Croatina dobrodosla, sretno sa svime sto te ceka 😘😘
Sto se imena za curicu tice moj da je cura bio bi Paula. Ali da bas mogu ono odabrala bi ime Khloe (ili kako god da se pise).jedna susjeda mi ima kcer Kloe ili Khloe ne znam kako ona pise, i kad bi ona za njom dovikivala taakoo mi je coool bilo 😎
Necu se cjepiti protiv gripe, valjda je necu pokupiti 😕
Bila sam na pregledu jutros, uz sve moje bolove u preponama i stidnoj kosti (koji nisu jako i intenzivni i pre cesti) i neke kao "kontrakcije" za koje ja mislim da su kontrakcije a ko zna sta je to je valjda sve normalno, nisam otvorena, cerviks nije smanjen sve izgleda super. Bebac dubi na glavi, opet nam je okrenija ledja. Odgovara obujmom glave i trbuha tjednima noge odgovaraju tjednu vise haha krakonja na mamu i tatu, i ici cu ogtt radit narucit cu se iduci tjedan pa cu vidit kad ce me stavit. Malo se zacudila doktorica da jel moguce da sam se od proslog puta 4kg udebljala, a kazem ja Oooo da moguce je itekako.pa je rekla da cemo provjerit secer makar misli da nije do tog ali da i to rjesimo. Uglavnom sve super, bas sam sretna. I Karlo kaze da je sve dobro
Ma jel on to stvarno polazao palac gore 😂 a jaa ću poludit zakon 😀😀 neka je sve dobro i neka je Karlo zadovoljan 😀😀☺️☺️
Tonka, Karlo je fantastičan! Slike su mu već sad za pamćenje 😀😀 super da je sve u redu..
Joj hahha sve se bojim šta će meni reć na moju kilažu od zadnjeg vaganja 😂😂
Dobro, Tonka ne pratim tebe sa tvojih 4kg, ali nisam ni puno manje 😀😀 2,5 a do sutra budem dobila još kilu😂😂a sve se čudim da se toliko debljam a takva žgaravica me proganja...
Jedva čekam sutra da vidim svoju lupalicu, jel mi porasla i hoće li mi se lijepo namjestiti 😆😆😆
A ocito je bacija lajk barem je tako na ultrazvuku izgledalo😂😂 a kralj , bas ima slike za pamcenje😂😂
Oppa nece ti nista za ta 2kg reci.ja sam isto bila prije 2kg i sve ok.ali 4 je vec ono, djeta hahaha..a sta cu, zderem i to je to.ne mogu nista reci.pokusat cu malo stat na loptu ako se ikako budem mogla skulirati 😣😤😰
Sretno svima na pregledima, idemo daljee💪💪
Cure imam pitanje, jel koja bila ili planira ići negdje privat obaviti anomaly scan? Malo sam zbunjena, doktor mi nije ništa o tome pričao. Čitala sam da se on radi između 20. i 24. tt. Ja sam danas po uzv-u 18. tt, jučer sam bila na pregledu i sad ne znam hoće li moj doktor to obaviti sljedeći put kad ću biti 22.tt ili da odem negdje privatno, ja se glupača nisam sjetila jučer pitati, sad mi je palo na pamet. 🙄😐
Cure imam pitanje, jel koja bila ili planira ići negdje privat obaviti anomaly scan? Malo sam zbunjena, doktor mi nije ništa o tome pričao. Čitala sam da se on radi između 20. i 24. tt. Ja sam danas po uzv-u 18. tt, jučer sam bila na pregledu i sad ne znam hoće li moj doktor to obaviti sljedeći put kad ću biti 22.tt ili da odem negdje privatno, ja se glupača nisam sjetila jučer pitati, sad mi je palo na pamet. 🙄😐
Meni su sad to napravili u bolnici u 22 tt. Jer tu sve te vece preglede rade oni. A dok sam bila sa prvim u hr mi je moja ginekoligica radila.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Vidi ti njega 😍 💙 frajer mali
Mi smo bili malo prije na tecaju i danas je bio i tata s nama i pricali smo i porodu. Dobili smo korisne informacije... i potvrdu da moze i tata s nama na porod 😊 ja sam cijeli tecaj plakala od srece, hormoni 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Malac, ja iskreno ni ne znam sad sta jw tocno anomaly scan?ono sto ja znam je da mi doktorica na svakom pregledu gleda sve organe koje moze vidit i mjeri dijete. Nije mi nikad rekla ono konkretno nista o "anomaly scan".
Tamsi, meni isto par puta na tecaju doslo plakat, nisan doslovno do sad plakala al na tecaju mi doslo 😕 sta si svega korisnoga cula ako ima kakva informacija da podijelis sa nama?
Sortiraj odgovore
Najstariji