavno me napuhao kazem ti osjecam slabost u drobu crijevima mucninu i ne ide mi hrana ove dane..mene prestrasilo sto san orocitala da se to meso ne oreporuca jer nije kontrolilarno i ubijano je olovom...znas i sama sigurno kad kod nas ubiju zeku fazana i sl.da se to odma u brunzin nema toga da ide meso na analizu...e toga nene strah...al eto valjda nije nista...mozda malo panicarim ouno..ujutro imam kontr.pa cu pitat dokija...

url=https://lilypie.com]

Tonka185
    26. Studeni 2018. 23:12

A bome ti je onda posteno naskodilo, bas cudno ono 😕 iskreno ja se nebi zabrinjavala, pitaj doktora kad vec ides bas i mene zanima sta ce ti reci.al ja san sigurna da ni on ne misli da to ne bi smila isti ali eto.. ja se nebi puno brinila.samo da ti prodje ta muka sa crijevima i zeludcem😰

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 07:15

Tonka185

Taman sam se namjestila legla digla noge u zrak i onda nakon vasih poruka nisam migla vise lezat i isla sam proucavatmuglavnom, na oko mi izgleda ko jedno od onih brdasaca kad dlaka pocinje urastati, tamnije malo od moje koze, tvrdje pod prstom. S lijeve strane od ulaza u vaginu doslovno 😕 ne boli me.imala sam do sad milion uraslih dlaka jer cupam dlake i uvijek poneka uraste to je tako. Pratim situaciju i u iducu srijefu ionako imam pregled pa ako ne prodje pitat cu doktoricu sta ona misli.a za te hemeroide ja sam isto mislila ako imas dobru probavu da nema problema al eto izgleda da nema pravila.meni je onako losija probava uglavnom 😕

Tonka185 sad sam malo tu ko padobranac... Ak sam dobro skužila imaš "prištić" na preponama?? Jer ako da, to ti može biti upaljena žlijezda - ja sam imala 3 puta, zadnji put sad u trudnoći cca 3.mjesec trudnoće i izvadili su mi je van

dreamcatcherrr
    27. Studeni 2018. 08:33

debeljuca

Malac mislim da je to maleni maleni hemeroid..imal i ja to..skuzila sa od kad sam trudna da idem cesce na wc(ono veliko)cim nesto konkreno pojedem ode van 🤣

Nama su na tečaju rekli da se hemoroidi baš pogoršaju pri porođaju i da ponesemo kremu za njih 😲 Ja sam imala i povukao se pa me strah da opet ne izađe smrad. Ne možemo mi tu puno nešto učiniti, probava je meni sporija da ne znam šta da jedem a i beba radi pritisak pogotovo pri kraju kad je najteža. Nadat ćemo se da neće eskalirati 😂😂

Timi95
    27. Studeni 2018. 08:40

Ja sam nocas spavala super, konacnooo 😁 jednom mi se piskilo i nisam imala zgaravicu ni bolove 😍 pa sam danas dobre bolje
    A vi???

Evo nas 😍
    Evo nas 😍

LUNA
    27. Studeni 2018. 08:48

I ja sam se dobro naspavala..jedva sam se natjerala ustat iz kreveta maloprije. Jos vani tmurno i kisa 😕 bas razmisljam kako cu stic sve radove u stanu i dopremit stvari za bebu, vrijeme nekako leti a mi nista..sad ce bozic pa ce poslije bit pre hladno pa ovo pa ono..a mm radi sad svaki dan po 12 sati, svi na bolovanju fali ljudi..tako da on nije za nista 😱

dreamcatcherrr
    27. Studeni 2018. 08:57

Tamsi

Ja sam nocas spavala super, konacnooo 😁 jednom mi se piskilo i nisam imala zgaravicu ni bolove 😍 pa sam danas dobre bolje
    A vi???

