Oprema za bebu je za doma ne za bolnicu,u bolnici oni imaju svoju oblekicu znaci samo vlazne treba i pelene za bolnicu..to sam dobila popis iz tecaja,ovo kaj je napisano za oblekice za doma imam hrpu i bebac se uvijek zabljuca ili ako se jako pokaka zna biti i po bodiju i sve po svud kad kasasto kakaju zna bit cak do vrata😂sve je to normalno tak da imam dosta obljekice. Planiram kupit susilicu jer ne mislim stavljat po radijatorima da mi se ne napravi vlaga po zidovima kad mi je termin u drugom mjesecu a vani jos zima i snijeg pa nemas gdje vani susiti..ja cu rodit u Varazdinu u bolnici.
Jel ste razmisljale o maticnim stanicama iz pupkovine? Ja bi to dala spremiti u banku al je jakooo skupooo a isplati se jer su ti stanice pohranjene za nedaj boze ako se beba razboli
Oprema za bebu je za doma ne za bolnicu,u bolnici oni imaju svoju oblekicu znaci samo vlazne treba i pelene za bolnicu..to sam dobila popis iz tecaja,ovo kaj je napisano za oblekice za doma imam hrpu i bebac se uvijek zabljuca ili ako se jako pokaka zna biti i po bodiju i sve po svud kad kasasto kakaju zna bit cak do vrata😂sve je to normalno tak da imam dosta obljekice. Planiram kupit susilicu jer ne mislim stavljat po radijatorima da mi se ne napravi vlaga po zidovima kad mi je termin u drugom mjesecu a vani jos zima i snijeg pa nemas gdje vani susiti..ja cu rodit u Varazdinu u bolnici.
Jel ste razmisljale o maticnim stanicama iz pupkovine? Ja bi to dala spremiti u banku al je jakooo skupooo a isplati se jer su ti stanice pohranjene za nedaj boze ako se beba razboli
Ma ja cu dobiti dosta robice ali opet si mislim posto nemam susilicu da imam vise stvari dok se druge suse..ma nisam ni ja mislila isto ce mi biti problem samo radi dlaka.. 🙈
Evo vam ovo za rodilista u Hr http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/zagreb/ i ja sam to mislila ali neznan koliko to kosta?! 🤨
Toliko toga 🙈 uspjela sam skoro sve procitat unazad. Meni jas mucno danas, ne znam od cega 😔
Cure hvala za popise, ja neznam jos sta tu u becu treba za bolnicu ali spremit cu po ovome cca, jer u bolnicu na zadnju kontrolu idem tek u 34 tt. pa ce mi onda rec. Ja se bavim sa tim pocetnim stvarima i robicom a muz vec gleda tu nosilicu Ergobaby. On to zeli i tocka 🙈 prvo nismo nosili u tome tj probali smo ali nije htio, a i bio je velika beba i mene su bolila jako ledja pa nisam ni forsirala. Vidjet cemo ako ce curka htjeti 😊
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Mi imamo psa i ne mislimo ga nikud voditi jer se bojim da bi upravo to moglo izazvati probleme...muž će mu donijeti nešto bebino doma iz bolnice da osjeti miris prije nego mi dođemo i bit će doma kad dođemo...sreća je da se ne linja niti malo tako da s dlakama nemamo problema..
Najviše me brine jer nema kontakta s djecom a i kad ima mislim sa bi ih pojeo jer se boji i ti pokreti su mi nepredvidivi i plaše ga... No mislim da ako pd početka bude a bebom da će sve biti oke.
Dreams ne brini,pas vec sad zna da imas bebu bez brige,zivotinje osjete..kad bude beba doma ponasajte se prema njemu ko i prije..na pocetku bude njusil i sve mu bude novo kak i plac bebe al vjeruj bude prava maza
Dreams ne brini,pas vec sad zna da imas bebu bez brige,zivotinje osjete..kad bude beba doma ponasajte se prema njemu ko i prije..na pocetku bude njusil i sve mu bude novo kak i plac bebe al vjeruj bude prava maza
Gdje ste curkee i mali bebacii, baš ste se raspisale 😄 Danas sam baš bila zauzeta sa tim OGTT testom, secer mi je nataste bio 4 a poslije glukoze nakon 2 h 4.9 što je super, i to smo riješili 😄
Bila sam i na tečaju, pričali o vaginalnom vs carskom porodu, epiziotomiji i općenito o samom porodu . Malo mi je lakše kad sam čula mišljenje jednog dobrog ginekologa, a i babice su mi za sad okej. Super mi je što u našoj bolnici forsiraju prvi podoj u rađaoni, i kontakt koža na kožu 😄 Plus glavna babica govori da prakticiraju hodanje umjesto ležanja ili kako je već ženi lakše 😊
Dok ovo pišem taman moj beban udara nogicama prema prsnom kosu nogicama visoko, okrenuo se već na glavu, još da tako i ostane i super 😊
Kako ste mi vi curke?
Evo da se i ja javim ,bila sam na kontroli, sve je u redu, tako da sve kontrakcije i bolovi zadnjih dana nisu pokrenuli ništa . Zabetonirana sam kaže dr. I cerviks je također dobar, samo što on ne govori ništa u mjerama pa vam ne mogu točno r
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji