Jutroooo. Citala sam i smijala se vasim postovima pd tonke sa onim postom do hormona koji luduju 😂
Kristina cestitke na curici 😍
Luna kod kojeg si gin ako nije tajna?
Kikiriki i ja svako malo napravim kompot od suhih brusnica, sljiva ili smokava (ovisi sta imam od ovo dvoje) i jabuke. Tu sam naviku doduse skupila kad sam se pridrzavala jednog nutricionistickog plana za gubljene kg. Kompot odma ujutro me drzi da tijekom dana ne poludim za slatkim. Inace nemam granice ni pardona u konzumaciji cokolade 😔
Croatina navukla si me na c&a shop. Ali jos necu narucit robicu. Nekako mi je rano (kaze osoba koja je narucila chibolo maramu i vjezbala motanje na igrackama, a jucer oprala i opeglala robicu i tetre eto za slucaj da se nadu spremni 😅).
I eto zaboravila ostatak postova…
Oppa ako imas korisnicki racun na forum.hr pliz javi mi se privatno na ovaj isti nick. Vec me danima kopka ono sta si napisala o poznanici pa ako si saznala detalje zbog cega da tamo napises
Hej, nemam kirisnički račun na forum.hr a iskreno stvarno nisam pitala ništa o detaljima niti što se točno dogodilo upravo jer bih bila rastresena i razmišljala bih o tome. A mislim da ni ti ne bi trebala razmišljati o tome..
Kristina jesi to ti napravila? Prekrasno je ☺️😍 ja sam jučer pokušavala nešto plesti, ali neuspješno ☹️ morat ću tražit nekog da me poduči 1 na 1 jer sam očito debil za youtube 😂
Pozdrav,cure..😘
Ja danas obavila ogtt. Uglavnom..rezultati su:
0 minuta 4.1
60 minuta 4 1
120 minuta 3.6
Jel normalno to da je tolko nisko?
Malac ove bodiće i hlačice sam i ja kupila jer su mi bili premedeni.😍 Na sajam planiram sutra..
Mene isto boli i stidna kost i prepone sad vec skoro svaki dan 😕 i lose spavam jako. Tesko zapsim i po noci se stalno vrtim s boka na bok uglavnom na desnoj strani spavan lijevi bok me boli kad na njemu lezim.
Malac odlican ulov👍
Lordan majko mila pa jel ti ikad ista slatko jedes?😃😂😂😂
Tonka ja jedem sve..dovoljno je da sam u 25 tjedana dobila 10 kila.😱 I panika mi je bila zbog te pretrage onak..kad ono..paf..sad si mislim dal je to prenisko..🤣🤣🤣
Malac to sam kupila,s tim novcima doniras za palcice(djecu koja se rode prerano) inace i te hobotnice su napravljene zbog njih jer dok su u inkubatoru onda na njih stave te krakove jer ih podsjeca na pupcanu vrpcu💕zlata malena..
Malac to sam kupila,s tim novcima doniras za palcice(djecu koja se rode prerano) inace i te hobotnice su napravljene zbog njih jer dok su u inkubatoru onda na njih stave te krakove jer ih podsjeca na pupcanu vrpcu💕zlata malena..
Lordan i ja san na +10/11 kg uzas 😕
Kristina super si ovo isplela bravo 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji