Luna-podijelis molim te popis i s nama?? 🤣😂 Makar da okvirno vidim sta sve trebam nabavit 🙏.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Croatina gust mi te citat ti toliko toga napises da od tvog posta uopce se ne sjetim sta sam drugima tila komentirat😂😂😂😂 you go girl 😉
Ja cekam neka snizenja da uzmemo kolica i komodu i te stvari.moji ce mi uzet krevetic i sve za krevetic.samo moji cekaju stalno njima sve pre rano a ja bi odma sve 😂robice sam dobila polovne onako vise za po kuci a ja sam kupila doslovno bodi i neko medo odjelce u pepca i rucnik, smrdi po Kini 😥😦😤 di ima tih bambusovih cuda za kupiti?
Valjda cu od ovog mjeseca pocet malo ozbiljnije kupovati i gledati stvarcice za bebaca.
Btw moj maleni isto dubi na glavi 😂 meni je njih tako milo,maleni medenki, pa kako mogu naopako stalno stajat ne kuzim 😭😭
Nadam se da nije bila vec tema pa da se ponavljam 🙈
Zanima me kaj ste pokupovale za bebice do sada? Mi smo promijenili kolica..sinova smo prodali jer su mene eto sibali hormoni 😂 nadam se da necu pozalit..imali smo maxi cosi muru plus na 3 kotaca (mana im je tezina..iako smo u kuci, nisam mogla gepek vađenje i stavljanje, sklapanje prebolit..islo mi uzasno na zivce..) sad smo uzeli peg perego book denim, nasli neka polovna par mj stara i sad na sajmu u wg uzet cemo jos sjedalicu jaje jel..to ne kupujem polovno..
Uzela sam nesto sitno robice..jer smo se zakrvili sa sogijima pa smo im vrnuli tu robicu od necaka..tak da sve ispocetka trebamo kupit..a i sve rozo sad..to si sad skicam za crni petak poharat HM i kupit susilicu..jer tolko djecje robe..ma nemrem..
Planiram uzet jos jedno 4, 5 bambusovih tetrica..mi imamo bambusove rucnike i to je nesto savrseno 😍😍😍😍
Ovo ostalo..vise manje imamo od sina..kinderbet ne koristimo jel 😂😂😂 vj necemo ni sada..komodicu imamo..hranilicu i to imamo..
Do kojeg broja kupujete robicu? 62?
Kolica 3u1, krevetic, AS i klokanicu smo dobili pa to fala bogu ne trebam kupit. Bas sam se jucer bacila u kupovinu preko interneta..imam jedan veliki popis stvari za bolnicu i za prvu ruku za bebu sto ce mi trebat pa cu svaki mjesec nešto kupit i krizat s popisa..jucer sam narucila 12 tetri, tetra gazice 8kom, 2 svedske pelene/gacice, podlogu za previjanje, aspirator za nos za usisivac i za sebe dvije spavacice i ogrtac pamucno sve..sad jedva cekam da sve krene stizat 😊
Di si sve to narucila?
Netko je spomenuo magnezij za grčeve, to sam i ja čula i pijem ga u donat mg kao što pijem i jogurt i mlijeko uz žitarice.
Ma mogu vam reći da to šta se smije a šta ne smije možete objesit mačku o rep.. Nešto se sve to smije, pa ne smije pa uzrokuje ovo pa uzrokuje ono.. Ma daj me nemoj.. Glupost! Evo ja već tri, noći za redom užasnu žgaravicu i poludit. I skužim da sm sve tri noći prijee spavanja popila čaj od šipka s medom… Onak ddddddd….
Ne znam kakav caj od sipka, ja sam onaj obicni od franka ili koji vec pila i povracala gadi mi se odvratan je ne znam jel do trudnoce ili do csja nikad mi ruzniji caj od sipka nije bio 😰
Popis sam slagala citajuci forume i iskustva od drugih..prvo mi je dijete pa nemam iskustva uopce. Ugl koliko sam skuzila svi spominju tri torbe za bolnicu i tako sam slagala popis i jos jedan popis za bebu kad dode doma..sta cu, organizirana sam i ne volim iznenadenja pa se uvijek tako pripremam za sve. Popis je nasvrljan u biljeznicu pa cu se potrudit prepisat i stavit cu ga ovdje kao sliku pa se mozda možete vodit s tim..ako ko ima jos sta dodat rado cu nadopunit.
