Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    07. Studeni 2018. 08:57

Dreamcatcher hvala ti ❤ 
    haha..jel i u ovoj grupi ima vise djecacica u busama nego curki? Trbica je sve 😍😍😍

Kristina 30
    07. Studeni 2018. 08:58

Croatina dobrodosla..
    Tamsi i ja sam gladna ko vuk,sad sam si pojela tanjur griza s kras expresom ali i dalje u trbuhu odjecam glad a kroz grlo vise nejde😏moram malo pocekati sad pa neko voce maznem..iskreno vise ne znam kaj bi jela ujutro,jucer sam spohala 2 kruha s jajem i napravila si veliki sejk banana,kiwi i mlijeko onda sam se malo previse prejela da mi je bilo slabo.. ujutro me pere neke ko svinjska pecena rebreca,krumpir uglavnom nest mesnato a di ces to ujutro raditi🤨

Malu
    07. Studeni 2018. 09:07

Jutro cure... dobrodosla croatina... i nama je malo teze sa imenima za curku. Za sad imamo jedno ali izbor nam nije bio velik. Jutros isto pocelo lupkanje oko 6 i nema spavanja 🙈 ja sam si tost napravila. Nemam nekih zelja. Jela bi voce da ali me strah opet mucnine.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

croatina
    07. Studeni 2018. 09:18

Ajme i mene pere..sa sinom me nisu tak mucnine sorale..al sad..doslovno ga ne mogu presvuc nekada da mi se zeludac ne digne..ili jucer voda..popijem vodu i naredna 2 sata umirem kak me boli zeludac..nikad mi se to nije dogodilo..bas sam zedna bila..
    Kaj se imena tice, mm je zapeo za Elodie..u biti je to bio moj prijedlog, no onda su mi cure rekle da im je neobicno..a ne zelim neobicno ime jer je moje neobicno i znam kak sam se kroz zivot naslovkala imena..a s druge strane, pamtljivo je, zenstveno, njezno, kaze mm pomalo graciozno..i stvarno je..nije da polomis jezik dok izgovoris..kaj ja znam..ja sam davala prijedloge jos poput Lena pa je rekao da onda bolje Elena (wtf..hell no 😂😂) u ka je svaka druga elena..ugl nis ga ne dira i hoce elodie..jos se nadam da bi nasla neko ime koje bi mu se vise svidjelo, al tesko..

Kristina 30
    07. Studeni 2018. 09:18

Hm imena..ako je cura bude Elena ili Marija Lena,nest na tu foru mozda cak i Ana Marija ne znamo jos tocno a ako bude decko bude Elvis Presly,salim se😂onda bude Patrik,ja biram zensko mm musko ime😁ali mislim da bude curka,nadam se da cu za dva tjedna saznati vec cu onda biti u 27 tjednu🤔

oppa
    07. Studeni 2018. 09:19

Jutro cure... Vidim da ste se raspisale o porodu..
    Ne mogu reći da imam strah jer nastojim ne razmišljati o tome. A i zašto imati strah od nečega što ne znaš, kako izgleda uopće? Ljudski mozak je čudo. Sve je to u glavi. Naravno da će boljeti, ali ako me opere još i star od nepoznatog!?!? Onda neću rodit nikad.. Žene baš imaju strah od poroda i onda blokiraju u drugoj fazi poroda. Taman kad se trebaš fokusirati na veću bol jer su i trudovi jači. Otvaranje pred porod, ali ne ono par cm, nego od 8 cm na dalje. Žene su znale stat na tome i satima rađat.. E sve zbog straha i napetosti mišića.
    Croatina dobrodošla, urednu trudnoću ti želim. Ja nosim curicu.. I ime ću joj dati Paula. Prije ove trudnoće sam imala spontani u 3 mj.trudnoće a već sam bila odlučila imati curicu i ime joj dati Mia. To su mi lijepa imena.. A ne znam lakše mi je odlučiti o ženskom imenu nego o dečku. 

Timi95
    07. Studeni 2018. 09:22

A vrijeme je uzas.. i ja volim zimu, al da je bas zima.. mi smo mislili ici poslije blagdana na skijanje, naravno da je necu skijati, al bar cu bit na snijegu i svjezem zraku i jedva cekam ☺
    Ja za dorucak mogu samo one fitness zitarice, kakao pa nakon sat vremena banana.. nikako nesto mesno ni tesko, jer dobijem zgaravicu i bas mi tesko padne 😏 najbolje smoothi, kome ga se da raditi..
    Croatina dobrodosla i cestitam ti na curki ❤ po meni nas ima vise deckice, koliko sam pohvatala.. 
    Moj bebac tek sad spava 😴 pa i ja lezim da ga ne uznemiravam.. danas imamo 2. sat tecaja i tata ide s nama 😊 jako smo uzbuđeni 😁

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    07. Studeni 2018. 09:24

Ja imam deckica i zvat ce se Matteo, a da je curica bi bila Maša 😍

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• tim
    07. Studeni 2018. 09:45

Tamsi dala si mi ideju Masa je jako slatko ime ja nosim curicu iako vec imam par imena ali jos nismo 100% sigurni nevolim preduga imena al viljeli bi ensto mastovito da se ne zove kao sva druga djeca. Sto se tice poroda cure mislim d aje normalno da se svako boji ali ko i svaka zema to prode i nakon 5 minuta zaboravis na sve.. nema nazad sad 😝 ka idem na carski pa se svejedno bojim ocu uzimat opcu anesteziju ocu lokalnu sve svoje predbosti i mane...

debeljuca
    07. Studeni 2018. 09:45

Jutro cure i bebice! Da vas pitam?! Jel se planirate cijepiti protiv gripe?!meni tata kaze da kao trudnice imaju besplatno,sad me zanima jel to tocno il se placa?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.