Tamsi a onda tako i napravi, ne zamaraj se sad s tim, proci ces vec nije ti od glavu. Lipo se opusti i posveti sebi i uzivanju i odmaranju dok jos mozes 😊
A joooj jadan pas. Ja mislim da i ovaj od moje svekrvesto ima taj problem on se stalno ceska nekad je zna bit cili crven od cesanja. Jede uglavnom sto i mi. Katastrofa😕 cuvaj se ti samo tih njegovih izlucevina sta ja znam 😕
Luna, ma daa, tako cu i ja nakeljit na neku komodu i bok.steta jer imam ja moju komodu ali je niska pa mi nije to to. Uzet cu neku bilo koju ili ce mi vec neko drugi kupit😂😂
Kristina, cestitam na djevojčici..
Tamsi samo polako, imaš vremena za riješiti to. Bez brige 😉
Seks.. Hmm on bi najradije sa strane a meni ta poza uopće, al ono uopće nije napeta 🤔🤔 hahha al smo zato nedavno imali fetiš večer pa nam je obojma bilo 🤩🤩🤩 sad kad si na to pomislim bih nogla reprizu 😊😊
Nego ja danas sve nekak kao u pokretu pa sam sad napokon malo se izvalila dok se peku keksići 😆
Kristina čestitam na curki ☺️ neka je sve u redu, to je najbitnije 😊
Tamsi mi imamo dva psa i ti veterinarski troškovi su nešto najgore 😏 nedavno smo dali oko 3000 kn jer je labradorica progutala gumenu dudu koja joj je zapela u crijevima pa je morala na operaciju i onda oporavak kasnije i posebna hrana, ma užas 😐
Oppa - fetiš večer šta je i to dozvoljeno heheh... ja sad zadnja 2h guglam - da li je sperma štetna ili ne
Cestitke kika na curici!! Ja sam isla danas malo do h&m i kupila sam naravno neki kompletic za njega i sebi tako slatku spavacicu sa gumbima ali na placu za 80kn ja se sjetila da ja na ona kolica sta sam stavila sliku nemam gdje okaciti torbu..jel mi treba torba na kolicima?il su mi je dosta ona kosara za shoping pa samo tamo ruksak uguram sa potrepstinama(pelene i to)
#onokad ti nestane plina usred kuhanja 🤦♀️
Luna e pa to je super..ovo okreni paralelno s komodom, a prostora iznad sto ti ostane je taman za bunt pelena, kremicu, vlazne ili blazinice 👌👌 taman
Tamsi e tocno znam..tak ti nenadano izbiju pare iz dzepa cudo jedno..mm ima cucka kod mame na selu..drze ga vani..otom potom..ne mijesam se jer je stara seljaca i kaj bi ona imala cucka u kuci..nebitno sad..ugl pas kak je vani tak ga ni ne gledas detaljno..na kraju izbio hot spot, mislili smo od analki isto..i mi vetu s njim, kad smo mi pod svjetlo njega doveli, a ono buhe vrvile na njemu..vjeruj mi da tako nesto u zivotu nisam vidjela..prvo sam mislila da su mravi kolko je tog bilo 😱 znaci srce mi se slomilo kad sam vidjela..na kraju sam sebe krivila jer sam isto gledala i nisam.vidjela..imao je Scalibor na sebi 🙄🙄🙄 tolko o tome..
Ugl dobio je nexgard tbl i antibiotik, nes za svrab i za dva dana je to drugi pas..isto nas je kostalo 350kn da ni ne znas..
Oppa - fetiš večeršta je i to dozvoljeno heheh… ja sad zadnja 2h guglam - da li je sperma štetna ili ne
A sta ce bit stetna.. to je zdravo😂😂
Debeljuca ma ne treba ti, dta ces bacat novce za to.mozes u bilo kakav manji rukstak potrpat sve sta ti triba i ubaciti u kosaru. Cemu drugo i sluzi kosara eh 😆
Oppa - fetiš večeršta je i to dozvoljeno heheh… ja sad zadnja 2h guglam - da li je sperma štetna ili ne
Haha ništa strašno nastrano 🤩🤩 halteri hahaha i oboje se raspametimo 😂😂
Hahah, rekla bih i da sperma nije štetna 😀 ali navodno postoje žene koje su alergične na spermu.. To sam negdje čitala, ostalo mi u podsvjesti..
I ja sam mislila da cu proci, jer vozim dobro ovako po cssti sve to super.. al gle, umorna sam, ne mogu spavat po noci i sve me boli.. i kad sam vidjela da nis ne vidim sam odustala uopce se truditi.. mislim da cu ici kad rodim, stvarno mi je jako stresno to sve.. ako sam do sad bila bez vozacke, mogu i jos koji mjesec, nista strasno..
Mi imamo pregled 29.11. i nadamo se da cemo ovaj put dobit slicicu i vise informacija, a ne samo da je sve okej i gramazu, iako mi to puno znaci naravno
Joj e, pas mi se ceskao vec par dana i danas sam ga nosila veterinaru, nismo znali sta, nema buhe ni nista takvog.. i na kraju ima perut po kozi od ljudske hrane i analne zlijezde mu je stiskala.. i sad mora bit na terapiji 2 mjeseca s tokom nekom hranom, tabletama i losionom.. a ta hrana je 3 kg 200 kn, jako skupa..ugl 400 kn sam dala za to sve.. al mi smo krivi, jer ga hranimo sa svime, a ne samo psecom hranom.. 😏
I ja sam jučer polagala i nisam proslaa, a bila sam uvjerena da hoćuu.. Pa da te utjesim da nisi jedina hehe i meni vec pomalo smeta trbuh.. Ići ću opet za dvadesetak dana a ak onda padne onda bome tek poslije poroda
Ja sam podlogu kupila koji ide na kinderbet.Super stvar.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji