Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    21. Studeni 2018. 16:23

Ajde nisam jedina.. meni je samo zao sto opet moram dat 1200 kn za ispit, uzasno skupo.. ja cu vidjet kako cu i sta, jer stvarno sam isrpljena za tu voznju 😏
    Ma nije sperma stetna, jos je i sterilna i zdrava je.. 😄 ja bi mogla bit hot veceras, al da se prvo obrijem 😅

croatina
    21. Studeni 2018. 16:30

Jooooj zaboravila sam..ja sam polozila pred mjesec dana..iz prve sam rijesila sve..propise, prvu pomoc i voznju, iako sam prvu pomoc skoro roknula 🤦‍♀️😂😂😂😂😂
    Voznju sam rijesila ne znam ni ja kak..bila sam hiper skoncentrirana, a ovaj nije cijepio..dan ranije sam po gradu se vozala s muzem da se prisjetim nekih tricky raskrizja..vozila sam i s njim dan prije dodatni sat i jos se s curkom i instruktorom vozila iza da cujem jos koju pametnu..to mi je dalo malo samopouzdanja pred polaganje i uspjela sam..sad vozim ko grom 😂
    Morala sam to rijesit jer s dvoje djece od kojih jedno ide u vrtic, def nebi mogla bit..

Kristina 30
    21. Studeni 2018. 16:35

Hvala vam cure..ja sad ulazim u 28 tjedan,inace sam hodala svaka 4 tjedna,sad ce valjda svaka 3,mislim da se od 35og tjedna ide na ctg u bolnicu tak da valjda zato a i prakticki zena komotno vec s 35 tjedana moze roditi jer je dijete spremno za to a sve ovo ostalo do 40/41 tjedna se dijete samo deblja tj dobiva jos na tezini..pa mislim da valjda zato..

Kristina 30
    21. Studeni 2018. 16:35

Hvala vam cure..ja sad ulazim u 28 tjedan,inace sam hodala svaka 4 tjedna,sad ce valjda svaka 3,mislim da se od 35og tjedna ide na ctg u bolnicu tak da valjda zato a i prakticki zena komotno vec s 35 tjedana moze roditi jer je dijete spremno za to a sve ovo ostalo do 40/41 tjedna se dijete samo deblja tj dobiva jos na tezini..pa mislim da valjda zato..

Kristina 30
    21. Studeni 2018. 16:39

Vi o sexu..jedva cekam da mm dode doma u petak vec sam pozabila kak to ide😂😂😂bila sam skicnula u soping centru jedan sexy bozicni cipkasti gornji dio,kao grudnjak i ispod leprsavo a u sredini bijeli cumbek hm hm hm

Kristina 30
    21. Studeni 2018. 16:39

Vi o sexu..jedva cekam da mm dode doma u petak vec sam pozabila kak to ide😂😂😂bila sam skicnula u soping centru jedan sexy bozicni cipkasti gornji dio,kao grudnjak i ispod leprsavo a u sredini bijeli cumbek hm hm hm

oppa
    21. Studeni 2018. 17:25

Heheh mislim da samo opet otvorile temu seksa 😂😂 niš cure, vrijeme da se primimo posla, a ne tipkamo 😉😉

debeljuca
    21. Studeni 2018. 20:25

Netko lovi popuste..a i nebi se sada sexala jer sam dobila nuspojavu trudnice(hemic)😪

Kristina 30
    21. Studeni 2018. 20:32

Oppa samo izvoli ja se nemam s kim pa mogu tipkati😂
    Debeljuca..bude i to proslo..❤️

Kristina 30
    21. Studeni 2018. 20:32

Oppa samo izvoli ja se nemam s kim pa mogu tipkati😂
    Debeljuca..bude i to proslo..❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.