Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    07. Studeni 2018. 14:08

Tonka,maleni je zakon..slika za pamćenje,🙌,to 3 ili 4d,?

Kristina-39.Zg
    07. Studeni 2018. 14:13

I curke moje,danas dobila nalaz krvi,glukoza,tj.secer  mi povisen 5,3.. zna li neka koja mozda ima iskustva sa time,kako sniziti secer,ponovo ga moram ujutro sljedeći tjedan vaditi,..pa ako koja moze mi pomoći.. tek sam u 9 tjednu. Pa me malo strah zbog secerA..😘😘😘

Tonka185
    07. Studeni 2018. 14:26

Kristina-zg.39

Tonka,maleni je zakon..slika za pamćenje,🙌,to 3 ili 4d,?

Pa nemam pojma, 4D nije sigurno a koji D je iskreno ne znam.preko 4D nismo uspjeli nista posebno vidit jer je okrenut ledjima bija..
    Sta 5,3 spada pod povisen secer? 😕

croatina
    07. Studeni 2018. 14:31

Tonka pa ovo je genijalno 😂😂😂😂 kakav kralj mali 😍😍😍 deckici su najzakon..moj sin nakon 15min pregleda je vidio da ne vidimo spol pa se poceso po jajcima i odignuo pisu da vidimo 😂😂😂😂 oduvijek kreativan! 😂
    Ja vodim trudnocu privatno pa mi ona sve to radi..i u 12tt i u 21tt je kontrolirala sve..
    Inace imala sam pobacaj pocetkom godine pa zato sad vodim sve privatno..
    Ja sam u gnomovima 🙈🙈

Jos noge fale 😂
    Jos noge fale 😂

Timi95
    07. Studeni 2018. 14:36

Tonka185

Malac, ja iskreno ni ne znam sad sta jw tocno anomaly scan?ono sto ja znam je da mi doktorica na svakom pregledu gleda sve organe koje moze vidit i mjeri dijete. Nije mi nikad rekla ono konkretno nista o "anomaly scan".
    Tamsi, meni isto par puta na tecaju doslo plakat, nisan doslovno do sad plakala al na tecaju mi doslo 😕 sta si svega korisnoga cula ako ima kakva informacija da podijelis sa nama?

Ni ja nisam nikad cula za taj anomaly scan.. valjda je on to prosli put pregledao sve.. 
    Sto se tice porođaja mi je najkorisnije sto je rekao da ne idemo u bolnicu prije nego trebamo, tek kad je trud svakih 30 minuta ili ako bas pukne vodenjak.. jer prije nema potrebe, i pravi trud traje od 15-20 sekundi.. i da slusamo babicu kad moramo tiskat, jer inace mozemo bezpotrebno popucati, sto nikako ne zelimo.. i da, kad tiskamo da zatvorimo oci, jer mogu popucat kapilari u ocima.. ugl ima dosta korisnih informacija 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    07. Studeni 2018. 14:37

I meni cudno da je 5.3 poviseno. Inace je do 6 normalno 🤔

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Babyq
    07. Studeni 2018. 14:38

Ja sam imala šećer 5,4.Vadila za tjedan dana ponovno.Nisam jela jedino čokolade i kolače.Pa mi je sad šećer super.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Beba
    07. Studeni 2018. 14:54

Kristina-zg.39

I curke moje,danas dobila nalaz krvi,glukoza,tj.secer mi povisen 5,3.. zna li neka koja mozda ima iskustva sa time,kako sniziti secer,ponovo ga moram ujutro sljedeći tjedan vaditi,..pa ako koja moze mi pomoći.. tek sam u 9 tjednu. Pa me malo strah zbog secerA..😘😘😘

5.1 je gornja granica za trudnice natašte,ideš sl tjedan na ogtt? Nemoj samo slatkiše jest,a ostalo normalno kako jedeš,za večeru prije vađenja isto pripazi na slatko voće. Osobno smatram da treba jest onako kako inače jedeš jer onda prikaže realan rezultat. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Tonka185
    07. Studeni 2018. 14:56

Croatina hahahaha tvoj vas je pocastija znaci 😂😂
    Ja sam isto privatno i pre zadovoljna sam.bila sam i prije trudnoce kod te doktorice otkad sam doselila k muzu sam kod nje i ostala tako u trudnoci. Steta samo sta ipak moram za neke stvari kao uputnice itd ici socijalnom, ali tog doktora doslovno ni ne vidim niti znam.samo sa sestrom rjesim sta imam i to je to.
    Svaki put nam pregleda sve organe.
    Prstice jos nismo uspili pobrojati valjda su svi na broju i razdvojeni😯
    A valjda je to to, samo eto kao anomaly scan ima i sluzbeni naziv 😂
    A za secer neman pojma ocito su oni ti malo postrozili sta se rezultata tice. 

Beba
    07. Studeni 2018. 14:58

malac_28

Cure imam pitanje, jel koja bila ili planira ići negdje privat obaviti anomaly scan? Malo sam zbunjena, doktor mi nije ništa o tome pričao. Čitala sam da se on radi između 20. i 24. tt. Ja sam danas po uzv-u 18. tt, jučer sam bila na pregledu i sad ne znam hoće li moj doktor to obaviti sljedeći put kad ću biti 22.tt ili da odem negdje privatno, ja se glupača nisam sjetila jučer pitati, sad mi je palo na pamet. 🙄😐

Ja sam to radila u bolnici di inače vodim trudnoću i to me dr svaki tjedan naručivala dok nije dobro vidjela ,rađen je u 3D ,na kraju je vidjela sve u 22.tj. Sada ti je prerano za to ,jer su organi premali da bi se dobro vidjelo. Ne moraš za to ići privatno,to svaki dr obavi.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.