Ajme da, hahaha 😂😂
A najvjerovatnije necu ni ja. Imala sam najbolju namjeru ali necu biti kuci da narucim preko interneta, idemo nesto do Zg na jedan dan, a necu imat vremena ici do Arene ili nekog drugog centra tako da cu ja vjerovatno kao i inace sve sta budem kupovala, to ucinit po punim cijenama 😕
Dreamcatcherr-curke su ti odg sto sam i ja mislila napisati,htjela bih dodati da je super piti caj/kompot od brusnice. Ja si svako malo skuham kompot od susenih brusnica jer sam inace jako sklona upali mjehura.
Kikii-za kolostrum neznam,meni ne curi nista. Najbolje da pitas gin da ti se nebi sta nepotrebno upalilo.
Vidis,mene brine sto mi se grudi bas i nisu promjenile i ne bole me. Nadam se samo da cu imati mlijeka za bebicu. 😑
Luna-zao mi je za taj profil secera i sta te gnjave. A za ginekologa koji mjenja misljenje o spolu nemam rijeci. Bas frustrirajuce. Mislim ono jel vidis pisu ili ne. Nema tu neke filozofije. Ah.🤷🏻♀️
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tonka bit ce oko bozica snizenja, pa cemo poharat ducane 😂 Sad ionako neke gluposti stave na akciju. I sve neki mali popusti ustvari.
Kikiriki bas nas je sokirao s tim, jos je i muz bio sa mnom. Vidila sam bas na uzv da je pupcana vrpca tocno izmedu nogu pa logicno da se ne vidi..bas je smotan 😤 prosli put je bio siguran za decka i slika je stvarno uvjerljiva tako da se drzim toga..pitat cu kad budem isla ovo za secer, dao mi je uputnicu i za uzv pa ce mi dobro doc da pitam njih za spol i da vide bebu jel sve ok
Luna- a smotanog dr,ma da ajde ima jos vremena za saznati prije Bozicnog shoppinga 😉 nama svi vec roza sve pokupovali 😂 bio bi bas shok da kazu ee pa nije curica decko je 🤣
Daddy's girl and mommy's world! ❤
A evo ovo prvo je slika sto sam nasla na internetu kako izgleda muski i zenski spol, a ovo drugo je moja slika sa ultrazvuka..nisam strucnjak al ne možeš pogrijesit 😒
Kod mene nije mogao mašit. Pogle koliki mu je, do koljena 😂
OMH 😂 stvarno nema zabune..u kojem je tjednu slikano? Ova moja sto sam stavila je 18tt i mislim da je to ta nekakva spolna kvrzica na temelju koje se odreduje spol jer je jos rano za spolni organ, nisam sigurna.
Kod mene nije mogao mašit. Pogle koliki mu je, do koljena 😂
OMH 😂 stvarno nema zabune..u kojem je tjednu slikano? Ova moja sto sam stavila je 18tt i mislim da je to ta nekakva spolna kvrzica na temelju koje se odreduje spol jer je jos rano za spolni organ, nisam sigurna.
Ovo je slikano u 22 tj otprilike
Meni je danas tocno 22tt i moj bi trebao imat tolikog..jadan, povrijedio mu je ego 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji