Hvala cure! Čak mi je i tlak ovaj put bio normalan 😁
Croatina ja sam sutra 26.tt. Nisam baš najsretnija sa tim ogtt, ali rekao mi doktor da u principu sve trudnice to rade i da moje kile uopće ništa ne znače. A kokiko se ovdje pisalo o tom ogttu 😁😁 zlo mi je a nisam ni išla... Najgore što će to trajati i trajati... Neku knjigu ću si morat ponijeti ili nešto
Oppa divno da je super sve !!
Kristina, i mene desni zezaju al bas bas...i nista ne pomaze :/
Mene znaju nocu uhvatit grcevi u stopalima,obicno u samo jednom, i to me digne iz sna, ne mogu s tom nogom nista koliko boli.sad par dana nije ali jako neugodno. Ne znam sta se to poremeti pa do toga dodje:/
Jel jedino ja bebu osjetim dosta visoko? Već je par tjedana lagano osjetim, ali uvijek oko pupka ili iznad pupka, baš kao lagana lupkanja kroz dan, ali ne mogu rukom još osjetit preko trbuha. Imam dojam da me zvekne nogom po organima pa zato odzvanja tako visoko u trbuhu
Kristina, i mene desni zezaju al bas bas…i nista ne pomaze :/
Mene znaju nocu uhvatit grcevi u stopalima,obicno u samo jednom, i to me digne iz sna, ne mogu s tom nogom nista koliko boli.sad par dana nije ali jako neugodno. Ne znam sta se to poremeti pa do toga dodje:/
E i ja imam grčeve u listovima noću dok spavam.. Užas.. Ako ih krivo pokušam okrenuti gotova sam 😫😫
Jutreko svima😊 Oppa super da je sve kako treba☺ Kika smiju trudnice jesti POHANI KRUH ? ja ga OBOŽAVAM,ali nisam znala da ga smijemo,pa ga nisam dugooo jela 😔
Oppa divno za super vijesti ☺️
Meni su se desni dosta popravile otkad koristim paradontax i grgljanje kadulje me spasilo kad sam imala upalu desni.
Ja imam užasnu potrebu po noći onako rastegnut noge i onda osjećam kao da će me grč, ali me hvala Bogu nije još nijednom primio. Inače i to je česta pojava u trudnoći, baš sam čitala danas da je tad dobro popiti šalicu mlijeka ili jogurta.
Kristina, i mene desni zezaju al bas bas…i nista ne pomaze :/
E i ja imam grčeve u listovima noću dok spavam.. Užas.. Ako ih krivo pokušam okrenuti gotova sam 😫😫
E bas to, bas se mora paziti ... koma :/ jos mi najgore kad se probudim pod grcem i moram automatski se podici iz kreveta, i nekako uspravljat nogu..bas sok ono iz sna.....
Jutreko svima😊 Oppa super da je sve kako treba☺ Kika smiju trudnice jesti POHANI KRUH ? ja ga OBOŽAVAM,ali nisam znala da ga smijemo,pa ga nisam dugooo jela 😔
Zasto se ne bi smio jest pohani kruh?😕
Ja sam dobro Bogu hvala, malo me bokovi po noci bole pa se samo rostiljam s jedne strane na drugu ali nista strasno.i navecer mi bude muka, ali nije ni cudo jer preko dana (i veceri) svega ubacim u sebe pa navecer umirem 😩 probava mi je koma zadnjih mjesec dana. Nije da je nemam ali s obzirom na to koliko pojedem nije mi normalno da tako slabo probava radi😭
Cure pijte magnezij za grceve, ne znam dal pomaze al tako kazu.meni je rekla doktorica za ove moje "kontrakcije" (ja ih tako zovem ne znam sta su u biti) da ujutro popijem magnezij svaki dan.
Zasto se nebi smijo jesti pohani kruh? Ne kuzim,kruh umocen u jaja🤔 jaja se smiju jesti,dva puta tjedno ako se ne varam(kuhana,pecena) to sam nila negdje procitala kada sam bila na dijeti zbog povisenog secera,al ja sad pojedem pohani kruh i pase mi☺️Isto sam citala za cesnjak da ga nije dobro puno konzumirat,ja i mm narucili pogacu s cesnjakom kada smo bilo na rucku i onda idem gledat na net dal smijem il ne,to je samo premaz na kruhu i normalno da sam ga pojela jer nemrem odoljeti cesnjaku🤤
Pouzdano mogu rec Solgarov magnezij citrat da dize iz mrtvih..ja ga trenutno ne pijem zbog zeluca..zato i jesam sva nikakva..dok sam to pila, ko pticica sam bila..dosta kosta ali ga ima za 2 mj..pa se isplati..fakat je dobar..meni je latinka ga dala za kontrakcije isto..
Oppa ahhh ak je tebe u 26tt poslao, ni meni vjerojatno ne gine..iako rekla je da izvadim krv, tu ce vjerojatno vidjet kakav je secer pa po tome prosudit za ogtt..nadam se 😂😂 i rec da je sve super i da ne treba ahahahaha
Sa sinom sam kod drzavne vodila trudnocu..poslala me u nekom 35 tjednu..il tak nes..rekla sam joj odmah da necu ic..i nisam 😂😂 tak da ne znam kaj me ceka
Sortiraj odgovore
Najstariji