Zašto profil,koliki ti bio ogtt zaboravila..? Sta zelis si deckica😂😘😘
Zašto profil,koliki ti bio ogtt zaboravila..? Sta zelis si deckica😂😘😘
Ma nije da želimo bas deckica, cak smo u pocetku vise bili za curu jer su nam u obitelji sve muski pa da bude malo balansa..prvo je bio rekao cura, pa decko, pa sad vise nije siguran. Sreca sam tetre uzela neutralne, i nisam jos nista kupila roza ili plavi 😊
A ogtt mi je bio povisen, ne strasno al eto on smatra da moram na taj profil..bio je 5.5, 10.8 i 9.6
Luna, super za bebaca bitno da je zivo i zdravo 😊 nemoj se brinit je li musko ili zensko, ali iskreno, ne kuzim ja te doktore. Da 80 puta promini misljenje meni je to pre strasno😕 no aj, dok je sve ok dobro je.
Zao mi je sta te salje tako u bolnicu zbog tog. Oni su to sve postrozili za trudnice, svi koji su isli u bolnicu isli su uglavnom bezveze (ovi koje ja znam), normalno da nemaju secer i da je sve ok ali eto oni tako valjda moraju. Zao mi je sta ces morat to proci, ali odi i rjesi se, barem ces biti mirna. Ne znam koliko si u pokretu inace.ja ti savjetujem lagane setnje svaki dan, koliko mozes i uspijes. Bar 20min onako lagano opusteno prosetaj. Znam dosta ljudi koji setnjon doslovno reguliraju secer, ko da ih ta setnja ozdravila.
Ma setam svaki dan po nekih 45min..al to sam tek nedavno pocela..
Bas mi se neda u bolnicu jer kad krenu s tim pregledima onda ti nadu i sta treba i ne treba..
A za spol ne znam sta bi rekla, prosli put je bio siguran 100 posto za musko , valjda je zaboravio..jos je i sliku dao..tako da ne znam sta sad izmislja, al ajd ako nista imam i uputnicu za uzv u bolnici pa cu tad pitat i pogledat ce mi bebu.
E i samo 1kg sam se udebljala od zadnjeg pregleda 😃
Dream normalno je da su u urinu malo povrcani leukociti kao i u krvi,a sad ako pise za bakterije malo onda si se mozda samo prehladila,probaj nazvat ginekologa ili dr opce prakse,pij cim vise tekucine i brusnice,ne mora znacit nist strasno,normalno da smo mi trudnice malo podloznije sad tim ucestalim mokrenjem i bakterijama..al moj savjet ti je obrati se doktoru on bude najbolje znal sto ti treba..
Kiki evo meni ne curi nist,nisam imala brige s tim ni u prvoj trudnoci,nemoj si stiskat nista,operi i obrisi al lagano i probaj dok spavas ne tiskat dojku..a sad ak ti bas tak jako curi ja bi nazvala gin i pitala,eto..
Čula sam se sa njom, pitala je samo boli li me išta, ja sam joj rekla da boli kad mi je mjehur malo puniji jer valjda beba na njega nalegne i ona kaže vjerovatno je hormonski podražaj onda i pritisak bebe 😊
Luna, bravo za 1kg👍
Jesi to kod privatnog gin ili sta kad si dobila uputnicu za bolnicu za pregled kod gin?
Nemoj si stavljat crne misli i sto ce naci jos sto nece, tu ces bit zbog secera, i ne mora znacit ni da ce on na kraju bit problem a kamoli ista drugo😉
Dream neka si ti sad mirnija neka si se javila doktorici😉
Nisam kod privatnog, kod socijalnog sam, dao mi je uputnicu za taj secer i za uzv..mislim da se to ovdje u splitu radi na novom rodilistu sve..posto sam trudnica i prati se secer zbog trudnoce..nemam pojma, od nervoze nisam ni pitala detalje..pitat cu u bolnici pa ce uputit valjda 😃 u ponedjeljak cu to odmah ici rijesit ☺
Aha, ma da, rjesi to odmah pa si mirna 😊
Meni je svaaku vecer mucno, nazderala se ja, ili ne jela nista, ili pojela nesto malo.svaku vecer me mucnina ubija😭 katastrofa 😕
Meni je kod mucnina pomagala voda sa svijeze cijeđenim limunom..i zvakace..al mucnine su mi prosle nakon prva tri mjeseca, sad nemam ni zgaravicu ni nista..fala bogu bar to 😂
Ne pomaze, cijedim limun po cijele dane.. imala sam i ja mucnine dan i noc prva tri mjeseca. I zadnje vrijeme opet ali samo navecer. Bas iritantno 😕
Hoces sta sopingirati sutra za black friday?😁
Sortiraj odgovore
Najstariji