Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    21. Studeni 2018. 21:08

Hvala ti draga debeljuca, ja lovim popuste 😆 samo sam daleko od arene

debeljuca
    21. Studeni 2018. 21:15

A sad neznam di vam sta pase..ja gledam sto blize..za zg

Mrva2015
    21. Studeni 2018. 22:24

Tonka185

cure ja mislim da je ovo dobro? Bozee tako san sritna i sokirana😱😱😱😱 znaci debljam se od zderacine i to je to

Prvo pozdrav svima 🤗
    A drugo...idemo kod istog ginekologa Tonka185 🤣🤣 baš sutra popodne imam zakazanu kontrolu 😝

Kristina-39.Zg
    21. Studeni 2018. 23:22

Kika sa malim zakašnjenjem, od srca cestitke za malenu princezicu😍😍😍.. znas ime mozda? 

Kristina 30
    22. Studeni 2018. 00:40

Ime..Eva,Elena,Ema,Marija Lena..po mojem jos se moj gospon nije izjasnil,to bumo sad za vikend..prva curka mi se zove Marisa..☺️🤗💕ona bi da se seka zove Ana Marija..nije ni to lose😬

Kristina 30
    22. Studeni 2018. 00:42

Da je decko zval bi se Patrik,od mm najdraze ime a ko zna mozda bude Patricija😁💕

croatina
    22. Studeni 2018. 08:56

Kristina e i mi smo htjeli Patricija, al nadimak pati mi je 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sjecam se da smo mi ko klinci jednu sprdali da pati u glavi 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ pa nam je zbog toga samo to ime otpalo 😂

Cure dajte vidite ovo..aquascale je na popustu u babylandu za 505 kn
    Ja sam sa sinom imala vagu od sogija koju sam HB sa svom njihovom robicom vrnula 😍 i bila mi je jako od koristi vaga dok je bio beba jer je slabo dobivao..tak da itako cemo uzet vagu..sad razmisljam jel bi uzela onda ovo

dreamcatcherrr
    22. Studeni 2018. 09:16

Dobro jutro curke i mali bebaci 😊
    Baš ste se raspisale pa ću odgovoriti na ono čega se sjećam 😂
    Tamsi kod tebe ozbiljno hormoni divljaju čim se misliš brijati prije akcije 😂 Ja moram sad za koji dan da ne bi obrasla prije pregleda, ne bi mi brener pomogao 😡
    Kristina, imena Eva i Elena su mi prekrasna. U mene da je bila djevojčice bila bi Elena, Sara ili Marta 😄
    Croatina meni nekako bezveze davati 500 kuna za tu kadicu, jest da je praktična ali realno kakvu vagu možeš kupiti za 500 kn 😂

Tonka185
    22. Studeni 2018. 09:51

Mrva2015

Tonka185

cure ja mislim da je ovo dobro? Bozee tako san sritna i sokirana😱😱😱😱 znaci debljam se od zderacine i to je to

Prvo pozdrav svima 🤗
    A drugo…idemo kod istog ginekologa Tonka185 🤣🤣 baš sutra popodne imam zakazanu kontrolu 😝

Pozdrav! Ja idem privatno inace u Zd a kod ovog doktora idem samo po uputnice i doznake. 😉 nisam nikad kod njega na pregledu bila. Znaci i ti zivis u ovom kraju 😆 neka drago mi je 😊😊

Kristina-39.Zg
    22. Studeni 2018. 10:21

Ana Marija predivnooo ime..😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.