Ej curke, imam povremeno bolove u mjehuru kad mokrim a i češće idem na wc. Radila sam sediment urina gdje su leukociti malkice poviseni a u stupcu za bakterije piše malo. Normalno uradila sam urinokulturu a tamo nikakve bakterije nisu izolirane. Od čega bi moglo ovo biti? 😕
Nisam, al evo poslije ovoga se mislim da uradim , malo sam se prestrasila
Ako netko nadje neko konkretnije snizenjee na internetu javite 😘
Dream, nadam se da nije nista , ali da, jedino da nije sa ginekoloske strane, vidi sa doktorom.
E cure, a jel imate problema s curenjem kolostruma il sta je vec? Ja ne znam ali meni je stalno majica mokra po noći, a bome i po danu onak u grudnjaku uvijek mokro.. Ne znam jel to u redu ili malo previše?
Dream normalno je da su u urinu malo povrcani leukociti kao i u krvi,a sad ako pise za bakterije malo onda si se mozda samo prehladila,probaj nazvat ginekologa ili dr opce prakse,pij cim vise tekucine i brusnice,ne mora znacit nist strasno,normalno da smo mi trudnice malo podloznije sad tim ucestalim mokrenjem i bakterijama..al moj savjet ti je obrati se doktoru on bude najbolje znal sto ti treba..
Kiki evo meni ne curi nist,nisam imala brige s tim ni u prvoj trudnoci,nemoj si stiskat nista,operi i obrisi al lagano i probaj dok spavas ne tiskat dojku..a sad ak ti bas tak jako curi ja bi nazvala gin i pitala,eto..
Dream normalno je da su u urinu malo povrcani leukociti kao i u krvi,a sad ako pise za bakterije malo onda si se mozda samo prehladila,probaj nazvat ginekologa ili dr opce prakse,pij cim vise tekucine i brusnice,ne mora znacit nist strasno,normalno da smo mi trudnice malo podloznije sad tim ucestalim mokrenjem i bakterijama..al moj savjet ti je obrati se doktoru on bude najbolje znal sto ti treba..
Kiki evo meni ne curi nist,nisam imala brige s tim ni u prvoj trudnoci,nemoj si stiskat nista,operi i obrisi al lagano i probaj dok spavas ne tiskat dojku..a sad ak ti bas tak jako curi ja bi nazvala gin i pitala,eto..
Cure evo mene s pregleda..beba je u redu a sto se tice mog ogtt nalaza dao mi je uputnicu za profil secera 😟 da cu vjerojatno morat 2-3 dana u bolnicu da mi prate secer..poludila sam. Zna li itko gdje se u Splitu to radi? Na rodilistu ili?
I jos jedan mi je bio sok, da on sad vise nije siguran da je decko..mozda se testisi nisu spustili a mozda je curica ,ne moze sa sigurnoscu reci..pa aj reci ko je tu lud 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji