Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    23. Studeni 2018. 10:09

Jutro curama i vasim pisonjama😂hvala na lijepim vibricama😍
    Piso il pisulinka bitno da je zivo i zdravo😇ja sam si isto prizeljkivala decka da imam par al nije,no nema veze,bude mozda iduci..
    Mene isto zna boljet pubicna kost doslovce me unutra zacuka,legnem si i malo izmasiram i prode.
    Ja ne znam zasto mene boli trbuh i crijeva dok mm dolazi doma s terena? Al svaki put je tak..
    Mene jako boli trtica koda da mi se ukljesti zivac..jucer me primila neka fobija o porodu..vec sam sve to prosla al uvijek postoji strah dal bude sve u redu,prvo mi se mota po glavi kak beba moze biti s glavom prema dole,kak joj ta gravitacija ne smeta,onda dok ides rodit kak znaju kak je dijete okrenuto? Nisam primjetila da se radi ultrazvuk dok se ide rodit..ahh neka paranoja me lovi dok me to ne prode..😝

debeljuca
    23. Studeni 2018. 11:47

Jutro curke..netko je pitao za bolove?!mene vec par jutra posto spavam na ljevom boku pred jutro zbudi tupa bol od kuka do koljena..bas je grozna bol tipa onog kad nas je kost bolila pa su rekli da rastemo..i to svako jutro..nemogu se onda nikako namjestiti..otisla sam sinoc u drugu sobi jer je meksi madrac pa sam mislila da je od toga..medjutim i tamo me je isto uhvatilo..to ne traje dugo ali svejedno je neugodna bol..s tim da spavam sa jastukom medju nogama!jel imao nesto slicno?!

Kristina 30
    23. Studeni 2018. 12:38

Debeljuca dobro dosla u klub😝i meni ti je tak,nikakav madrac ti nebu pomogel ni dormeo..to je jednostavno tak..
    Evo ja zavrsila danas s zadnjim tecajem❤️

dreamcatcherrr
    23. Studeni 2018. 12:48

Da te utjesim debeljuca bit će ti sve gore 😂 Ne znam kad sam se normalno naspavala 

Babyq
    23. Studeni 2018. 13:18

Ja još nemam problema s spavanjem,al ova zgaravica.Šta god da pojedem bilo to.slano slatko.Užasan okus u ustima,zgaravica,mučnina.Neki dan s isla se ispovracati.Bilo malo bolje.Nez vise sta da pojedem il popijem da bude bolje.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

dreamcatcherrr
    23. Studeni 2018. 13:28

Babyq

Ja još nemam problema s spavanjem,al ova zgaravica.Šta god da pojedem bilo to.slano slatko.Užasan okus u ustima,zgaravica,mučnina.Neki dan s isla se ispovracati.Bilo malo bolje.Nez vise sta da pojedem il popijem da bude bolje.

Donat Mg, čaša hladnog mlijeka, žvake bez šećera. I kad ležiš uvijek izdigni jastuk malo da ti se ne slijeva prema grlu. Valjda će ti nešto pomoći, i meni je to problem ali evo s ovim je malo lakse

debeljuca
    23. Studeni 2018. 13:48

Znaci to je normalno?!a zasto samo na jednoj strani?vec sam mislila da mi kosti propadaju.. 😂ja si razmisljam za kolica da ipak pitam susjedu dali ce joj trebati da mi ih posudi..pa cu onda ze te novce sta bi dala za kolica kupim druge stvari(tipa kisobran kolica)jer mi je bas rekla da mi je nesto stvari pripremila 👏🏼

malac_28
    23. Studeni 2018. 14:19

Evo nas iz šopinga, baš sam si sretna ☺️ bile smo prvo u bubamari pa u westgateu i mama mi je kupila ležaljku tiny love koju sam htjela prvotno uzet rabljenu, ali me danas ispala skoro pa isto ko i rabljena, baš me usrećila ☺️☺️ evo nekih slikica kaj smo kupile ☺️

debeljuca
    23. Studeni 2018. 15:03

Malac slatke stvarcice..koliko je popust u west gateu?

malac_28
    23. Studeni 2018. 15:44

Pa i nije baš nešto, oko 20%, kako gdje. Ove tetre s uzorkom sam plaćala po 10 kn u Eko butiku i Mini greeny i bijele sam tamo platila 89 kn 10 kom. Većinom je 15, 20%, isplati se za veće stvari. Najviše mi se isplatila ležaljka jer sam ju ugrabila u bubamari na 30%, bila je 799kn, a mama ju je platila 560 kn. Danas vam je još u bubamari 20% od 17 do 19, a ova ista ležaljka je na kraju i u Babycentru na akciji oko 570kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.