Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    08. Studeni 2018. 16:19

Oprema za bebu je za doma ne za bolnicu,u bolnici oni imaju svoju oblekicu znaci samo vlazne treba i pelene za bolnicu..to sam dobila popis iz tecaja,ovo kaj je napisano za oblekice za doma imam hrpu i bebac se uvijek zabljuca ili ako se jako pokaka zna biti i po bodiju i sve po svud kad kasasto kakaju zna bit cak do vrata😂sve je to normalno tak da imam dosta obljekice. Planiram kupit susilicu jer ne mislim stavljat po radijatorima da mi se ne napravi vlaga po zidovima kad mi je termin u drugom mjesecu a vani jos zima i snijeg pa nemas gdje vani susiti..ja cu rodit u Varazdinu u bolnici. 
    Jel ste razmisljale o maticnim stanicama iz pupkovine? Ja bi to dala spremiti u banku al je jakooo skupooo a isplati se jer su ti stanice pohranjene za nedaj boze ako se beba razboli

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 16:19

Oprema za bebu je za doma ne za bolnicu,u bolnici oni imaju svoju oblekicu znaci samo vlazne treba i pelene za bolnicu..to sam dobila popis iz tecaja,ovo kaj je napisano za oblekice za doma imam hrpu i bebac se uvijek zabljuca ili ako se jako pokaka zna biti i po bodiju i sve po svud kad kasasto kakaju zna bit cak do vrata😂sve je to normalno tak da imam dosta obljekice. Planiram kupit susilicu jer ne mislim stavljat po radijatorima da mi se ne napravi vlaga po zidovima kad mi je termin u drugom mjesecu a vani jos zima i snijeg pa nemas gdje vani susiti..ja cu rodit u Varazdinu u bolnici. 
    Jel ste razmisljale o maticnim stanicama iz pupkovine? Ja bi to dala spremiti u banku al je jakooo skupooo a isplati se jer su ti stanice pohranjene za nedaj boze ako se beba razboli

debeljuca
    08. Studeni 2018. 16:29

Ma ja cu dobiti dosta robice ali opet si mislim posto nemam susilicu da imam vise stvari dok se druge suse..ma nisam ni ja mislila isto ce mi biti problem samo radi dlaka.. 🙈

debeljuca
    08. Studeni 2018. 16:32

Evo vam ovo za rodilista u Hr http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/zagreb/ i ja sam to mislila ali neznan koliko to kosta?! 🤨

Malu
    08. Studeni 2018. 16:52

Toliko toga 🙈 uspjela sam skoro sve procitat unazad. Meni jas mucno danas, ne znam od cega 😔
    Cure hvala za popise, ja neznam jos sta tu u becu treba za bolnicu ali spremit cu po ovome cca, jer u bolnicu na zadnju kontrolu idem tek u 34 tt. pa ce mi onda rec. Ja se bavim sa tim pocetnim stvarima i robicom a muz vec gleda tu nosilicu Ergobaby. On to zeli i tocka 🙈 prvo nismo nosili u tome tj probali smo ali nije htio, a i bio je velika beba i mene su bolila jako ledja pa nisam ni forsirala. Vidjet cemo ako ce curka htjeti 😊

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Dreams
    08. Studeni 2018. 17:52

Mi imamo psa i ne mislimo ga nikud voditi jer se bojim da bi upravo to moglo izazvati probleme...muž će mu donijeti nešto bebino doma iz bolnice da osjeti miris prije nego mi dođemo i bit će doma kad dođemo...sreća je da se ne linja niti malo tako da s dlakama nemamo problema.. 
    Najviše me brine jer nema kontakta s djecom a i kad ima mislim sa bi ih pojeo jer se boji i ti pokreti su mi nepredvidivi i plaše ga... No mislim da ako pd početka bude a bebom da će sve biti oke. 

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 19:31

Dreams ne brini,pas vec sad zna da imas bebu bez brige,zivotinje osjete..kad bude beba doma ponasajte se prema njemu ko i prije..na pocetku bude njusil i sve mu bude novo kak i plac bebe al vjeruj bude prava maza

Kristina 30
    08. Studeni 2018. 19:31

Dreams ne brini,pas vec sad zna da imas bebu bez brige,zivotinje osjete..kad bude beba doma ponasajte se prema njemu ko i prije..na pocetku bude njusil i sve mu bude novo kak i plac bebe al vjeruj bude prava maza

dreamcatcherrr
    08. Studeni 2018. 19:56

Gdje ste curkee i mali bebacii, baš ste se raspisale 😄 Danas sam baš bila zauzeta sa tim OGTT testom, secer mi je nataste bio 4 a poslije glukoze nakon 2 h 4.9 što je super, i to smo riješili 😄
    Bila sam i na tečaju, pričali o vaginalnom vs carskom porodu, epiziotomiji i općenito o samom porodu . Malo mi je lakše kad sam čula mišljenje jednog dobrog ginekologa, a i babice su mi za sad okej. Super mi je što u našoj bolnici forsiraju prvi podoj u rađaoni, i kontakt koža na kožu 😄 Plus glavna babica govori da prakticiraju hodanje umjesto ležanja ili kako je već ženi lakše 😊
    Dok ovo pišem taman moj beban udara nogicama prema prsnom kosu nogicama visoko, okrenuo se već na glavu, još da tako i ostane i super 😊
    Kako ste mi vi curke?

Anna13
    08. Studeni 2018. 20:47

Evo da se i ja javim ,bila sam na kontroli, sve je u redu, tako da sve kontrakcije i bolovi zadnjih dana nisu pokrenuli ništa . Zabetonirana sam kaže dr. I cerviks je također dobar, samo što on ne govori ništa u mjerama pa vam ne mogu točno r

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.