I mi se pridružujemo klubu velikih pišonja 😂 Doktorica kad je vidjela rekla "e ovo je sigurno muško". Neću spominjati kako je muž bio ponosan😂
E Da, što se tiče kolostruma i u mene curi, morat ću nabaviti jastucice 😑
Jutroooo. Citala sam i smijala se vasim postovima pd tonke sa onim postom do hormona koji luduju 😂
Kristina cestitke na curici 😍
Luna kod kojeg si gin ako nije tajna?
Kikiriki i ja svako malo napravim kompot od suhih brusnica, sljiva ili smokava (ovisi sta imam od ovo dvoje) i jabuke. Tu sam naviku doduse skupila kad sam se pridrzavala jednog nutricionistickog plana za gubljene kg. Kompot odma ujutro me drzi da tijekom dana ne poludim za slatkim. Inace nemam granice ni pardona u konzumaciji cokolade 😔
Croatina navukla si me na c&a shop. Ali jos necu narucit robicu. Nekako mi je rano (kaze osoba koja je narucila chibolo maramu i vjezbala motanje na igrackama, a jucer oprala i opeglala robicu i tetre eto za slucaj da se nadu spremni 😅).
I eto zaboravila ostatak postova...
Oppa ako imas korisnicki racun na forum.hr pliz javi mi se privatno na ovaj isti nick. Vec me danima kopka ono sta si napisala o poznanici pa ako si saznala detalje zbog cega da tamo napises
Dreamcatcherr-curke su ti odg sto sam i ja mislila napisati,htjela bih dodati da je super piti caj/kompot od brusnice. Ja si svako malo skuham kompot od susenih brusnica jer sam inace jako sklona upali mjehura.
Kikii-za kolostrum neznam,meni ne curi nista. Najbolje da pitas gin da ti se nebi sta nepotrebno upalilo.
Vidis,mene brine sto mi se grudi bas i nisu promjenile i ne bole me. Nadam se samo da cu imati mlijeka za bebicu. 😑
Luna-zao mi je za taj profil secera i sta te gnjave. A za ginekologa koji mjenja misljenje o spolu nemam rijeci. Bas frustrirajuce. Mislim ono jel vidis pisu ili ne. Nema tu neke filozofije. Ah.🤷🏻♀️
Ne moraju ti se prominit grudi da bi uspjesno dojila. Susjeda je ostala na jedinici/dvojki i dojila duze od mene. I preko godinu dana...
Jutroooo. Citala sam i smijala se vasim postovima pd tonke sa onim postom do hormona koji luduju 😂
Kristina cestitke na curici 😍
Luna kod kojeg si gin ako nije tajna?
Kikiriki i ja svako malo napravim kompot od suhih brusnica, sljiva ili smokava (ovisi sta imam od ovo dvoje) i jabuke. Tu sam naviku doduse skupila kad sam se pridrzavala jednog nutricionistickog plana za gubljene kg. Kompot odma ujutro me drzi da tijekom dana ne poludim za slatkim. Inace nemam granice ni pardona u konzumaciji cokolade 😔
Croatina navukla si me na c&a shop. Ali jos necu narucit robicu. Nekako mi je rano (kaze osoba koja je narucila chibolo maramu i vjezbala motanje na igrackama, a jucer oprala i opeglala robicu i tetre eto za slucaj da se nadu spremni 😅).
I eto zaboravila ostatak postova…
Oppa ako imas korisnicki racun na forum.hr pliz javi mi se privatno na ovaj isti nick. Vec me danima kopka ono sta si napisala o poznanici pa ako si saznala detalje zbog cega da tamo napises
Ma necu imenovat nikog ovako javno..nije on meni los ko doktor, detaljno sve pogleda, izmjeri, cesto mi trazi krvnu sliku da vidi jel tu sve ok i tako..ne moze on vise od toga ipak je to samo ambulantno vodenje trudnoce..i muz uvijek moze bit na pregledu bez problema 😃
Jutro cure.... kako ste? Mene jako boli pubicna kost. Ne znam ako je koja imala do sad tako nesto slicno. Znam da se sve to siri jer me i ledja bole ali ovo bas jako boli da jedva hodam.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Dobro jutroo.. recite vi meni kako spavate ? Ja nikako da se namijestim i cesto se probudim na leđima, jer me jedino tako ne bole.. ne znam sta da radim 🤔
Tankian danas se HM sopingira halloooo 😂😂😂 20% off plus free delivery 😂 zivio webshop al ipak cemo do westgatea jer sinu trebaju hlacice za vrtic..a i tam imaju 20% tak da ono..sebi moram neke haljine tunike uzet jer sam ko lopta..od danas sluzbeno ne stanem u trapke kaj sam si ovu zimu kupila prije neg sam smrsavila gro..mislim..dolje mi vise, al prek trbuha ne idu..tak da mislim da cu se slepat s haljinama i tajicama do kraja 🤦♀️
Cure bubamara vam do 11 ima 30%
Tamsi grooooozno spavam ☹ jos me sinusi zezaju pa se zbudim i onda zujim po sat, dva najmanje..uzas..
Kaj se pubicne kosti tice navikla sam..boli me vec mjesec i pol dana negdje..ne otvaram se pa je valjda sve dobro
Dobro jutro curke 😊
Kikiriki mislim da veličina nema veze sa dojenjem , bar su nama na tečaju tako rekli. Nekima jednostavno ide brže i bolje a nekima i ne 🤔
Što se tiče pubične kosti sa tim stvarno nemam problema, nek me je bar nešto zaobišlo 😂
Tamsi e spavanje je već problem jer mi je stomak dosta veliki. Legnem ja na bok i stavim jastuk između nogu i ispod stomaka ali svejedno potone a i nije mi nešto najudobnije pa se probudim ležeći. Ne znam kako nekome lijevi bok bude najpovoljniji za spavanje meni je užasan. Ajde dobro, možda da nisam kao kit možda bi mi bilo okej 🤣
Croatina meni ne mogu više ni one trudničke traperice koje sam kupila, užas haha tajice su mi postale holy grail. Kad sam išla na tečaj bilo je dosta žena koje su baš lijepo obučene a sve imaju veliki trbuh. Ili kupuju na mjestima gdje ja ne znam ili jednostavno nemam stila 😂
Jutro curama i vasim pisonjama😂hvala na lijepim vibricama😍
Piso il pisulinka bitno da je zivo i zdravo😇ja sam si isto prizeljkivala decka da imam par al nije,no nema veze,bude mozda iduci..
Mene isto zna boljet pubicna kost doslovce me unutra zacuka,legnem si i malo izmasiram i prode.
Ja ne znam zasto mene boli trbuh i crijeva dok mm dolazi doma s terena? Al svaki put je tak..
Mene jako boli trtica koda da mi se ukljesti zivac..jucer me primila neka fobija o porodu..vec sam sve to prosla al uvijek postoji strah dal bude sve u redu,prvo mi se mota po glavi kak beba moze biti s glavom prema dole,kak joj ta gravitacija ne smeta,onda dok ides rodit kak znaju kak je dijete okrenuto? Nisam primjetila da se radi ultrazvuk dok se ide rodit..ahh neka paranoja me lovi dok me to ne prode..😝
Sortiraj odgovore
Najstariji