A tekucinu u sebi zadrzavas najvise 5-10 minuta znaci ne se odma ispraznit nego koliko mozes najduze izdrzat..
Ja sam cula da je poslje poroda malo teze ici na wc..da boli ponekad velika nuzda?!
Mene i sad boli kad idem na wc.. to je valjda tako..
Ja sam cula da se od nedavno stavlja i kateter, sto ocito boli vise od sveg tog procesa.. nadam se da nije tako, ne bi bas htjela to isprobati 🤔
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Da debeljuca,malo je bolno i pisanje i vrsenje nuzde jer se sve vraca u svoj prvobitni polozaj,mislim na maternicu i crijeva i to je normalno,prode s vremenom. Ja sam npr god dana nakon poroda jos osjecala udarce u trbuhu..
Tamsi i kateter sam imala ako ces ga slucajno dobit a nadam se da neces kad ti stavlja cijev u tvoj mokracni kanal samo se cim vise opustis i ne osjetis apsolutno nista,ako se sva zgrcis onda te ja mislim boli,ja nisam ni osjetila al sam osjetila dok mi ga je vadil malo specka a na to sam dobila neku upalu u kanalu od katetera dok sam isla pisat drzala sam se za skoljku od boli,bolje boli nego trudovi. Uzas,dobila sam bila lijek i proslo je. A i boli kad dijete potegne prvi puta bradavicu iskreno isto sam Se drzala za krevet svaki put kad je potegnula s tim da kad se razradi bradavica onda vise nist ne boli. Sve se to pretrpi❤️
Tamsi i kateter sam imala ako ces ga slucajno dobit a nadam se da neces kad ti stavlja cijev u tvoj mokracni kanal samo se cim vise opustis i ne osjetis apsolutno nista,ako se sva zgrcis onda te ja mislim boli,ja nisam ni osjetila al sam osjetila dok mi ga je vadil malo specka a na to sam dobila neku upalu u kanalu od katetera dok sam isla pisat drzala sam se za skoljku od boli,bolje boli nego trudovi. Uzas,dobila sam bila lijek i proslo je. A i boli kad dijete potegne prvi puta bradavicu iskreno isto sam Se drzala za krevet svaki put kad je potegnula s tim da kad se razradi bradavica onda vise nist ne boli. Sve se to pretrpi❤️
Dreams ja ne bi izdržala 2 mjeseca bez uzv-a, vjerojatno bi u međuvremenu otišla privat, grozno mi je to.
Tonka ja jedem i tunu i suhe kobasice i šunkicu samo ne prečesto.
Što se tiče klistira, meni je draže da ga dobijem nego da to na stolu obavim 😂 Katetar bi voljela izbjeći, ali Bože moj ako će bit potreban kaj sad.
Ja se nadam u utorak saznat spol, planiramo na sajam 23.11. pa da ne kupujem baš sve neutralno 😂
Hvala cure na odgovorima 😊 sad sam i pancete pojela, valjda ce to bit to za iduci period od prsuta, tune i pancete😂😂 i salame sam dosta ova dva dana jela 😕😕
Malatajna, meni evo ponekad ocito naskodi taj jogurt i voce i te neke sitnice.samo iz cistog mira povratim i sve 5.ali onda s tim povratim i tabletu za stitnjacu i Novalac prenatal. Koji je btw odvratnog mirisa.
Tonka ne znam kako pijes lijek za stitnjacu al kad ga popijes pola sata ne smijes nista jesti,nemoj jesti mlijecne preradevine kad pijes lijekove jer on njih tek budes povratila i nemoj odmah iza njega pit Novalac..probaj si rasporedit tablete npr novalac popij tokom jela kad rucas..
Pijem lijek za stitnjacu poslije dorucka. Imam hiper i nitko mi u apoteci nije znao reci kad bi pitala kad da ih pijem, dal prije jela ili poslije pa ja tako pijem i ok je sve. A definitvno cu novalac prebacit za rucak jer ga inace popijem odmahiza ove za stitnjacu 😰 i tako vec dugo, i jogurt i sve bilo ok. Do unatrag par tjedana. Tad me uhvatilo povracanje s vremena na vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji