Dobro jutro curke, kako ste danas ? 😄
Mjerite li vi udarce beba? Ono da u 1 h mora lupiti 10 puta? Ja stvarno ne obraćam posebnu pažnju na to jer moja beba se non stop pomjera. Što vi mislite što je normalno a kad se zabrinut? 🤔
Jutrooo... pa iskreno ne tj pratim da ali ne tocno u sat vr pa koliko. Ima dana kada vise pa nekad manje.
Mene je uhvatila volja da vec krenemo sa slaganjem krevetica i svega pa su me stopirali da imamo jos vremena bla bla bla 🙈😂
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro jutro.. Ha ako počnem pratiti imat ću što izbrojati 😆😆 izlupa me u zoru, pa me lupa kad sjednem, pa me lupa dok hodam, pa joj se ne sviđa ako ćućnem, pa joj je super napraviti dva tri salta 😍😍 sve u svemu, mislim da nemam što brojati 😉
Pa upravo to, ni ne padne mi na pamet brojati jer je živahna beba ali da ne osjetim sat ili dva vjerojatno bi paniku digla 😂
Evo ga štuca zadnjih 5 minuta, doručkovala sam ribu. Mora da mu se svidjela 😂
Predivne bebice😍 nadam se da ce moj iduci put bar na kretko lice okrenuti i suradjivati😂
Ne mjerim udarce jer nekad prodje i 2-3 sata da ga ne osjetim. To onda nije normalno po tome ili?? A evo vec sad nekih pola sata ako ne i vise on lupka. Necu se zamarat s tim, dok god ga osjetim par puta u danu smatram dovoljnim
Jutro..ja cu danas ribe peci al tek za rucak danas smo nesto zzzzz pospankoo
Dream to sam ti i ja procitala i nije mi privuklo neku paznju,dijete se i mice i odmara,spava. Moja brca cijeli dan pa me rita,gura,skaklja cak se ponekad pitam zast ne odmara. Dok budes vec pred nekih kraj trudnoce onda se prati. Meni je u prvoj trudnoci prosel termin o jedno jutro nisam osjecala bebu,i svasta sam radila tokom jutra i nista,proslo je bilo 4 sata nista onda me primila panika,brzo za bolnicu,tokom voznje do same bolnice pola sata nista..i brzo me spojili na ctg kad ono cuju se otkucaji sve u redu ali ona je ocito spavala..ostala sam u bolnici i za dva dana rodila..zatisje pred buru😂na kraju sam rodila u 41 tjednu
Jutro..ja cu danas ribe peci al tek za rucak danas smo nesto zzzzz pospankoo
Dream to sam ti i ja procitala i nije mi privuklo neku paznju,dijete se i mice i odmara,spava. Moja brca cijeli dan pa me rita,gura,skaklja cak se ponekad pitam zast ne odmara. Dok budes vec pred nekih kraj trudnoce onda se prati. Meni je u prvoj trudnoci prosel termin o jedno jutro nisam osjecala bebu,i svasta sam radila tokom jutra i nista,proslo je bilo 4 sata nista onda me primila panika,brzo za bolnicu,tokom voznje do same bolnice pola sata nista..i brzo me spojili na ctg kad ono cuju se otkucaji sve u redu ali ona je ocito spavala..ostala sam u bolnici i za dva dana rodila..zatisje pred buru😂na kraju sam rodila u 41 tjednu
Jutro!
Vidim da netko spominje patronazu, kada se njima uopce treba javiti? Ja sam i to zaboravila haha 😫😆
Winter nazoves ih ili otides do njih,ostavis kontakt broj,ona si zapise i termin poroda i bude ti se javila..
Jutrooo! Ja isto ne mjerim, obicno se probudim oko 7 al me on ne dozivljava bas do jedno 9 9 i pol, ali zato po noci kad idem na wc uvijek osjetim.
Malo me panika nekad zna kad se umirim pa ga ne cujem pa mu stavim malo muzike. :p
Mene danas nekako sve bolucka bas sam neka bla
Moja se zna ne javit i vise od par sati mislim sve se cesce javlja sto vise raste ali uglavnom rano ujuteo i navecer podivlja i onda je aktivna par sati a prek dana slabije nekad s ejavi nekad ne... kak se trebam zabrinut onda?
Sortiraj odgovore
Najstariji