Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    16. Studeni 2018. 22:55

Kristina 30

Nema veze klikerica mm mi je kupio gel tak da vise ne trebam..isto tako vazna je i masaza medice poslije 34 tjedna trudnoce..

Na stranici 220 je sve crno na bijelo. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kikiriki
    16. Studeni 2018. 23:11

Bok curke :) 
    Hvala na popisuu 😊😊
    Winter-dobrodosla i urednu i bezbriznu trudnocu zelim! 

Malac-meni kad je tako pomogne jaka limunada. Tipo cijeli limun u casu od 250 ml i voda. Bez secera. :) 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

malac_28
    16. Studeni 2018. 23:16

Kikiriki hvala ti, probat ću. Popila sam mineralne i obavila wc i već mi je malo lakše. 😀 Joj užas, baš sam se isprepadala, trbuh tvrd ko kamen. Morat ću pripazit kaj jedem navečer da mi ne sjedne tak teško. 

Tankian
    16. Studeni 2018. 23:26

malac_28

Kikiriki hvala ti, probat ću. Popila sam mineralne i obavila wc i već mi je malo lakše. 😀 Joj užas, baš sam se isprepadala, trbuh tvrd ko kamen. Morat ću pripazit kaj jedem navečer da mi ne sjedne tak teško.

I meni je preksinoc lose pala pizza s kozicama. Muz je bia razocaran sta sam pojela samo jedan komad, ali imala sam dojam da sam ugurala kamenje. Mozda je do morskih plodova sumnjivog podrijetla 🤔 i u prosloj mi je bilo mucno od tune na meksicki iz konzerve. Sad jel slucajnost ili ne... Ali zanimljivo je sta ja ne odustajem od te tune iako sam svjesna da uglavnom lose zavrsi za moj organizam 🙈

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 23:36

Ja evo kraš pijem u ponoć 😂

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 23:44

Dream ja sam samo dojila i dojila,mlijeko je nadoslo odma i curka je prihvatila dojku onak iz prve,4 mj sam ju dojila,ona je cudo prirode,dudu varalicu je izbacila kad je prestala s mojim cicama i onda idu polako laganije kasice kad je probala na zlicicu ode moja cica u zaborav nikakve flasice ni dude nije dolazilo u obzir u ono vrijeme sam imala prave muke dok se sjetim😂nakon toga je propuzala i s 5 mj je vec sjedila sve je jako brzo radila kaj nije po standardima doktorovih knjiga i propisa jer su se striktno toga drzali na kraju smo zavrsili kod doktora za djecu s poteskocama,kad sam vidla kud sam dosla mislila sam boze dragi pa moje dijete nije bolesno,na kraju me doktor kod kojeg sam dosla dobro naspotal da kaj radim tu kod njega,da zdravije dijete od nje tu nije vidjel,imala je pojacani tonus misica i rodila se jako jaka i voljela je puno papati. Iskreno bila sam preplasena onda. Sad kad primim druge bebice i sestrinu necakinju koja je bila teska 2800 kad se rodila to je maja sicusna bebica ko struca kruha i to je bas predivni dozivljaj a moja buca je bila teska 4100 i odma je napredovala e to je vec prava teska beba s kojim imas posla😂

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 23:44

Dream ja sam samo dojila i dojila,mlijeko je nadoslo odma i curka je prihvatila dojku onak iz prve,4 mj sam ju dojila,ona je cudo prirode,dudu varalicu je izbacila kad je prestala s mojim cicama i onda idu polako laganije kasice kad je probala na zlicicu ode moja cica u zaborav nikakve flasice ni dude nije dolazilo u obzir u ono vrijeme sam imala prave muke dok se sjetim😂nakon toga je propuzala i s 5 mj je vec sjedila sve je jako brzo radila kaj nije po standardima doktorovih knjiga i propisa jer su se striktno toga drzali na kraju smo zavrsili kod doktora za djecu s poteskocama,kad sam vidla kud sam dosla mislila sam boze dragi pa moje dijete nije bolesno,na kraju me doktor kod kojeg sam dosla dobro naspotal da kaj radim tu kod njega,da zdravije dijete od nje tu nije vidjel,imala je pojacani tonus misica i rodila se jako jaka i voljela je puno papati. Iskreno bila sam preplasena onda. Sad kad primim druge bebice i sestrinu necakinju koja je bila teska 2800 kad se rodila to je maja sicusna bebica ko struca kruha i to je bas predivni dozivljaj a moja buca je bila teska 4100 i odma je napredovala e to je vec prava teska beba s kojim imas posla😂

malac_28
    16. Studeni 2018. 23:45

Tankian ma što je najbolje jela sam ju oko pola 17, 17 i sve je bilo ok, međutim ogladnila sam opet oko 20, pola 21 i pojela još komad i otišla spavat oko 22, ali ono kamenje kamenje u trbuhu i ne bi spavala, baš grozno. Mislim da ću se ja tune klonit sad neko vrijeme, ali općenito ću pripazit da navečer jedem nešto lagano kao do sad jer mi ne treba ovakav grozan osjećaj. 😏

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 23:49

Dream opet provociras😂vec lezim i sad si mi dala volju da se dignem iz toplog kreveta nesto takvo piti😆jaooo
    Malac meni ti takvo nesto dode koda sam napuhnuta i zna mi pozliti vec sam bila pisala da mi se onda tlak spusti i vrucina me oblije na kraju moram na wc veliku nuzdu obaviti i nekak mi se onda sve smiri..dal je to od probave ili nest takvog pojedemo nemam pojma..al sad jako pazim kaj jedem  pogotovo navecer,kak sam ulazila u vece tjedne trudnoce tak je i to nestalo.

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 23:49

Dream opet provociras😂vec lezim i sad si mi dala volju da se dignem iz toplog kreveta nesto takvo piti😆jaooo
    Malac meni ti takvo nesto dode koda sam napuhnuta i zna mi pozliti vec sam bila pisala da mi se onda tlak spusti i vrucina me oblije na kraju moram na wc veliku nuzdu obaviti i nekak mi se onda sve smiri..dal je to od probave ili nest takvog pojedemo nemam pojma..al sad jako pazim kaj jedem  pogotovo navecer,kak sam ulazila u vece tjedne trudnoce tak je i to nestalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.