Beba, ja san vidim puno opustenija nego prije. Nekako sad napokon pricam o svemu kao da znam da ce sve biti dobro, planiram neke stvari itd. Prije se ne bi usudila uopce ista takvo reci, uvik ono prezala od tog Sta ako Sta ako.m ali bome necu vise, nego mislit pozitivno. Je da nam nije svejedno pre svaki pregled, i ako malog ne osjetim ili nesto, uvik strah veliki postoji.ali to je normalno 😊 jednostavno ne mozemo na sve utjecati😩😰
Naravno da uvijek postoji neki strah, al samo pozitivno i tako ce i biti 😍 i mene strah kad me ne lupka pa se pitam zasto, al i on nekad miruje ili spava, ne mora stalno.. bas mi je lakse od pregleda da je sve u redu ❤😊
Moj secer je bio 4.85 na pocetku trudnoce. Jedne godine mi je dosao na 7, ne znam zasto i sam se spustio i od tad se vise nije dizao preko granice..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Pozdrav starim i novim forumasicama :) Citam, ali nikako da odg jer sam stalno u nekoj zurbi. A kad nisam samo gledam kako da legnem.
Sad ste mi s tim secerom stavili bubu u uho. Ujutro sam planirala radit ogtt, ali sam shvatila da sam dosta zgrijesila zadnjih par dana. Pepsi, domacica, dorina, cokoladna krafna u bobisa... (prestajem s nabrajanjem 😅)
U slucaju loseg nalaza ogtta isti se ponavlja ili kakva je procedura? Nemam zelju visit u bolnici na guk profilu. S obzirom da u prvoj trudnoci nisam ni radila ogtt, tako sam i sad to lezerno isplanirala odradit sa stavom da ce sve bit ok
Naravno da uvijek postoji neki strah, al samo pozitivno i tako ce i biti 😍 i mene strah kad me ne lupka pa se pitam zasto, al i on nekad miruje ili spava, ne mora stalno.. bas mi je lakse od pregleda da je sve u redu ❤😊
Moj secer je bio 4.85 na pocetku trudnoce. Jedne godine mi je dosao na 7, ne znam zasto i sam se spustio i od tad se vise nije dizao preko granice..
Dosao na 7 izvan trudnoce ili..?
Dosao na 7 izvan trudnoce ili..?
Izvan da, jos prije 2 godine, sam od sebe.. tad je doktorica rekla da je od stresa, da prehrana nema toliko veze s tim
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Znaci nije me dovoljno prala zgaravica pa sam odlucila kupit colu i vrecicu cipsa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mene u zadnje vrijeme pere vrtoglavica tu i tamo..al danas me bas zašoralo jako..dok sam sjedila, lezala, stajat nisam ni mogla..idem vadit kks i zeljezo iduci tjedan, na pocetku mi je bilo ok zeljezo, al vrlo je izgledno da je u banani jer ne jedem kak spada..jos uvijek sam u minusu s kilama..bas je cudna ova trudnoca 🤨
Da,stres zna povecavat secer!!! Zato curke samo laganini kroz život😁😁😁😘😘
Za secer sam vec prije pricala inace je bila dozvoljena granica kod trudnica 6.1 nekad prije,sad su spustili na 5,1 to je ono kako im puhne..neni je bio povisen i na granici kad sam radila ogtt s tim da sam izbacila ugljikohidrate,proslo dva mj i jedem normalno i secer mi normalni,od stresa,hormona i svega povisava se secer,ne kaze se uzalud drugo stanje,neko ima brige sa svacim netko sa nicim,ovisi kako na koga utjece hormonalna promjena.
Danas me ribica treska jako nisko,ko po jajnicima i tu u sredini kak je venerin brezuljak😏ima koja iskustva s niskim udarcima?
Znaci nije me dovoljno prala zgaravica pa sam odlucila kupit colu i vrecicu cipsa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mene u zadnje vrijeme pere vrtoglavica tu i tamo..al danas me bas zašoralo jako..dok sam sjedila, lezala, stajat nisam ni mogla..idem vadit kks i zeljezo iduci tjedan, na pocetku mi je bilo ok zeljezo, al vrlo je izgledno da je u banani jer ne jedem kak spada..jos uvijek sam u minusu s kilama..bas je cudna ova trudnoca 🤨
I meni se u zadnje vrijeme zavrti.. jucer me kad sam se vratila iz setnje, bas mi se jako zavrtilo.. al citala sam da je to normalno.. idi ti vidi krvnu sliku da, inace u ovim tjednima pada zeljezo, bolje provjeriti to..
Hmm mene beba po cijelom trbuhu lupka, al najvise u simetriji pupka s lijeve i desne strane.. a kad mi se piski, imam osjecaj da mi skace po mjehuru
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Jutro zene..malo prije mi se spustila krv iz nosa i doslo mi je slabo pa sam se vratila lezat,mjerila sam tlak 95/55 ne znam od cega mi se krv spustila malo je kapalo i stalo..imala mozda koja nesto slicno?
Sortiraj odgovore
Najstariji