Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    10. Studeni 2018. 11:32

Cure..bušice su Vam predivne..♥️
    Ja već dvije noći muku mučim sa bolovima u kičmi i prema bubregu. Kroz dan je relativno ok..al noć me ubija. Pregled imam sljedeći tjedan. Ima koja kakva iskustva? Baš se brinem..

Kikii15
    10. Studeni 2018. 11:45

Mene isto u kičmi boli, i onda onako kod mjehura.. I jako mi se tesko okretat po noćii.. A jučer me bas jako zaboljelo kod mjehura i spustilo se u nogu.. Nadam se da nije nista ozbiljno, pregled mi je tek za dva tjedna valjda će biti sve u redu do tad

Kikiriki
    10. Studeni 2018. 11:49

Bok cure,trbuscici du preslatki! 😍😍
    Sto se tice kucanskih poslova i svega ja jos uvijek sve radim kao i prije. Pa nisam bolesna,a i kad sam bolesna svejedno moram jer smo mi sami. Muz pomogne kad god mi zatreba ako nes bas ne mogu,ali vise volim sve sama porjesavati. Dok god ne moram na prisilno mirovanje ne mislim ljencariti.

-Za sveki: moja je super zena,zaista s njom mogu i pricat i uvijek je tu za nas samo sta nas kilometri djele. Zato uvijek kad odemo na godisnji doma ona nas dvori ko nitko. Zaista da bi covjek rijec rekao. Nikad se ne petlja izmedju nas i to mi puno znaci.
    Za moje- moj je dobar s njima,i oni s njim ali to je jer nas rijetko vide. Moji su totalno drugaciji tip ljudi od njegovih i prije sam se cesto znala zakacit s njima. Otkad smo odselili su zlatni jer im falimo 😂😂.

-za krvarenje neznam stvarno. Nadam se da je to isto ok. Sve smo razlicite. Bitno da bebici nis ne smeta i da napreduje 💖.
    -Lordan i mene kad lezim kicma ubija. Zato sam non stop u pokretu. Ali navecer umirem od bolova. Nikako se namjestiti. Mislim da je to mozda do slabijih ledjnih misica...trebala sam trenirati vise prije t. 😂 ali ok. Mozda krenem s nekim vjezbama za trudnice cisto da se istegnem malo. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    10. Studeni 2018. 11:49

Ok napisala sam post i pol. 😂😂 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Cherrylane
    10. Studeni 2018. 12:05
    Evo ga i moj trbuscic 24+5 :)
    Evo ga i moj trbuscic 24+5 :)
    Kristina 30
    10. Studeni 2018. 12:06

I mene kriza i mjehur 26 tjedan a beba se mice non stop od 24 sata valjda je 2/3 sata na miru u komadu,non stop treska i nekaj radi,pa me skaklja,pa me udara,pa se okrene kaj me po mjehuru udara cak osjecam koda mi je i u guzi da moram tak reci non stop aktivna..evo danas od 3 ujutro me bocka i jos bocka,pa radi izbocine svasta..onda dok se dignem il sjedim pa se njisem lagano lijevo desno onda se primiri a nemrem se cijele dane lingat😂

Kristina 30
    10. Studeni 2018. 12:06

I mene kriza i mjehur 26 tjedan a beba se mice non stop od 24 sata valjda je 2/3 sata na miru u komadu,non stop treska i nekaj radi,pa me skaklja,pa me udara,pa se okrene kaj me po mjehuru udara cak osjecam koda mi je i u guzi da moram tak reci non stop aktivna..evo danas od 3 ujutro me bocka i jos bocka,pa radi izbocine svasta..onda dok se dignem il sjedim pa se njisem lagano lijevo desno onda se primiri a nemrem se cijele dane lingat😂

Pukica
    10. Studeni 2018. 13:12

Sta se tice obiteljskih odnosa, njegovi su kilometrima daleko od nas tako da ih vidim dosta rijetko, a muz mi je s mojima u super odnosima. Moje je lako volit, jos su mladi, jednostavni i ne misaju se u nista.. puno nam znaci sta zive blizu nas pogotovo kad se beba rodi. 
    Beba mi je sve aktivnija ali ima neki svoj ritam, ujutro me probudi pa se javlja oko rucka, popodne nakon odmora, a najaktivnija je pred spavanje. Uglavnom kad sam ja mirnija on je raspolozen za lupkanje 🤗

• Lordan
    10. Studeni 2018. 14:30

Hvala Vam cure..sad mi je lakše s te strane..al me sad skoro strefilo..bojim se vage više od ičeg zadnje vrijeme. I pokušavam se čim manje vagati..al baš se teško osjećam i stanem ja danas na vagu..ajme majko moja..na +8 kila sam.. A di mi je kraj..😔 A stvarno ne pretjerujem sa hranom..

Timi95
    10. Studeni 2018. 15:59

Koji maji trbuscic 😊😄 imas curicu ili decka Cherrylane?
    Aa ne brini s kilazom, doci ce sve na svoje. Mi smo na tecaju ucili da kad dojis da moras jos vise kalorija unositi, nego kad si trudan, al s dojenjem sve skines postepeno, nikako nije zdravo poskidat to u brzo vrijeme.. neko dobiju vise, neke manje.. 
    A to s kicmom i ta ista bol je kod mene svali dan.. cak i pritisak na guzu.. i u jednu nogu me boli.. pretrpit cemo sve to za nase bebice 😍❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.