Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    06. Studeni 2018. 22:04

Molim vas curke vidite ovu geometriju, koje zakrivljenje stomaka 😂 Glavica je u pitanju 

Kikii15
    06. Studeni 2018. 22:17

Bokiić cure, nisam se vec dugo javila 😊 bili smo na ultrazvuku, dečkoo je 💙
    I zanima me jel ok kilaža 766g za 24tj? To mi bas nisu objasnili

dreamcatcherrr
    06. Studeni 2018. 22:24

Ćao Kiki tebi i tvom dečkiću od mene i mog dečkića 😄

evo ti okvirne tablica koliko bi beba trebala imati ali su moguća i odstupanja naravno 😊

Tonka185
    06. Studeni 2018. 22:31

Dream aaaaaaa hahahaha a daaaaj 😍😍😂😂😂😂 sta on izvodi?? Haha a  pree slaaatkoooooo..
    Sta se tezine bebe tice ja neman pojma, nikad mi jos doktorica nije spomenula tezinu a ni duzinu otkad se ne mjeri vise glava-trtica 😕

Pukica
    06. Studeni 2018. 22:39

Meni moja isto ne spominje tezinu ni duzinu, samo mi je rekla da je od pocetka za tjedan i nesto napredniji.. ja sam se rodila s 4500 g ocito me ceka isto  😂

MalaTajna222
    06. Studeni 2018. 22:47

Dream slika je pre 😄😉
    Mene je svega naravno strah cak vise sta kaze Tonka , nakon poroda nego sami porod. U biti ne razmisljam previse o tome svemu jer kontam ajde bit ce sve ok i druge su sve to prosle neke i po 4-5 puta. Ne valja svakako previse razmisljati 😄😊

croatina
    07. Studeni 2018. 07:39

Hej bok curke
    Da se predstavim, pisala sam u zimske bebe par postova, ali cure tamo su vec pred termin debelo, a mi bi trebali tek krajem drugog pa mi je ovo sad idealno..vidim da smo si blize :)
    Inace sam iz Ka, vodim trudnocu u Zg u Viliju kod prof Latin (bog ju blagoslovio 😍) i kako sada stvari stoje planiram roditi u Merkuru..al vidjet cemo..dvoumim se izmedu Petrove i Merkura..
    Imam sincica isto klokanića iz jesenica 2016, povezale smo se na fb, međusobno upoznale, ali nekako ne mogu s njima pricati o ovoj trudnoci jer nisu u tome pa cu tipkat tu s vama koje to prolazite 😁
    Saznali smo da cekamo curku (mama se nadala momku, tata htio curku pa eto stize tatina princeza izgleda 😁😁)
    Jeste izabrale imena vec? Mi smo tak nemastoviti..imam osjecaj da postoji lista od 10 zenskih imena i to je to 😂

Timi95
    07. Studeni 2018. 07:42

dreamcatcherrr

Molim vas curke vidite ovu geometriju, koje zakrivljenje stomaka 😂 Glavica je u pitanju

Poznato mi to 😄 moj je tako, al sa lijeve strane 😍 
    Nocas me probudio u 5, jer se vrtio po trbuhu i lupkao me, jedva sam zaspala.. onda mi se jos vise i piski kad se tako vrti dok spavam i tako. Malo me i leđa bole, vise ne znam kako bi spavala.. cak sam i bila gladna u 5 haha al nisam isla jesti.. al zato sad idem 😊
    Kako ste vi?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

dreamcatcherrr
    07. Studeni 2018. 08:49

Tamsi

dreamcatcherrr

Poznato mi to 😄 moj je tako, al sa lijeve strane 😍
    Nocas me probudio u 5, jer se vrtio po trbuhu i lupkao me, jedva sam zaspala.. onda mi se jos vise i piski kad se tako vrti dok spavam i tako. Malo me i leđa bole, vise ne znam kako bi spavala.. cak sam i bila gladna u 5 haha al nisam isla jesti.. al zato sad idem 😊
    Kako ste vi?

Mene glava užasno boli od ovog vremena koje je bezveze s obzirom da je 11 mjesec, više  volim zimu svakako 😑 

dreamcatcherrr
    07. Studeni 2018. 08:51

croatina

Hej bok curke
    Da se predstavim, pisala sam u zimske bebe par postova, ali cure tamo su vec pred termin debelo, a mi bi trebali tek krajem drugog pa mi je ovo sad idealno..vidim da smo si blize :)
    Inace sam iz Ka, vodim trudnocu u Zg u Viliju kod prof Latin (bog ju blagoslovio 😍) i kako sada stvari stoje planiram roditi u Merkuru..al vidjet cemo..dvoumim se izmedu Petrove i Merkura..
    Imam sincica isto klokanića iz jesenica 2016, povezale smo se na fb, međusobno upoznale, ali nekako ne mogu s njima pricati o ovoj trudnoci jer nisu u tome pa cu tipkat tu s vama koje to prolazite 😁
    Saznali smo da cekamo curku (mama se nadala momku, tata htio curku pa eto stize tatina princeza izgleda 😁😁)
    Jeste izabrale imena vec? Mi smo tak nemastoviti..imam osjecaj da postoji lista od 10 zenskih imena i to je to 😂

Dobro došla croatina želim ti urednu i bezbrižnu trudnoću 😊 Što se tiče imena za curku, tu sam ti slaba jer ćemo mi dobiti dječaka 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.