Mene jako razljuti to da se neko ne udostoji javiti nakon 2 mjeseca vezano za Dianatal gel jer mu je cijena inace ogromna i na popustu je,neko ju ponudi i vise ni traga ni glasa. Nit je na ovom forumu nego se pojavi nadmetajuci svoje pravo i svoje zakljucke ne postivajuci druge. To za mene nisu blogeri ili kako se vec nazivaju nego obicna sprdnja oko necega jer neko misli da sve zna,bez uvrede.
Mene jako razljuti to da se neko ne udostoji javiti nakon 2 mjeseca vezano za Dianatal gel jer mu je cijena inace ogromna i na popustu je,neko ju ponudi i vise ni traga ni glasa. Nit je na ovom forumu nego se pojavi nadmetajuci svoje pravo i svoje zakljucke ne postivajuci druge. To za mene nisu blogeri ili kako se vec nazivaju nego obicna sprdnja oko necega jer neko misli da sve zna,bez uvrede.
Tocno tako, to je individualno i ne moze se zakljucit da su stvar sa slike nepotrebne..
Nema veze klikerica mm mi je kupio gel tak da vise ne trebam..isto tako vazna je i masaza medice poslije 34 tjedna trudnoce..
Pa da, sa popisa uzmeš što ti treba , nešto izbaciš nešto sama dodaš ako misliš da ti treba i to je sva politika.
Ima li netko iskustva sa multi mam proizvodima za bradavice?
Dream cula sam za te ali ne poznam nikog tko ih je isprobal i mene zanima..isto tak ima i one kapi za mame kad rode kao za pojacanje nadolazeceg mlijeka ne znam a to uopce funkcionira? Ja sam si bila kupila v ljekarni onaj neki caj za kao vise mlijeka al ga na kraju nisam ni pila😂
Dream cula sam za te ali ne poznam nikog tko ih je isprobal i mene zanima..isto tak ima i one kapi za mame kad rode kao za pojacanje nadolazeceg mlijeka ne znam a to uopce funkcionira? Ja sam si bila kupila v ljekarni onaj neki caj za kao vise mlijeka al ga na kraju nisam ni pila😂
Pa odmah sam napisala da se javite svi na zimske bebe. Ne razumijem uopce ovaj ton kojim tipkaš... i odakle ti to pravo. Ne namecem se nikome... tko voli nek izvoli.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Moja mama se kune u sok od jabuke, kaže da je super za nadolazak mlijeka , pokušaj i sa tim kad rodiš a ako ja prije javim ti situaciju 😂 Za kapi stvarno ne znam, ja u glavi imam dojit ću i gotovo, nije bitno kako. Valjda kako je mene i brata mama dojila tako i ja nekako mislim da nema druga opcija 😄 Do kad si ti dojila svoju curicu?
Cure pomagajtee, imam toliku težinu u želucu/trbuhu ko da sam kamenje pojela, znači prestrašno, toliko mi je loše da razmišljam da odem prošetat, čak mi je maloprije i pozlilo da sam mislila da ću se skljokat. Jel ima neka iskustva takva? Usput, jela sam pizzu od tune pa pretpostavljam da mi je ona tak teško sjela, ali baš se loše osjećam. ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji