Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    15. Studeni 2018. 19:52

Evo mene s tečaja, danas je patronažna sestra najviše pričala o dojenju i baš mi je bilo zanimljivo, nešto sam i naučila 😊 e da, za sve koje ne znaju, imate pravo da vam patronažna sestra dođe u kućni posjet sad dok ste trudne, samo se morate javit u dom zdravlja i izraziti želju za time. Nama je predavala baš patronažna koja će meni biti pa mi je dala broj mobitela i rekla da joj se javim kad ću i ako ću htjet da mi dođe, definitivno ću iskoristiti tu priliku tamo negdje pred kraj 😀

Tonka185
    15. Studeni 2018. 20:06

Zadranka, cure su ti sve rekle. Nisam uopce bila kuci ni gledala na mob da ti prije odg. Uglavnom ne brini za novce ti ces ih dobiti samo otvori zasticeni i odi na hzzo. A racun ce ti bit blokiran dok ne rjesis dug. Sad, te neke stvari su lisene uzimanjem ovrhom, pa ne znam kako ces placat dug. Znas da od place uzimaju trecinu-cetvrtinu ili sta vec, pa se tako namiruju. Uglavnom neces ostat bez novaca ne brini samo ti to lipo sutra sve sredi, mozes sve odjednom rjesit da ti u miru sjedne novac. Samo pripazi ne znam koje proizvode koristis u banci, imas li kakav paket, trajni nalog itd. U slucaju da imas tipa dopunsko nece ti se skidat nego ces morat placat uplatnicama. I slicne stvari cisto da znas..

• tim
    15. Studeni 2018. 20:46

dreamcatcherrr

Cherrylane

tim

Cure ima koja slikicu s 4d da se pohvali mene bas zanima kak to izgleda ja bi jaki htjela ic kazu da se sve vidi na kog ima nosic usta crte lica.. mi smo jako znatizeljni bas bi htjeli vidjet svoju curicu kak moj muz kaze da vidimo kaj smo sklepali 😂

već sam stavljala ali eto ako nisi upratila, ovo je bilo u 27 tjednu 😊

Ajmee vidi se i nosic i sve lijepo okruglo liceko preslatko... a ja sam tek u 20. Tjednu onda se moram strpit jos malo

Monikaharmonika
    15. Studeni 2018. 22:18

dreamcatcherrr

Cherrylane

tim

Cure ima koja slikicu s 4d da se pohvali mene bas zanima kak to izgleda ja bi jaki htjela ic kazu da se sve vidi na kog ima nosic usta crte lica.. mi smo jako znatizeljni bas bi htjeli vidjet svoju curicu kak moj muz kaze da vidimo kaj smo sklepali 😂

Tankian
    15. Studeni 2018. 22:19

Tankian
    15. Studeni 2018. 22:22

A ovako izgleda papir koji dobijes u ovoj klinici. Cini mi se da su mi ode na telefon rekli da je najbolje napravit do 25. tt, ali znam da sam negdi cula do 28. Kasnije je beba prevelika.
    Ipak ujutro u miru kopam po starim postovima i komentiram. Znam da je bilo puno toga zanimljivog sta ste pisale. Ln svima 😘

• Cherrylane
    16. Studeni 2018. 00:26

Tim ova moja slikica je iz 20og tjedna :) 
    Danas smo 25+5 :)

dreamcatcherrr
    16. Studeni 2018. 08:22

Dobro jutro curke, kako ste danas ? 😄
    Mjerite li vi udarce beba? Ono da u 1 h mora lupiti 10 puta? Ja stvarno ne obraćam posebnu pažnju na to jer moja beba se non stop pomjera. Što vi mislite što je normalno a kad se zabrinut? 🤔

LUNA
    16. Studeni 2018. 08:34

Tankian

A ovako izgleda papir koji dobijes u ovoj klinici. Cini mi se da su mi ode na telefon rekli da je najbolje napravit do 25. tt, ali znam da sam negdi cula do 28. Kasnije je beba prevelika.
    Ipak ujutro u miru kopam po starim postovima i komentiram. Znam da je bilo puno toga zanimljivog sta ste pisale. Ln svima 😘

Super su vam slicice sa uzv 😊 vidim da si u splitu pa me zanima koliko si platila 4D i kakav je doktor? 

• tim
    16. Studeni 2018. 08:38

Monikaharmonika

dreamcatcherrr

Cherrylane

tim

Moje je 3D ali se svejedno vidi lijepi😁

U ovo se stvarno isto lijepo vidi sve... bas ste mw razveselile evo js koj tjedan pa cu i ja vidjet svoju bebicu hvala  a slikica.a sve su prekrasne :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.