Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    22. Studeni 2018. 17:42

Zašto profil,koliki ti bio ogtt zaboravila..? Sta zelis si deckica😂😘😘

LUNA
    22. Studeni 2018. 17:54

the

Zašto profil,koliki ti bio ogtt zaboravila..? Sta zelis si deckica😂😘😘

Ma nije da želimo bas deckica, cak smo u pocetku vise bili za curu jer su nam u obitelji sve muski pa da bude malo balansa..prvo je bio rekao cura, pa decko, pa sad vise nije siguran. Sreca sam tetre uzela neutralne, i nisam jos nista kupila roza ili plavi 😊
    A ogtt mi je bio povisen, ne strasno al eto on smatra da moram na taj profil..bio je 5.5, 10.8 i 9.6

Tonka185
    22. Studeni 2018. 19:47

Luna, super za bebaca bitno da je zivo i zdravo 😊 nemoj se brinit je li musko ili zensko, ali iskreno, ne kuzim ja te doktore. Da 80 puta promini misljenje meni je to pre strasno😕  no aj, dok je sve ok dobro je.
    Zao mi je sta te salje tako u bolnicu zbog tog. Oni su to sve postrozili za trudnice, svi koji su isli u bolnicu isli su uglavnom bezveze (ovi koje ja znam), normalno da nemaju secer i da je sve ok ali eto oni tako valjda moraju. Zao mi je sta ces morat to proci, ali odi i rjesi se, barem ces biti mirna. Ne znam koliko si u pokretu inace.ja ti savjetujem lagane setnje svaki dan, koliko mozes i uspijes. Bar 20min onako lagano opusteno prosetaj. Znam dosta ljudi koji setnjon doslovno reguliraju secer, ko da ih ta setnja ozdravila.

LUNA
    22. Studeni 2018. 19:55

Ma setam svaki dan po nekih 45min..al to sam tek nedavno pocela..
    Bas mi se neda u bolnicu jer kad krenu s tim pregledima onda ti nadu i sta treba i ne treba..
    A za spol ne znam sta bi rekla, prosli put je bio siguran 100 posto za musko , valjda je zaboravio..jos je i sliku dao..tako da ne znam sta sad izmislja, al ajd ako nista imam i uputnicu za uzv u bolnici pa cu tad pitat i pogledat ce mi bebu.
    E i samo 1kg sam se udebljala od zadnjeg pregleda 😃

dreamcatcherrr
    22. Studeni 2018. 20:32

Kristina 30

Dream normalno je da su u urinu malo povrcani leukociti kao i u krvi,a sad ako pise za bakterije malo onda si se mozda samo prehladila,probaj nazvat ginekologa ili dr opce prakse,pij cim vise tekucine i brusnice,ne mora znacit nist strasno,normalno da smo mi trudnice malo podloznije sad tim ucestalim mokrenjem i bakterijama..al moj savjet ti je obrati se doktoru on bude najbolje znal sto ti treba..
    Kiki evo meni ne curi nist,nisam imala brige s tim ni u prvoj trudnoci,nemoj si stiskat nista,operi i obrisi al lagano i probaj dok spavas ne tiskat dojku..a sad ak ti bas tak jako curi ja bi nazvala gin i pitala,eto..

Čula sam se sa njom, pitala je samo boli li me išta, ja sam joj rekla da boli kad mi je mjehur malo puniji jer valjda beba na njega nalegne i ona kaže vjerovatno je hormonski podražaj onda i pritisak bebe 😊

Tonka185
    22. Studeni 2018. 20:46

Luna, bravo za 1kg👍
    Jesi to kod privatnog gin ili sta kad si dobila uputnicu za bolnicu za pregled kod gin?
    Nemoj si stavljat crne misli i sto ce naci jos sto nece, tu ces bit zbog secera, i ne mora znacit ni  da ce on na kraju bit problem a kamoli ista drugo😉 
    Dream neka si ti sad mirnija neka si se javila doktorici😉

LUNA
    22. Studeni 2018. 20:54

Nisam kod privatnog, kod socijalnog sam, dao mi je uputnicu za taj secer i za uzv..mislim da se to ovdje u splitu radi na novom rodilistu sve..posto sam trudnica i prati se secer zbog trudnoce..nemam pojma, od nervoze nisam ni pitala detalje..pitat cu u bolnici pa ce uputit valjda 😃 u ponedjeljak cu to odmah ici rijesit ☺

Tonka185
    22. Studeni 2018. 21:03

Aha, ma da, rjesi to odmah pa si mirna 😊
    Meni je svaaku vecer mucno, nazderala se ja, ili ne jela nista, ili pojela nesto malo.svaku vecer me mucnina ubija😭 katastrofa 😕

LUNA
    22. Studeni 2018. 21:09

Meni  je kod mucnina pomagala voda sa svijeze cijeđenim limunom..i zvakace..al mucnine su mi prosle nakon prva tri mjeseca, sad nemam ni zgaravicu ni nista..fala bogu bar to 😂

Tonka185
    22. Studeni 2018. 21:12

Ne pomaze, cijedim limun po cijele dane.. imala sam i ja mucnine dan i noc prva tri mjeseca. I zadnje vrijeme opet ali samo navecer. Bas iritantno 😕 
    Hoces sta sopingirati sutra za black friday?😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.