Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    02. Studeni 2018. 15:12

Cure, je li kod vas u bolnicama klistiraju? Joj da mi je to izbjeci 😂😣

anita23
    02. Studeni 2018. 15:49

Ej cure bas mi je drago za ljepe vijesti o vasim bebicama i nadam se da cete uskoro saznati spol vasih mrvica.Ja se jos moram nacekat,tek za 10-dana nadam se da ce i meni reci sta bi moglo biti ..premda mi stvarno nije bitno..glavno da je zivo i zdravo..
    Debeljuca spomenula si da jace zene kasnije osjete bebu pa eto da te rijesim predrasude ,evo ja sam u prvoj trudnoci ostala trudna sa 54kg na 174cm ,naci tanka ko stapic ,niti t od trbuha nista do 6mj trudnoce ..pa sam djete osjetila u 20tj. sta bi mnogi prokomentirali da je kasno a nije naravno za jednu prvorotkinju koja ne shvaca razliku izmedu krcenja crijevi i bebinih pokreta koji zapravo i krecu oko 16tt kad je beba dovoljno snazna da bi i mi to mogli osjetit .Zato u iducoj obracamo paznju i vec znamo otprilike razliku izmedu toga pa zato cesto mozemo i ranije osijetit ili ti oko 16tt.neki cak i ranije onaj lagani podrazaj osjecaj "leptirica"u trbuhu.Naci zene drage vase se bebice vama uredovno javljaju budite bez brige samo je stvar u tome sto niste jos upoznate sa tim osjecajem pa ga nemozete jos prepoznati.Meni je drugo pa jos nisam sigurna i ponekad smatram da mi se pricinjava da je rano i da sam pukla...

debeljuca
    02. Studeni 2018. 16:00

Uf super anita123 a sta se tice ultrazvuka ja idem kod socijalnog i svaki put dobim slikicu,i idem svaka 4tj. I pratimo kako je bebica..pa mi zato cudno da cekas toliko dugo izmedju 2pregleda..ja nekak idem krajem mj.pa odmah i dobim doznake pa nemoramo dolaziti 2x

anita23
    02. Studeni 2018. 16:03

Jos se sjecam na ultrazvuku 19+4,ginekolog kaze kako je mali zivahan i dali osjetim na sto mu ja kazem da ne jos nisam.Samo minutu nakon pitanja podstavljenog on povice vidite kako snazno udara dali sad osijetite? Neznam ko je vise ostao u cudenju nakon mog odgovora koji je glasio ne ,ja ili on.Koji dan nakon tog moj me nogometas poceo toliko snazno udarati da nije bilo moguce da ne osjetim a i vidim na trbuhu male brezuljcice

debeljuca
    02. Studeni 2018. 16:07

Kaj se bi moglo sa skoro 20tjedana vidjeti udarci na oko?! 😊

anita23
    02. Studeni 2018. 16:22

Debeljuca-da naravno ,ovako sam ja osjetila bebine prve udarce.Naci lezala sam na ledima na krevetu i odjednom osjetila bas snazne male udarce ,maknem deku sa sebe dignem majcu i promatram u busu kad odjedamput krenu valovi po trbuhu i bas osjecaj kako se mala mrvica okrece skakuce i onda ti snazni udarci i brdasce na trbuhu.Ostala sam sokirana od srece s obzirom da ja nisam osjetila one prve"lleptirice" vec prave bebine pokrete i udarce .Predivan osjecaj zauvjek ce mi ostati u sjecanju bas kao da je jucer bilo..Jedva cekam da me ovo moje drugo cudo pocne tako udarati😍

debeljuca
    02. Studeni 2018. 16:24

Joj ja jedva cekam..jer meni nesto bas crijeva ne rade da bi mogla reci aha evo ga..

anita23
    02. Studeni 2018. 16:37

Dreamcatcherr-kolko ja znam,da u svim bolnicama klistiraju prije poroda bio on carski ili prirodnim putem.To je uobicajena praksa,ciscenje crijeva koji je malo nelagodan al traje par sekundica i onda tak ljepo fino potjera da se izpraznis za sve zatvore koje si u trudnoci imala bas olaksavajuce ..osjecaj kao da si skinuo 50% svoje tezine...jedini je problem to kad kazu da probas sta vise izdrzat a crijeva ti se hoce raspuknut odmah nakon klistira i osjecaj ko da neces izdrzat stic do wc-a a kamoli durat 20ak min kak bi oni htijeli...

Kristina 30
    02. Studeni 2018. 19:01

U svim bolnicama se klistira i brije. Ja sam isla dva puta,prvi zbog laznih trudova i obrijala me,a drugi puta kod pravih trudova bez brijanja jer sam se obrijala doma. Daj si zamisli da te ne klistiraju i da obavis veliku nuzdu na stolu,neugodnost. Tak ionak imas cijelo vrijeme pritisak na nuzdu dok ti se dijete spusta..

Kristina 30
    02. Studeni 2018. 19:01

U svim bolnicama se klistira i brije. Ja sam isla dva puta,prvi zbog laznih trudova i obrijala me,a drugi puta kod pravih trudova bez brijanja jer sam se obrijala doma. Daj si zamisli da te ne klistiraju i da obavis veliku nuzdu na stolu,neugodnost. Tak ionak imas cijelo vrijeme pritisak na nuzdu dok ti se dijete spusta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.