Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    16. Studeni 2018. 22:07

Mene jako razljuti to da se neko ne udostoji javiti nakon 2 mjeseca vezano za Dianatal gel jer mu je cijena inace ogromna i na popustu je,neko ju ponudi i vise ni traga ni glasa. Nit je na ovom forumu nego se pojavi nadmetajuci svoje pravo i svoje zakljucke ne postivajuci druge. To za mene nisu blogeri ili kako se vec nazivaju nego obicna sprdnja oko necega jer neko misli da sve zna,bez uvrede.

Kristina 30

Mene jako razljuti to da se neko ne udostoji javiti nakon 2 mjeseca vezano za Dianatal gel jer mu je cijena inace ogromna i na popustu je,neko ju ponudi i vise ni traga ni glasa. Nit je na ovom forumu nego se pojavi nadmetajuci svoje pravo i svoje zakljucke ne postivajuci druge. To za mene nisu blogeri ili kako se vec nazivaju nego obicna sprdnja oko necega jer neko misli da sve zna,bez uvrede.

LUNA

Tocno tako, to je individualno i ne moze se zakljucit da su stvar sa slike nepotrebne..

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 22:18

Nema veze klikerica mm mi je kupio gel tak da vise ne trebam..isto tako vazna je i masaza medice poslije 34 tjedna trudnoce..

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 22:18

Pa da, sa popisa uzmeš što ti treba , nešto izbaciš nešto sama dodaš ako misliš da ti treba i to je sva politika. 
    Ima li netko iskustva sa multi mam proizvodima za bradavice?

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 22:28

Dream cula sam za te ali ne poznam nikog tko ih je isprobal i mene zanima..isto tak ima i one kapi za mame kad rode kao za pojacanje nadolazeceg mlijeka ne znam a to uopce funkcionira? Ja sam si bila kupila v ljekarni onaj neki caj za kao vise mlijeka al ga na kraju nisam ni pila😂

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 22:28

Dream cula sam za te ali ne poznam nikog tko ih je isprobal i mene zanima..isto tak ima i one kapi za mame kad rode kao za pojacanje nadolazeceg mlijeka ne znam a to uopce funkcionira? Ja sam si bila kupila v ljekarni onaj neki caj za kao vise mlijeka al ga na kraju nisam ni pila😂

Klikerica
    16. Studeni 2018. 22:52

Kristina 30

Pa odmah sam napisala da se javite svi na zimske bebe. Ne razumijem uopce ovaj ton kojim tipkaš... i odakle ti to pravo. Ne namecem se nikome... tko voli nek izvoli. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 22:53

Moja mama se kune u sok od jabuke, kaže da je super za nadolazak mlijeka , pokušaj i sa tim kad rodiš a ako ja prije javim ti situaciju 😂 Za kapi stvarno ne znam, ja u glavi imam dojit ću i gotovo, nije bitno kako. Valjda kako je mene i brata mama dojila tako i ja nekako mislim da nema druga opcija 😄 Do kad si ti dojila svoju curicu?

malac_28
    16. Studeni 2018. 22:54

Cure pomagajtee, imam toliku težinu u želucu/trbuhu ko da sam kamenje pojela, znači prestrašno, toliko mi je loše da razmišljam da odem prošetat, čak mi je maloprije i pozlilo da sam mislila da ću se skljokat. Jel ima neka iskustva takva? Usput, jela sam pizzu od tune pa pretpostavljam da mi je ona tak teško sjela, ali baš se loše osjećam. ☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.