Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LUNA
    22. Studeni 2018. 21:18

A ne znam sad bili roza ili plavo 😂 tako da necu nista haha..a ti?

Tonka185
    22. Studeni 2018. 21:25

Ajme da, hahaha 😂😂 
    A najvjerovatnije necu ni ja. Imala sam najbolju namjeru ali necu biti kuci da narucim preko interneta, idemo nesto do Zg na jedan dan, a necu imat vremena ici do Arene ili nekog drugog centra tako da cu ja vjerovatno kao i inace sve sta budem kupovala, to ucinit po punim cijenama 😕

Kikiriki
    22. Studeni 2018. 21:27

Dreamcatcherr-curke su ti odg sto sam i ja mislila napisati,htjela bih dodati da je super piti caj/kompot od brusnice. Ja si svako malo skuham kompot od susenih brusnica jer sam inace jako sklona upali mjehura.

Kikii-za kolostrum neznam,meni ne curi nista.  Najbolje da pitas gin da ti se nebi sta nepotrebno upalilo.
    Vidis,mene brine sto mi se grudi bas i nisu promjenile i ne bole me. Nadam se samo da cu imati mlijeka za bebicu. 😑

Luna-zao mi je za taj profil secera i sta te gnjave. A za ginekologa koji mjenja misljenje o spolu nemam rijeci. Bas frustrirajuce. Mislim ono jel vidis pisu ili ne. Nema tu neke filozofije. Ah.🤷🏻‍♀️

Daddy's girl and mommy's world! ❤

LUNA
    22. Studeni 2018. 21:54

Tonka bit ce oko bozica snizenja, pa cemo poharat ducane 😂 Sad ionako neke gluposti stave na akciju. I sve neki mali popusti ustvari. 
    Kikiriki bas nas je sokirao s tim, jos je i muz bio sa mnom. Vidila sam bas na uzv da je pupcana vrpca tocno izmedu nogu pa logicno da se ne vidi..bas je smotan 😤 prosli put je bio siguran za decka i slika je stvarno uvjerljiva tako da se drzim toga..pitat cu kad budem isla ovo za secer, dao mi je uputnicu i za uzv pa ce mi dobro doc da pitam njih za spol i da vide bebu jel sve ok

Kikiriki
    22. Studeni 2018. 22:24

Luna- a smotanog dr,ma da ajde ima jos vremena za saznati prije Bozicnog shoppinga 😉 nama svi vec roza sve pokupovali 😂 bio bi bas shok da kazu ee pa nije curica decko je 🤣 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

LUNA
    22. Studeni 2018. 22:38

A evo ovo prvo je slika sto sam nasla na internetu kako izgleda muski i zenski spol, a ovo drugo je moja slika sa ultrazvuka..nisam strucnjak al ne možeš pogrijesit 😒

Monikaharmonika
    22. Studeni 2018. 22:42

Kod mene nije mogao mašit. Pogle koliki mu je, do koljena 😂

LUNA
    22. Studeni 2018. 22:47

Monikaharmonika

OMH 😂 stvarno nema zabune..u kojem je tjednu slikano? Ova moja sto sam stavila je 18tt i mislim da je to ta nekakva spolna kvrzica na temelju koje se odreduje spol jer je jos rano za spolni organ, nisam sigurna. 

Monikaharmonika
    22. Studeni 2018. 22:53

LUNA

Monikaharmonika

OMH 😂 stvarno nema zabune..u kojem je tjednu slikano? Ova moja sto sam stavila je 18tt i mislim da je to ta nekakva spolna kvrzica na temelju koje se odreduje spol jer je jos rano za spolni organ, nisam sigurna.

Ovo je slikano u 22 tj otprilike

LUNA
    22. Studeni 2018. 22:59

Meni je danas tocno 22tt i moj bi trebao imat tolikog..jadan, povrijedio mu je ego 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.