Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    02. Studeni 2018. 19:03

A tekucinu u sebi zadrzavas najvise 5-10 minuta znaci ne se odma ispraznit nego koliko mozes najduze izdrzat..

debeljuca
    02. Studeni 2018. 19:50

Ja sam cula da je poslje poroda malo teze ici na wc..da boli ponekad velika nuzda?!

Timi95
    02. Studeni 2018. 20:11

Mene i sad boli kad idem na wc.. to je valjda tako..
    Ja sam cula da se od nedavno stavlja i kateter, sto ocito boli vise od sveg tog procesa.. nadam se da nije tako, ne bi bas htjela to isprobati 🤔

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kristina 30
    02. Studeni 2018. 20:12

Da debeljuca,malo je bolno i pisanje i vrsenje nuzde jer se sve vraca u svoj prvobitni polozaj,mislim na maternicu i crijeva i to je normalno,prode s vremenom. Ja sam npr god dana nakon poroda jos osjecala udarce u trbuhu..

Kristina 30
    02. Studeni 2018. 20:18

Tamsi i kateter sam imala ako ces ga slucajno dobit a nadam se da neces kad ti stavlja cijev u tvoj mokracni kanal samo se cim vise opustis i ne osjetis apsolutno nista,ako se sva zgrcis onda te ja mislim boli,ja nisam ni osjetila al sam osjetila dok mi ga je vadil malo specka a na to sam dobila neku upalu u kanalu od katetera dok sam isla pisat drzala sam se za skoljku od boli,bolje boli nego trudovi. Uzas,dobila sam bila lijek i proslo je. A i boli kad dijete potegne prvi puta bradavicu iskreno isto sam Se drzala za krevet svaki put kad je potegnula s tim da kad se razradi bradavica onda vise nist ne boli. Sve se to pretrpi❤️

Kristina 30
    02. Studeni 2018. 20:18

Tamsi i kateter sam imala ako ces ga slucajno dobit a nadam se da neces kad ti stavlja cijev u tvoj mokracni kanal samo se cim vise opustis i ne osjetis apsolutno nista,ako se sva zgrcis onda te ja mislim boli,ja nisam ni osjetila al sam osjetila dok mi ga je vadil malo specka a na to sam dobila neku upalu u kanalu od katetera dok sam isla pisat drzala sam se za skoljku od boli,bolje boli nego trudovi. Uzas,dobila sam bila lijek i proslo je. A i boli kad dijete potegne prvi puta bradavicu iskreno isto sam Se drzala za krevet svaki put kad je potegnula s tim da kad se razradi bradavica onda vise nist ne boli. Sve se to pretrpi❤️

malac_28
    02. Studeni 2018. 20:37

Dreams ja ne bi izdržala 2 mjeseca bez uzv-a, vjerojatno bi u međuvremenu otišla privat, grozno mi je to.
    Tonka ja jedem i tunu i suhe kobasice i šunkicu samo ne prečesto.
    Što se tiče klistira, meni je draže da ga dobijem nego da to na stolu obavim 😂 Katetar bi voljela izbjeći, ali Bože moj ako će bit potreban kaj sad.
    Ja se nadam u utorak saznat spol, planiramo na sajam 23.11. pa da ne kupujem baš sve neutralno 😂

Tonka185
    02. Studeni 2018. 20:47

Hvala cure na odgovorima 😊 sad sam i pancete pojela, valjda ce to bit to za iduci period od prsuta, tune i pancete😂😂 i salame sam dosta ova dva dana jela 😕😕
    Malatajna, meni evo ponekad ocito naskodi taj jogurt i voce i te neke sitnice.samo iz cistog mira povratim i sve 5.ali onda s tim povratim i tabletu za stitnjacu i Novalac prenatal. Koji je btw odvratnog mirisa.

Kristina 30
    02. Studeni 2018. 22:11

Tonka ne znam kako pijes lijek za stitnjacu al kad ga popijes pola sata ne smijes nista jesti,nemoj jesti mlijecne preradevine kad pijes lijekove jer on njih tek budes povratila i nemoj odmah iza njega pit Novalac..probaj si rasporedit tablete npr novalac popij tokom jela kad rucas..

Tonka185
    02. Studeni 2018. 22:25

Pijem lijek za stitnjacu poslije dorucka. Imam hiper i nitko mi u apoteci nije znao reci kad bi pitala kad da ih pijem, dal prije jela ili poslije  pa ja tako pijem i ok je sve. A definitvno cu novalac prebacit za rucak jer ga inace popijem odmahiza ove za stitnjacu 😰 i tako vec dugo, i jogurt i sve bilo ok. Do unatrag par tjedana. Tad me uhvatilo povracanje s vremena na vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.