Hvala ti draga debeljuca, ja lovim popuste 😆 samo sam daleko od arene
cure ja mislim da je ovo dobro? Bozee tako san sritna i sokirana😱😱😱😱 znaci debljam se od zderacine i to je to
Prvo pozdrav svima 🤗
A drugo...idemo kod istog ginekologa Tonka185 🤣🤣 baš sutra popodne imam zakazanu kontrolu 😝
Kika sa malim zakašnjenjem, od srca cestitke za malenu princezicu😍😍😍.. znas ime mozda?
Ime..Eva,Elena,Ema,Marija Lena..po mojem jos se moj gospon nije izjasnil,to bumo sad za vikend..prva curka mi se zove Marisa..☺️🤗💕ona bi da se seka zove Ana Marija..nije ni to lose😬
Da je decko zval bi se Patrik,od mm najdraze ime a ko zna mozda bude Patricija😁💕
Kristina e i mi smo htjeli Patricija, al nadimak pati mi je 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sjecam se da smo mi ko klinci jednu sprdali da pati u glavi 😂😂🤦♀️🤦♀️ pa nam je zbog toga samo to ime otpalo 😂
Cure dajte vidite ovo..aquascale je na popustu u babylandu za 505 kn
Ja sam sa sinom imala vagu od sogija koju sam HB sa svom njihovom robicom vrnula 😍 i bila mi je jako od koristi vaga dok je bio beba jer je slabo dobivao..tak da itako cemo uzet vagu..sad razmisljam jel bi uzela onda ovo
Dobro jutro curke i mali bebaci 😊
Baš ste se raspisale pa ću odgovoriti na ono čega se sjećam 😂
Tamsi kod tebe ozbiljno hormoni divljaju čim se misliš brijati prije akcije 😂 Ja moram sad za koji dan da ne bi obrasla prije pregleda, ne bi mi brener pomogao 😡
Kristina, imena Eva i Elena su mi prekrasna. U mene da je bila djevojčice bila bi Elena, Sara ili Marta 😄
Croatina meni nekako bezveze davati 500 kuna za tu kadicu, jest da je praktična ali realno kakvu vagu možeš kupiti za 500 kn 😂
cure ja mislim da je ovo dobro? Bozee tako san sritna i sokirana😱😱😱😱 znaci debljam se od zderacine i to je to
Prvo pozdrav svima 🤗
A drugo…idemo kod istog ginekologa Tonka185 🤣🤣 baš sutra popodne imam zakazanu kontrolu 😝
Pozdrav! Ja idem privatno inace u Zd a kod ovog doktora idem samo po uputnice i doznake. 😉 nisam nikad kod njega na pregledu bila. Znaci i ti zivis u ovom kraju 😆 neka drago mi je 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji