Za probavu me više ništa ne čudi, sve dok ne povraćam okej sam 😂 Ima dana kad me zatvor uhvati a nekad dvaput dnevno, bitno je da ne boli. I prije trudnoće sam mogla i masnih šarafa što moj muž kaže 😂 A ako imate problema malo pripazite na prehranu i bit će bolje, možda ti tuna baš i smeta .
Kristina kako je mmm kraš 😋
Dreamcatcherr-jojj sad bi i ja too 🤣🤣🤣
--Meni pizza i hamburgeri bas lose padnu. Rijetko mi dode zelja ali onda kad to odemo jesti bas pojedem ko da sutra ne postoji i bude mi isto tako kao kamenje u trbuhu pa me jaka limunada spasi. Odma brze probavim,vjv zbog limunske kiseline koja sve izgrize. Cak i muz sada kada se prejede trazi limunadu. 😂 stas kad su nam oci uvijek gladne 🤣🐖
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutrooo..Dream na kraju sam pojela bananu koja mi je bila usputno kraj mene,nije mi se dalo dici iz toplog kreveta po kras😝al cu ga zato sad popit za dorucak u mislima mi je tvoja casa😘
Zaboravila sam bila reci za cure koje imaju problema sa zeljezom a piju tablete za to mozete piti maticni sok aronije ili kupinovo vino 1 dcl dnevno umjesto tableta😇
Ja sam pila tablete Heferol na kraju me patronazna pita jel pijem i vitamin C uz to a ja😳ne samo tablete na kraju mi kaze da se uz bilo koje tablete za zeljezo mora piti i vitamin C jer kao on zadrzava zeljezo u krvi ovak dok se piju samo tablete 20% zeljeza ostane u nama ostalo otide😏ja ono bas super niko mi nije to spomenul..tak da sad pijem kupinovo vino🤤
Jutrooo..Dream na kraju sam pojela bananu koja mi je bila usputno kraj mene,nije mi se dalo dici iz toplog kreveta po kras😝al cu ga zato sad popit za dorucak u mislima mi je tvoja casa😘
Zaboravila sam bila reci za cure koje imaju problema sa zeljezom a piju tablete za to mozete piti maticni sok aronije ili kupinovo vino 1 dcl dnevno umjesto tableta😇
Ja sam pila tablete Heferol na kraju me patronazna pita jel pijem i vitamin C uz to a ja😳ne samo tablete na kraju mi kaze da se uz bilo koje tablete za zeljezo mora piti i vitamin C jer kao on zadrzava zeljezo u krvi ovak dok se piju samo tablete 20% zeljeza ostane u nama ostalo otide😏ja ono bas super niko mi nije to spomenul..tak da sad pijem kupinovo vino🤤
Jutro cure..zanima me dali se bavite kakvom fizickom aktivnoscu u trudnoci? Ja setam svako jutro nekih 45 min ali bi htjela uvest jos malo sobnog bicikla i stepera..nekako se osjecam tromo, kao da samo lezim i jedem..bas mi treba neka dodatna aktivnost 😊
Jutrooo... kako ste cure? Malo je zahladilo 🙈
Luna ja isto setam koliko mogu. Do 18 tt skoro sam morala mirovat ne strogo ali se pazit pa nisam ni mislila o vjezbanju a sad mi se ni neda nista. Nadoknadit cemo poslje 😂🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutroo.. Kristina e baš mi je tak bilo, vrućina me oblijala i mislila sam da ću se onesvjestit, potjeralo me na wc i odmah mi je bilo malo lakše. Očito mi je teško sjela, a i kukuruz je bio na pizzi koji napuhava pa je možda i od njega. Ugl. pazim kaj jedem navečer 😀 E baš je meni mama jučer predložila da si svaki dan popijem onu čašicu za žestice kupinovog vina iako mi se željezo popravilo, ali ne može škoditi ako se smije. Znači mogla bi i ja tako početi. 😀
Luna ja se ničim ne bavim iako puno šećem, ali me u zadnje vrijeme užasno kičma boli tako da ću morat neke vježbe uvest. Jučer sam baš bila jako aktivna i cijeli dan na nogama i navečer sam legla pred tv, poslije sam se digla i hodala kolko me bolilo. 😏
Jutro curke 😊
Uh Kristina požalila sam ovaj kraš, kako me žgaravica mučila kad sam legla morala sam jedan reduflux posisat 😥
Da, to za željezo i vitamin C znam ali Bogu hvala ne treba mi. Doktori to misle da se podrazumjeva pa ne govore , a da nam netko drugi ne kaže bezveze bi toliko silnih tableta gutale
Što se tiče fizičke aktivnosti ja smatram da mi ne treba dodatna haha dok ja počistim kuću, operem jednu veš mašinu pa to razgrnem , pa dok usisam i obrišem još usput nekih sitnica, poslije toga mi je samo da legnem 😂
Sad evo pitu planiram praviti 😄
Napravim i ja te kucanske poslove, al ne bas svaki dan sve..tako da mi bas fali jos nešto. Inace nisam sportski tip i vjezbanje mi nikad nije bilo zanimljivo..al sad kako sam stalno doma, bas imam viska energije..zasad cu samo svoje setnjice obavit pa cu vidit za ostalo 😁 u cetvrtak mi je pregled pa me strah vage 😂
Dream bas mi je zao zbog zgaravice..ja i beba smo si napravile dorucak u krevet😂a velika moja beba se zarovala k meni i ona gricka..ima da nam krevet bude pun mrvica😂
Sortiraj odgovore
Najstariji