Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    08. Studeni 2018. 11:42

Kristina ja isto tako jakoo nisko osjetim bebu...niti jednom nisam osjetila negdje gore...gin u petak rekla da je beba okrenuta glavicom prema dolje nznm jel to ima neke veze i jel se ona i dalje okrece ili što? Malo je možda rano da se smjestila tako i planira ostati ili nije? Hahah glupkasta pitanja ali nemam pojma 😛
    Desni mi krvare al kaže mi zubar da tu nema pomoći ni četkice ni paste da su to jednostavno hormoni... 

Dreams
    08. Studeni 2018. 11:48

Mene gin nije slala na ogtt a na idućem pregledu ću biti oko 26 tj...koliko sam uspjela primijetiti nije slala ni ovu jednu poznanicu što je također vodila trudnoću kod nje... 
    Glukoza mi je bila 5.2 u 8 tj a granica na nalazu piše da je od 4.2-6.0 e sad nznm....
    Što se tice kila do proslog mj nisam dobila niti jednu a sad evo na zadnjem pregledu 2 više...bile su tu i sarme i svašta ali nznm...valjda bi me poslala da treba :/ brinem se malo jer vidim da skoro svi obavljate to. 

croatina
    08. Studeni 2018. 11:50

Nadam se da nije bila vec tema pa da se ponavljam 🙈
    Zanima me kaj ste pokupovale za bebice do sada? Mi smo promijenili kolica..sinova smo prodali jer su mene eto sibali hormoni 😂 nadam se da necu pozalit..imali smo maxi cosi muru plus na 3 kotaca (mana im je tezina..iako smo u kuci, nisam mogla gepek vađenje i stavljanje, sklapanje prebolit..islo mi uzasno na zivce..) sad smo uzeli peg perego book denim, nasli neka polovna par mj stara i sad na sajmu u wg uzet cemo jos sjedalicu jaje jel..to ne kupujem polovno..
    Uzela sam nesto sitno robice..jer smo se zakrvili sa sogijima pa smo im vrnuli tu robicu od necaka..tak da sve ispocetka trebamo kupit..a i sve rozo sad..to si sad skicam za crni petak poharat HM i kupit susilicu..jer tolko djecje robe..ma nemrem..
    Planiram uzet jos jedno 4, 5 bambusovih tetrica..mi imamo bambusove rucnike i to je nesto savrseno 😍😍😍😍
    Ovo ostalo..vise manje imamo od sina..kinderbet ne koristimo jel 😂😂😂 vj necemo ni sada..komodicu imamo..hranilicu i to imamo..
    Do kojeg broja kupujete robicu? 62?

croatina
    08. Studeni 2018. 11:54

Dreams moj klinjo se okrenuo isto tako rano..sa nekih 17 tjedana glavom dolje i ostao do poroda tako..i curica sad isto tako..u 21tt je bila vec glavom dolje..i jos je..jer ju jednako osjetim kao i prosli pregled

Kristina-39.Zg
    08. Studeni 2018. 12:02

Sutra za doručak pun tanjur pohanog kruha😋😋😋😋😋😁😁😁😁😍😍😍

oppa
    08. Studeni 2018. 12:31

Netko je spomenuo magnezij za grčeve, to sam i ja čula i pijem ga u donat mg kao što pijem i jogurt i mlijeko uz žitarice.
    Ma mogu vam reći da to šta se smije a šta ne smije možete objesit mačku o rep.. Nešto se sve to smije, pa ne smije pa uzrokuje ovo pa uzrokuje ono.. Ma daj me nemoj.. Glupost! Evo ja već tri, noći za redom užasnu žgaravicu i poludit. I skužim da sm sve tri noći prijee spavanja popila čaj od šipka s medom... Onak ddddddd.... 