[/url

Busa mala slatka 😊 Moram ti se pohvaliti da je i mene žgaravica prestala mučiti, a odlasci na wc meh navikne se čovjek. Odnijet ću madrac u wc 😂 Ja sam spavala super ali me glava boli od ove juzine, da zahladi bilo bi savršeno 😩

LUNA

I ja sam se dobro naspavala..jedva sam se natjerala ustat iz kreveta maloprije. Jos vani tmurno i kisa 😕 bas razmisljam kako cu stic sve radove u stanu i dopremit stvari za bebu, vrijeme nekako leti a mi nista..sad ce bozic pa ce poslije bit pre hladno pa ovo pa ono..a mm radi sad svaki dan po 12 sati, svi na bolovanju fali ljudi..tako da on nije za nista 😱

dreamcatcherrr
    27. Studeni 2018. 08:58

https://www.espreso.rs/lifestyle/zivot/11800/kako-trudnoca-zapravo-izgleda-19-urnebesnih-situacija-koje-ce-prepoznati-svaka-trudnica-foto?utm_source=ia&utm_medium=referral&utm_campaign=ia usput pogledajte ovaj link , ima presmijesnih slika situacija u kojima se trudnice nalaze i sa svakom se mogu povezati 😂

Tonka185
    27. Studeni 2018. 09:06

Ivana_G

Tonka185

Taman sam se namjestila legla digla noge u zrak i onda nakon vasih poruka nisam migla vise lezat i isla sam proucavatmuglavnom, na oko mi izgleda ko jedno od onih brdasaca kad dlaka pocinje urastati, tamnije malo od moje koze, tvrdje pod prstom. S lijeve strane od ulaza u vaginu doslovno 😕 ne boli me.imala sam do sad milion uraslih dlaka jer cupam dlake i uvijek poneka uraste to je tako. Pratim situaciju i u iducu srijefu ionako imam pregled pa ako ne prodje pitat cu doktoricu sta ona misli.a za te hemeroide ja sam isto mislila ako imas dobru probavu da nema problema al eto izgleda da nema pravila.meni je onako losija probava uglavnom 😕
    Tonka185sad sam malo tu ko padobranac… Ak sam dobro skužila imaš "prištić" na preponama?? Jer ako da, to ti može biti upaljena žlijezda - ja sam imala 3 puta, zadnji put sad u trudnoći cca 3.mjesec trudnoće i izvadili su mi je van

A nije na preponama nego lijevo od ulaza u vaginu da budem preciznija.izgleda mi naoko ko moja klasicna urasla dlaka koja izadje s vremenom jer cupam dlake pa mi je to normalna pojava.nisam do sad imala vecih problema s tim.samo me sad brine sto je na tom mjestu inace bude negdi ono na stidnoj kosti da tako kazem tuda mi uglavnom pokoja uraste.pratit cu sittuaciju do srijede pa cu vidit sa doktoricom ako ne prodje do tad. 😉
    Tamsi😍😍
    Ja zadnjih par dana bas super spavam , zacudo 😊

LUNA
    27. Studeni 2018. 09:09

Dreamcatcherrr bas sam se nasmijala 😂 jos se ne prepoznajem u svima jer nisam jos pre velika, al neke definitivno da😂 ma joooj volila bi iskreno da mogu sve sama, a ne mogu nista jer ne vozim i ostalo su fizicki poslovi. Trebamo se prebacit u sobu koja gleda na jug jer nam je u ovoj preee hladno vec sad, a i veca je zbog stvari za bebu i sve..mislila sam i krecit al čini mi se da ce to prvo otic s popisa 😒 za bozic putujemo kod mojih u vinkovce, tamo cu od brata skupit neke stvari..i moramo se organizirat za otic u Zagreb kod kuma po kolica i krevetic, a to ne mozemo ni svojim autom nego se snac za kombi..s njegovim smjenama to nema sanse, jos kad snijeg zapada ajme meni, ne ide mi se upoce a moram 😤😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.