Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    22. Studeni 2018. 14:01

Ej curke, imam povremeno bolove u mjehuru kad mokrim a i češće idem na wc. Radila sam sediment urina gdje su leukociti malkice poviseni a u stupcu za bakterije piše malo. Normalno uradila sam urinokulturu a tamo nikakve bakterije nisu izolirane. Od čega bi moglo ovo biti? 😕

Kristina-39.Zg
    22. Studeni 2018. 14:39

Heeey 😊Su ti brisevi uredu?

dreamcatcherrr
    22. Studeni 2018. 14:44

Nisam, al evo poslije ovoga se mislim da uradim , malo sam se prestrasila

Tonka185
    22. Studeni 2018. 15:04

Ako netko nadje neko konkretnije snizenjee na internetu javite 😘
    Dream, nadam se da nije nista , ali da, jedino da nije sa ginekoloske strane, vidi sa doktorom.

Kikii15
    22. Studeni 2018. 15:31

E cure, a jel imate problema s curenjem kolostruma il sta je vec? Ja ne znam ali meni je stalno majica mokra po noći, a bome i po danu onak u grudnjaku uvijek mokro.. Ne znam jel to u redu ili malo previše? 

Kristina 30
    22. Studeni 2018. 16:49

Dream normalno je da su u urinu malo povrcani leukociti kao i u krvi,a sad ako pise za bakterije malo onda si se mozda samo prehladila,probaj nazvat ginekologa ili dr opce prakse,pij cim vise tekucine i brusnice,ne mora znacit nist strasno,normalno da smo mi trudnice malo podloznije sad tim ucestalim mokrenjem i bakterijama..al moj savjet ti je obrati se doktoru on bude najbolje znal sto ti treba..
    Kiki evo meni ne curi nist,nisam imala brige s tim ni u prvoj trudnoci,nemoj si stiskat nista,operi i obrisi al lagano i probaj dok spavas ne tiskat dojku..a sad ak ti bas tak jako curi ja bi nazvala gin i pitala,eto..

Kristina 30
    22. Studeni 2018. 16:49

Dream normalno je da su u urinu malo povrcani leukociti kao i u krvi,a sad ako pise za bakterije malo onda si se mozda samo prehladila,probaj nazvat ginekologa ili dr opce prakse,pij cim vise tekucine i brusnice,ne mora znacit nist strasno,normalno da smo mi trudnice malo podloznije sad tim ucestalim mokrenjem i bakterijama..al moj savjet ti je obrati se doktoru on bude najbolje znal sto ti treba..
    Kiki evo meni ne curi nist,nisam imala brige s tim ni u prvoj trudnoci,nemoj si stiskat nista,operi i obrisi al lagano i probaj dok spavas ne tiskat dojku..a sad ak ti bas tak jako curi ja bi nazvala gin i pitala,eto..

Kristina-39.Zg
    22. Studeni 2018. 16:51

Posto ti urin uredu,briseve si napravi..

Kristina-39.Zg
    22. Studeni 2018. 16:53

Pa ako je i to uredu..onda si se samo malo prehladila..

LUNA
    22. Studeni 2018. 17:18

Cure evo mene s pregleda..beba je u redu a sto se tice mog ogtt nalaza dao mi je uputnicu za profil secera 😟 da cu vjerojatno morat 2-3 dana u bolnicu da mi prate secer..poludila sam. Zna li itko gdje se u Splitu to radi? Na rodilistu ili?

I jos jedan mi je bio sok, da on sad vise nije siguran da je decko..mozda se testisi nisu spustili a mozda je curica ,ne moze sa sigurnoscu reci..pa aj reci ko je tu lud 😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.