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 12:32

Dreams meni ti je bila okrenuta glavicom prema dolje u 17 tjednu,nakon 4 tjedna kontrole je bila s nogicama dole,sad se valjda opet okrenula s glavom prema dolje kad me tak nisko lupala,sva sreca pa me danas lupa u predjelu pupka pa sastrane,to me tak zna skakljat dok si legnem na desni bok pa mi prolazi s necim sastrane☺️Konacno sam dosla k sebi od jutra,uzas mi je bilo..nekak me mandarine dizu u nebesa😁 da cujem imate kakva iskustva u pijuckanju aronije/kupinovog vina u trudnoci? Svaki put zaboravim pitat dr dal smijem to u trudnoci? A zbog tlaka i slabokrvnosti bi mi dobro doslo mada pijem heferol al ono na dan da popijem deci ne znam dal se smije😑

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 12:32

Dreams meni ti je bila okrenuta glavicom prema dolje u 17 tjednu,nakon 4 tjedna kontrole je bila s nogicama dole,sad se valjda opet okrenula s glavom prema dolje kad me tak nisko lupala,sva sreca pa me danas lupa u predjelu pupka pa sastrane,to me tak zna skakljat dok si legnem na desni bok pa mi prolazi s necim sastrane☺️Konacno sam dosla k sebi od jutra,uzas mi je bilo..nekak me mandarine dizu u nebesa😁 da cujem imate kakva iskustva u pijuckanju aronije/kupinovog vina u trudnoci? Svaki put zaboravim pitat dr dal smijem to u trudnoci? A zbog tlaka i slabokrvnosti bi mi dobro doslo mada pijem heferol al ono na dan da popijem deci ne znam dal se smije😑

LUNA
    08. Studeni 2018. 12:35

croatina

Nadam se da nije bila vec tema pa da se ponavljam 🙈
    Zanima me kaj ste pokupovale za bebice do sada? Mi smo promijenili kolica..sinova smo prodali jer su mene eto sibali hormoni 😂 nadam se da necu pozalit..imali smo maxi cosi muru plus na 3 kotaca (mana im je tezina..iako smo u kuci, nisam mogla gepek vađenje i stavljanje, sklapanje prebolit..islo mi uzasno na zivce..) sad smo uzeli peg perego book denim, nasli neka polovna par mj stara i sad na sajmu u wg uzet cemo jos sjedalicu jaje jel..to ne kupujem polovno..
    Uzela sam nesto sitno robice..jer smo se zakrvili sa sogijima pa smo im vrnuli tu robicu od necaka..tak da sve ispocetka trebamo kupit..a i sve rozo sad..to si sad skicam za crni petak poharat HM i kupit susilicu..jer tolko djecje robe..ma nemrem..
    Planiram uzet jos jedno 4, 5 bambusovih tetrica..mi imamo bambusove rucnike i to je nesto savrseno 😍😍😍😍
    Ovo ostalo..vise manje imamo od sina..kinderbet ne koristimo jel 😂😂😂 vj necemo ni sada..komodicu imamo..hranilicu i to imamo..
    Do kojeg broja kupujete robicu? 62?

Kolica 3u1, krevetic, AS i klokanicu smo dobili pa to fala bogu ne trebam kupit. Bas sam se jucer bacila u kupovinu preko interneta..imam jedan veliki popis stvari za bolnicu i za prvu ruku za bebu sto ce mi trebat pa cu svaki mjesec nešto kupit i krizat s popisa..jucer sam narucila 12 tetri, tetra gazice 8kom, 2 svedske pelene/gacice, podlogu za previjanje, aspirator za nos za usisivac i za sebe dvije spavacice i ogrtac pamucno sve..sad jedva cekam da sve krene stizat 😊

Kikiriki
    08. Studeni 2018. 12:36

Bok,evo mene. 
    Dreams,croatina- i moja se okrenula glavicom za dole. Isto sam se malo zabrinula ali kaze gin da je u redu. Bo.neznam. 

Ljubav nasa tolko me sinoc lupala da nisam mogla spavat. I evo jos i sad lupa 🤣 ali neka je aktivna jer me prekjucer bolilo grlo i ona je bila bas mirnija nego inace pa me sve neki strah prolazio. 🤷🏻‍♀️ 

Kristina-i meni zna uj malo krvariti nos,ne cesto ali ako je suh zrak i pretoplo u sobi onda obavezno kapilare popuste.

-Sto se tice robice za sad ovo sitno sta imamo je br 50-56,i 62-68. Svi mi govore da kad budem kupovala uzimam sve vece,ali opet mislim da bi mi trebalo bar par bodija malih br jer ne mogu opet imat samo velike i onda nemat u sta obuc prve dane bebu.

--Ima li negdje neki popis sta bi sve trebale i koliko toga nabaviti za zimsku bebu? Zaista se gubim u moru informacija.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.