Curke danas je tak tmuran i pospan dan uzas..ja i bebica smo se lijepo ugnjezdile u krevet i u jastuk za dojenje da uopce nebi isla van s toga svega..lijepo meko i toplo💕
Ja jos cekam svoja kolica da stignu da vidim kakva su..stigao mi kimbac i komoda za presvlacenje al iduci mj cemo to sloziti☺️Jedva cekam..robicu vec perete i slazete ili jos cekate s tim?
Curke danas je tak tmuran i pospan dan uzas..ja i bebica smo se lijepo ugnjezdile u krevet i u jastuk za dojenje da uopce nebi isla van s toga svega..lijepo meko i toplo💕
Ja jos cekam svoja kolica da stignu da vidim kakva su..stigao mi kimbac i komoda za presvlacenje al iduci mj cemo to sloziti☺️Jedva cekam..robicu vec perete i slazete ili jos cekate s tim?
Cure sretan vam rođendan 🎂
i sretno na pregledima tko ide...
Ja sam malo bzvz jučer glava cijeli dan a zadnjih tj dana užasno teško dišem...baš sviram/škripim kako god...vrijeme nije normalno valjda od te vlage vani...
Što se kolica tiće mi smo se odlučili za ova
Cure sretan vam rođendan 🎂
i sretno na pregledima tko ide…
Ja sam malo bzvz jučer glava cijeli dan a zadnjih tj dana užasno teško dišem…baš sviram/škripim kako god…vrijeme nije normalno valjda od te vlage vani…
Što se kolica tiće mi smo se odlučili za ova
Lijepa su 😊
Ja sam vec neku robicu oprala i slozila, al cekam da kupim ormar za bebu pa cu tek tada 😊
Cure, dal vama dolazi jos slabo? Meni je u zadnjih par dana bas mucno, ne znam dal od sinusa ili neceg drugog 😏
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Da ma svaka kolica su mi lijepa na svoj nacin. Samo ne kuzim jel se zimska oprema tipo ona mekana,krznata,debela ko vreca za spavanje dobije uz vecinu kolica posto se kupuju po zimi ili to sve jos dodatno se uzima? Nekako gledam posto su sva kolica dosta skupa da barem daju te neke dodatke jos 🤔🤔
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sto se tice robice malo smo kupili,cekamo tek pravi shopping za bozicne praznike. A i cekam da se preselimo i opremimo joj sobu pa cu direkt sve slagati u njezinu komodicu i ormare 😊 nekako bih joj odmah kupila sobu,a s druge strane me i dalje strah da nije mozda rano,iako realno nije,ali moj mozak sta ako nes bude,ma jojj.Ma neznam,jedan dan bi sve kupila odmah-drugi dan me opere neki strah. 🙄🙈
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ja isto gledam kolica pomalo..problem mi je taj sto cu od brata dobit kosaru i jaje, a sportski dio jos uvijek koriste za svoju curu..tako da ako bi kupila 3 u 1 imat cu dvije kosare i dva jaja a to je stvarno nepotrebno..pa sam razmisljala o obicnim kolicima koja imaju nulti polozaj pa beba moze lezat dok je mala i kasnije normalno sjedit..
Da.du nisam dugo vidjela ovdje covjece dobro si se i sjetila pitat 😱 nadam se da je sve u redu 😊 vjerovatno nema vremena za javljat se tu.
Sta se mucnina tice pisala sam vec da od 20tt znam tu i tamo povratit poslije dorucka. Ne znam sta me potakne na to, mislim da kombinacija voca i jogurta. I polozaj dok sjedim poslije. Pa to izbjegavam. Sad se tovim tostom itd i ne sjedim 😬
Robicu sam nesto dobila, 3 stvari sam samo kupila za sad. Nista jos ne perem i ne slazem, to cu kad komodu kupimo i sastavimo da imam gdje sloziti.
Cekam nekakva snizenja uskoro da se bacim u ozbiljniju potragu za kolicima,komodom,kreveticem itd..
Mi imamo ABC design kolica. A sto se tice mucnine, i ja ju imam ponekad. Cesto nakon voca. Vec par puta slabo od banane i jucer nakon jedne mandarine.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Evo ljudi da se javim, dosla sam s pregleda, beban napreduje točno u dan kako treba , lijepo mi je poslikala glavicu i ostalo. Težak 1150 😍😍😍 Sve je u redu Bogu hvala 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji