Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 13:55

tim

Moja se zna ne javit i vise od par sati mislim sve se cesce javlja sto vise raste ali uglavnom rano ujuteo i navecer podivlja i onda je aktivna par sati a prek dana slabije nekad s ejavi nekad ne… kak se trebam zabrinut onda?

Pa ni meni to nije bilo jasno  pogotovo kad sam bila 24, 25 tjedan gdje sam užasno paničarila kad se nije javljao po 3-4 sata, sada kad smo 29 ne prođe 5 minuta da se ne javi vjerojatno jer je narastao. Ja sam pogriješila jer sam čitala razne forume i sebe isprepadala jer dosta toga ovisi i kakva je beba , je li mirnija ili živahna, koji joj je ritam i ostalo. Nije bilo nikakvog bola ni ništa neobično pa nisam zvala ni doktoricu niti išla na hitnu, dok gledam na forumu prođe malo vremena žena trči na hitnu jer nije osjetila bebu 2 sata. Po meni, odnosno moje mišljenje dok ne zaboli, ili neki neobični simptomi da nešto nije ok smatram da nema mjesta za brigu. Normalno je da je svih nas strah, u bilo kojem da smo tjednu ali opet treba biti racionalan. 😊

Kristina 30
    16. Studeni 2018. 15:06

Dream big lajk☺️

angel2803
    16. Studeni 2018. 15:07

Bok cure. Ja sam u 21 tjednu..bebicu osjetim svaki dan..pogotovo nakon rucka. 
    Danas nam je cijeli dan neki smuseni..imam strasno nizak tlak i strasne glavobolje..neku noc mi se spustila krv iz nosa..i od tada glavobolja..popila sam Lupocet..al ne zelim previse tablete trosit. Ima koja od vas savjet cime bar ublazit glavobolju?

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 15:33

I što je najbitnije, nisam rodila al evo skontala sam. Ne slušajte nikoga , ničija trudnoća nije ista. Ima ljudi koji vole biti superiorniji i bolji u svemu pa vas prepadati. Znači rodica od muža, termin u 5 dana govori kako je njena beba teška 1300 g a moja je tad bila 1050 , kako nju stalno udara s ciljem da se ja osjećam loše. Ma ej, da zna kako me boli za tih par grama jer je beba super što je i doktorica rekla , jedino mjerodavno mišljenje. Ona ima skraćen cerviks i na strogom je mirovanju, nisam ni pomislila da joj se narugam. Bože sačuvaj. 
    Joj što sam se raspisala 😂 Ali mi digne tlak kad svi misle da znaju šta je najbolje. Slušajte vi samo sebe i doktora , ovo sa strane zanemarite . Pogotovo internet.

angel2803

Danas nam je cijeli dan neki smuseni..imam strasno nizak tlak i strasne glavobolje..neku noc mi se spustila krv iz nosa..i od tada glavobolja..popila sam Lupocet..al ne zelim previse tablete trosit. Ima koja od vas savjet cime bar ublazit glavobolju?

Meni je doktorica rekla kod niskog tlaka da razmutim kasikicu soli u malo soka ili vode. Uglavnom nešto slano da pojedem. Ako te nastavi mučiti najbolje ti se posavjetovati sa doktoricom, nismo svi isti 😊

LUNA
    16. Studeni 2018. 16:20

dreamcatcherrr

I što je najbitnije, nisam rodila al evo skontala sam. Ne slušajte nikoga , ničija trudnoća nije ista. Ima ljudi koji vole biti superiorniji i bolji u svemu pa vas prepadati. Znači rodica od muža, termin u 5 dana govori kako je njena beba teška 1300 g a moja je tad bila 1050 , kako nju stalno udara s ciljem da se ja osjećam loše. Ma ej, da zna kako me boli za tih par grama jer je beba super što je i doktorica rekla , jedino mjerodavno mišljenje. Ona ima skraćen cerviks i na strogom je mirovanju, nisam ni pomislila da joj se narugam. Bože sačuvaj.
    Joj što sam se raspisala 😂 Ali mi digne tlak kad svi misle da znaju šta je najbolje. Slušajte vi samo sebe i doktora , ovo sa strane zanemarite . Pogotovo internet.

angel2803

Meni je doktorica rekla kod niskog tlaka da razmutim kasikicu soli u malo soka ili vode. Uglavnom nešto slano da pojedem. Ako te nastavi mučiti najbolje ti se posavjetovati sa doktoricom, nismo svi isti 😊

Slazem se, najbolje ne slusat puno savjeta ni oko trudnoce ni oko poroda, a ni kasnije..svi su okolo najpametniji i uvijek kao da namecu svoju djecu kao primjer..sogorica mi govori da ona kad odvede malu u parkic i sretne druge mame padne u depresiju, ispada po pricama da su sva ostala djeca genijalci i lumeni naspram njene, a nije tako.. kao moja ti sad vec cita, pise, računa..moja ti se sama oblaci, moja ovo moja ono 😤

Babyq
    16. Studeni 2018. 16:43

Ja sam rodila dva puta.Nikada trudnici nisam pričala kako mi je bilo.Rekla sam samo ako je netko pitao.Svaki je porod drugačiji.Ta nizak tlak obavezno pojesti nešto slano,piti puno vode i noge u zrak.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

angel2803
    16. Studeni 2018. 17:17

Hvala cure😊..nesto ce pomoci..malo slanog..noge u zrak i odmor. 

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 20:10

Kako ide pripremanje stvari za porod, bebu? Jeste kupile išta od opreme i robice? 😊

Klikerica
    16. Studeni 2018. 20:18

Cure, mi smo na zimskim bebama finalizirale popis potrebnog za torbu za rodilište, jer su kod nas već stigle bebe, i to njih 6...
    evo na slici i na linku, pa kome treba neka si spremi...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 20:38

Ajme klikerice hvala ti, ja se već pripremam što kupiti jer sam blize po terminu zimskim nego curama tu ali nema veze 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.