Sto ce tice ovih stvar koje sam narucila, sve su to neke stranice no name vise manje pa se nadam da nece doc macak u vreci..jedino sam podlogu za previjanje i aspirator narucila iz baby center.
Netko je spomenuo magnezij za grčeve, to sam i ja čula i pijem ga u donat mg kao što pijem i jogurt i mlijeko uz žitarice.
Ma mogu vam reći da to šta se smije a šta ne smije možete objesit mačku o rep.. Nešto se sve to smije, pa ne smije pa uzrokuje ovo pa uzrokuje ono.. Ma daj me nemoj.. Glupost! Evo ja već tri, noći za redom užasnu žgaravicu i poludit. I skužim da sm sve tri noći prijee spavanja popila čaj od šipka s medom… Onak ddddddd….
Ne znam kakav caj od sipka, ja sam onaj obicni od franka ili koji vec pila i povracala gadi mi se odvratan je ne znam jel do trudnoce ili do csja nikad mi ruzniji caj od sipka nije bio 😰
E baš frankov.. Sad ga više neću u sebe 😫😫
Luna odakle si šta naručila ??
mene je mališa jučer tako odvalio u pubičnu kost da sam se uplašila, samo odjednom zuuum
Sad se malo prije javio isto... bebuška naša, baš uživamo već.
Mi smo jučer kupili krevetić, kolica ćemo uzeti krajem mjeseca Kunert Lavado, komodu imamo, jorgane imamo i hrpu robe što smo dobili od bratića, moram samo oprati - Da li koristite omekšivaće za pranje bebine robe ??
Jutreko svima😊 Oppa super da je sve kako treba☺ Kika smiju trudnice jesti POHANI KRUH ? ja ga OBOŽAVAM,ali nisam znala da ga smijemo,pa ga nisam dugooo jela 😔
Zasto se ne bi smio jest pohani kruh?😕
Ja sam dobro Bogu hvala, malo me bokovi po noci bole pa se samo rostiljam s jedne strane na drugu ali nista strasno.i navecer mi bude muka, ali nije ni cudo jer preko dana (i veceri) svega ubacim u sebe pa navecer umirem 😩 probava mi je koma zadnjih mjesec dana. Nije da je nemam ali s obzirom na to koliko pojedem nije mi normalno da tako slabo probava radi😭
Cure pijte magnezij za grceve, ne znam dal pomaze al tako kazu.meni je rekla doktorica za ove moje "kontrakcije" (ja ih tako zovem ne znam sta su u biti) da ujutro popijem magnezij svaki dan.
Haha pohani kruh sam i ja jela prije 2 tjedna i umrla sam od zgaravice, tako da ko ima jake zgaravice bolje ga ne jesti 😅 jer cete rigat vatru haha
I nocas sam imala uzasnu zgaravicu da sam 2 put pila sodu 😏 uzas, ne smijem jest poslije 18h i obavezno setat nakon vecere, bar pola sata..
Sto se tice kupovine za bebu, kupujem robicu, dude, bocicu, toplomjer, kolica cu poslije Nove godine, ostalo cu do Nove godine. Pomalo sve, idem i danas do Kopra pa mozda kupim nesto 😁
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Netko je napisao da ga beba gore udara.. imene isto, oko pupka, iznad i cak kod rebra me zna. Po cijelom trbuhu je ❤
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Luna-svaka cast i hvalaa!! I mene je strah da ne zaboravim nesto pa da moram dragog slat u kupnju svaki dan,a nezna ni sta trazi. Isto nam je prva beba pa smo pogubljeni u nazivima i kolicinama. 🤣 za ove tri torbe nisam ni znala!! Tako da tvoji popisi su i vise nego dobrodosli.❤❤❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji