Tonka i ja se okrećem kak me koji bok zaboli 🙄 ali ajde nije tak strašno, zaboli, okrenem se i prestane 😀
Kristina stvarno je predivno kad možeš tak pomoć ☺️
Vecer svima, netko je spominjao sok od brusnice neki iz Dm..jel ima koja iskustva s njim?
Vecer curke evo mene iz lutanja po ducanima.
Hvala vam,malo ste me utjesile u vezi grudi,uh. Nadam se da ce bit mlijeka za bebicu kada stigne i da cemo se obje vec nekako nauciti i snaci. Kad gledam po youtube-u videe i savjete za dojenje samo me paranoja opere da meni nece nes sto posto stimat i ic lako.
---negooo gledali smo kolica i za sad nam se svidjela ABC Design- Condor AIR Diamond edition. Sta mislite? Zna koja iz prve ili druge ruke dal su dobra?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kiki imat ces mlijeka za izvoz vjeruj mi..☺️Ja ti inace imam male grudi i u prvoj trudnoci mi uopce nisu narasle dok su sad ogromne i mislila sam da necu imat mlijeka na kraju sam ga imala previse😂
Lijepa su kolica😇
Kiki imat ces mlijeka za izvoz vjeruj mi..☺️Ja ti inace imam male grudi i u prvoj trudnoci mi uopce nisu narasle dok su sad ogromne i mislila sam da necu imat mlijeka na kraju sam ga imala previse😂
Lijepa su kolica😇
Heii Kikiriki mi imamo ABC design. Jos su u kutiji zapakirana, dosta su prakticna. Za sina sam imala quinny i bila su mi preteska i neprakticna za stavljanje u auto.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Joj nadam se Kristina. Ma neznam sta me pocela tako prati paranoja. Vjerovatno to sta se bebin dolazak blizi pa mi mozak previse radi.
-da kolica su uzivo i ljepsa nego na slici. Samo mi je malo zao sta su 2 u 1 pa treb kupit zasebno autosjedalicu i adaptere. I ne znam dal ih je mozda tko vec vozio ili nes pa da zna dobre i lose strane istih.
--sutra idemo u potragu u jos nekoliko ducana pa cemo se valjda vise za neka i odluciti.
Kiki ma bude💕i mene ti koje kakve stvari peru sad u glavi mada sve znam kaj me ceka,al normalan ti je to “strah” brines se i to je normalno..tak ti je valjda svima..☺️
Heii Kikiriki mi imamo ABC design. Jos su u kutiji zapakirana, dosta su prakticna. Za sina sam imala quinny i bila su mi preteska i neprakticna za stavljanje u auto.
I meni se cine prakticna ali zaista iskustva s kolicima nemam nikakva pa zelim kad vec su sva skupa i dajemo toliko puno para na njih da budu zaista dobra. Za koji ste se model vi odlucili? Moj muz zapeo za ova radi ove koze na rucki i kosari i tog sjajnog djela konstrukcije.
A mene vise zanima kakvi su im amortizeri i kotaci da nebi bilo da se zaglavljuju ili da nisu na kraju za sve terene kao sta kazu. 🤔
Kristina-ma da imas pravo. U biti od sad pa nadalje mislim da cu cijeli zivot biti za nju vezano nesto u strahu. Bolje da se priviknem 😅💖.
Sortiraj odgovore
Najstariji