Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    07. Studeni 2018. 09:46

Meni je za curicu ljepo ime Rita i Vita 😍 nema ih bas puno koliko sam ih ja cula

MalaTajna222
    07. Studeni 2018. 09:49

Jutro cure, ja sam popila nes od vanilije tako.mi je luda zelja bila. I uz to orahnjacu jela. Inace jedem pahuljice , cokolino , ma ugl sve na bazi mlijeka. I nes pijem sa vrucim mlijekom.kad se sjetim kako mi se nescafe gadio u 1.tromjesecju nemogu virovat 😄
    Ja sam sinoc pojela 2 narance i onako nisu mi bas sjele. Od agruma ko da mi se neka kiselina skupi i sva se napuhnem. Ne znam objasnit😣
    Croatina dobrodosla , druzimo se 😍

dreamcatcherrr
    07. Studeni 2018. 09:51

debeljuca

Jutro cure i bebice! Da vas pitam?! Jel se planirate cijepiti protiv gripe?!meni tata kaze da kao trudnice imaju besplatno,sad me zanima jel to tocno il se placa?!

Ja se ne planiram cijepiti, moje mišljenje je da ako će te to snaći onda će te snaći 100 %.  Ima ljudi koje ja znam cijepe se redovno a bolesni su više od mene 😄 Poradi na imunitetu, više povrća i voća, proteina i bit će dobro 😁

croatina

Tim spinalnu uzmi..ja sam bila u opcoj kad sam zuc operirala, a u spinalnoj na carskom..kasljala sam ko konj nakon opce, sve me bolilo po rezovima..nisam jela 2 dana i svejedno sam rigala..a spinalnu kad sam uzela..ma nis ne osjetis..nikakvi bolovi, lijepo mozes odmah bit s bebom, odmah dojit (meni je to bilo najvaznije) ne dobivas se satima od anestezije, nisi osamucena..ma stoput spinalna 😊

Anna13

Jutro cure, 
    croatina dobrodošla, ima li ijedna od vas lagane bolove u donjem dijelu trbuha ,ja više ne znam razlikovati šta je normalno šta ne ,budem zabrinuta, pa onda kažem to je od rastezanja ili bebinog rasta. 
    Sutra mi je kontrola i jedva čekam, al me toliko strah, da se nisam krenula otvarat, jer mi je ovo baš čudno.
    I jedva hodam, sve me boli i zateže. Nikako  da se opustim. 

url=https://lilypie.com]

croatina
    07. Studeni 2018. 09:56

Anna i ja kenjam od straha da se nisam pocela otvarat jer svaki put ova na uzv vidi kontrakcije..otpocetka tak..i zna me bolit pubicna kost cim sam vise na nogama..odem u setnju/soping boli me za pop* ...nije mi rekla da nisko nosim..al bas se znam uplasit ponekad..
    Tim vise kaj pubicna kost boli pred porod..al boljela me i prosli pregled pa je bilo.sve ok..valjda bu i sad

Anna13
    07. Studeni 2018. 10:01

Ma nadam se samo da sam ja extra osjetljiva ,ne želim trčati doktoru na svaku bol, i to ne mogu reći da mi je u ijednom trenutku bila snažna i neizdrzljiva, nego svašta pročitam, i samu sebe isprepadam, jer šta ako na vrijeme ne reagiram a trebala sam.

url=https://lilypie.com]

malac_28
    07. Studeni 2018. 10:40

Jutro cure 😊 
    Croatina dobro došla ☺️  mi ćemo izgleda imati curku i zvati će se Ema ☺️
    Puno ste pisale, nisam sve popamtila, komentirat ću čega se sjećam 😂
    Ja se ne planiram cijepiti protiv gripe, nikad nisam pa neću ni sada, s kim god sam pričala zaključak je da ti ljudi kasnije budu još više bolesni, tako da ne hvala. Šopat ću se vitaminima i to je to. 
    Cure jel vas to boli onak od ispod? Mene tak zna probadat i jučer sam na pregledu pitala doktora u svezi toga i rekao je da je to normalno, da svaka trudnica ima drugačije "simptome" i drugačije osjeća te čari trudnoće i da su sve te senzacije, kako ih je on nazvao, normalne. 😀💪
    Što se tiče poroda, ne mogu reći da me nije strah, ali za sad je to još sve u podsvijesti jer je daleko, kako će se približavati termin vjerujem da će biti jače. Nekako vjerujem da ću sam porod izdržati kao i sve ostale žene, više me strah da nešto ne pođe po zlu ili na porodu ili u ranijoj fazi trudnoće. Sam porod će nekako proći, samo da sve bude u redu ☺️

LUNA
    07. Studeni 2018. 11:15

Jutro cure.. Isto sam razmisljala o cijepljenju, ali sam odlucila da necu..vise manje sam doma pa cu izbjegavat veca okupljanja kad bude sezona gripe.
    Sto se tice poroda, jos ne razmisljam o tome toliko..kako se bude priblizavalo bude i panika veca.
    Kod nas je decko pa se za ime jos odlucujemo jer smo mislili da ce bit curica i izabrali smo joj ime Tena, sad za decka nam se čini mozda Dino 😊

debeljuca
    07. Studeni 2018. 11:30

Ma ovaj moj svake godine dobije gripu pa zato me strah..do sada nikad se nisam zarazila kad je on bio bolestan..ali ipak se ja moram cuvati pa zato

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.