Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    08. Studeni 2018. 07:43

Jutro zene..malo prije mi se spustila krv iz nosa i doslo mi je slabo pa sam se vratila lezat,mjerila sam tlak 95/55 ne znam od cega mi se krv spustila malo je kapalo i stalo..imala mozda koja nesto slicno?

malac_28
    08. Studeni 2018. 07:58

Kristina ja imam niski tlak kao i ti i to oduvijek, ali ne pamtim kad mi je zadnji put curila krv iz nosa. Evo baš sam išla proguglat i piše da je to normalno u trudnoći zbog hormonskih promjena, tako da ne brini ☺️ evo ovo sam našla o tome https://www.bebac.com/tekst/krvarenje-iz-nosa-u-trudnoci

oppa
    08. Studeni 2018. 08:04

Evo nas s pregleda.. Sve je u najboljem redu. Bebica je raste u skladu sa tjednima trudnoće.
    Dobila bolovanje tako da samo od idućeg tjedna doma...
    I naravno moramo odraditi ogtt. 😁😁 Nije alarmantna moja jedna kila više koju sam dobila zbog slatkog 😁😁 
    Nadam se cure i bebe da ste vi danas dobro! 😘😘

croatina
    08. Studeni 2018. 08:05

Jutric curke..
    Tamsi pojma nisam imala da se u ovim tjednima spusta zeljezo :O nazvala sam jucer gin da mi posaljd uputnicu za kks sa zeljezom, al to cu vadit u utorak jer u srijedu idem na pregled..bili smo kolektivno na antibioticima nas 3 + mama moja..u pon sam zavrsila pa da mi izade to iz organizma dok budem krv vadila...
    Kristina takav tlak ti je bio dok si lezala? Dok lezis tlak je puno, puno nizi..znam da se trudnicama zna dogadat neobjasnjivo krvarenje iz nosa..kao da te kapilare popuste malo od hormona silnih..
    U svakom slucaju pojedi neki prsut, nesto slano da se dobijes 😘😘

Meeeeene curica jaaaako nisko lupa vec mjesec dana..bas izrazito nisko dolje..pomislila sam da je nogama dolje, al nije..glavom je dolje..pa ne znam s cim nabija tako..i sin se okrenuo brzo dolje i tako ostao do termina..tak ce i ona izgleda 😍

Joj ko kaze da je trudnoca blazeno stanje - laze..pa ja sam tolko u banani ovu trudnocu..nit spavam da se odmorim, nit mogu jest, bole me kosti periodicki..ko nocas..cijela lijeva noga me boljela kao da sam stajala negdje satima..pa se ne mogu namjestit..pa me boli zeludac, pere zgaravica..isuse boze ono..tek sad vidim koliko je trudnoca sa sinom bila normalnija..s njim sam pak zucne kamence dobila i zadnje tromjesecje svaki dan se patila s grcevima po par sati..3 tjedna iza poroda zavrsila u bolnici s upalom pa na operaciji..al zanemarivo naspram.ovoga..ja sam toliko kukala jucer navecer da samu sebe nisam mogla slusat 😂😂😂

croatina
    08. Studeni 2018. 08:07

Oppa braaaaavo za pregled 🎉🎉🎉 koji tt si ti sada? Mene jos nije poslala ogtt vadit..a nadam se da je sad vec kasno? 😂😂😂 ok znam da nije..al nadat se mogu 😂😂😂

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 08:15

Taman sam se bila digla da curki napravim cokolino prije skole i legla sam si natrag onda se spustila dok sam lezala na boku,al nije jako tekla,kapljice su kapale omda sam se digla da si namocim vrat i celo s mrzlom vodom i da popijem vode,na to mi je doslo slabo pa sam brzo legla i povisila noge u zrak..sad jos lezim dok se ne budem osjecala spremnom za dici se. A sto se tice tlaka uvijek mi je niski. A bebica mi se podigla sad ne lupa nisko nego tu oko pupka i bocno..jucer mi je bila nekak nisko jer me lupala cisto dole po jajnicima i mjehuru da me ponekad i zaboljelo u pubicnoj kosti..trudnoca blazeno stanje?😂prva trudnoca da al ova sad bas i ne😑
    Oppa cestitam na dobrim vijestima❤️

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 08:15

Taman sam se bila digla da curki napravim cokolino prije skole i legla sam si natrag onda se spustila dok sam lezala na boku,al nije jako tekla,kapljice su kapale omda sam se digla da si namocim vrat i celo s mrzlom vodom i da popijem vode,na to mi je doslo slabo pa sam brzo legla i povisila noge u zrak..sad jos lezim dok se ne budem osjecala spremnom za dici se. A sto se tice tlaka uvijek mi je niski. A bebica mi se podigla sad ne lupa nisko nego tu oko pupka i bocno..jucer mi je bila nekak nisko jer me lupala cisto dole po jajnicima i mjehuru da me ponekad i zaboljelo u pubicnoj kosti..trudnoca blazeno stanje?😂prva trudnoca da al ova sad bas i ne😑
    Oppa cestitam na dobrim vijestima❤️

Malu
    08. Studeni 2018. 09:03

Jutrooo svima.... Kristina i meni se zna dogodit ujutro tu i tamo kad pusem nos pa krene malo krv. To su kapilare, nista strasno. Nekima desni nekima nos, bas blazeno 🙈
    Oppa cestitam 👍🏻

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 09:09

Da i desni mi krvare vec sam promjenila sve moguce cetke i kaladonte al to je tak,tegobno stanje😂
    Konacno sam se digla i spohala kruh,spila casu vode s limunom i sad idem malo leci jer bude beba pocla lupati..svaki put je tak dok se najedem🤗

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 09:09

Da i desni mi krvare vec sam promjenila sve moguce cetke i kaladonte al to je tak,tegobno stanje😂
    Konacno sam se digla i spohala kruh,spila casu vode s limunom i sad idem malo leci jer bude beba pocla lupati..svaki put je tak dok se najedem🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.