Ja sam friška trudnica😊,u 9 tjednu tek..💞👣 u ponedeljak,imam prvi ultrazvuk,ufff nikako da docekam.. da cujemo to dugo išcekivano srćeko💖
Dobrodosla ❤ cestitak na bebici 😚
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Hvala cure 😊
Kristina dobro došla i sretno i tebi u ponedjeljak ☺️
Ma to je čudo jedno kad vidiš kak se koprca u tebi, nešto najdivnije 😍 i ja planiram na 4d, ali imam vremena do toga još 😀
Hvala od💟 Tamsi..💋 uskoro Ce mi rodendan,tako da mi to bude naljepsi poklon u životu.. ćuti to malo zlato..😍
Hvala i tebi od💗 Malac28..da cuti i vidjeti, to malo zlato,je💞naljepseeee,i neprocjenjivo😊
Da sretno svima sta imaju uskoro preglede..mene cudi kak ja nisam bas nesto osjetila bebicu..mozda jednom ako je to uopce bilo.. 🙊
Kristina dobro nam došla, želim ti lijepu školsku trudnoću 😊
Ja ću u ponedjeljak na 4D, jedva čekam. Doktorica mi je rekla da ponesem USB da mi može prebaciti slike i mjere bebice 😄
Debeljuca, koji si tjedan i je li ti prva beba 😊 Možda je jednostavno mirnija
Vecer,evo i mene i eto jos jedne Kristine😂dobrodosla,ugodnu i bezbriznu trudnocu zelim..
Ja nisam isla na groblje jer smatram da to sada nije pozeljno,zbog negativne energije i ostalog..ja nisam htjela ni da mi dijete ide dok je bilo malo jer smatram da maloj djeci nije mjesto tam ali dobro svako ima svoje predrasude.
Danas nam je kisni dan pa odmaramo i uzivamo svi skupa u toploj kuci🤗☺️
Vecer,evo i mene i eto jos jedne Kristine😂dobrodosla,ugodnu i bezbriznu trudnocu zelim..
Ja nisam isla na groblje jer smatram da to sada nije pozeljno,zbog negativne energije i ostalog..ja nisam htjela ni da mi dijete ide dok je bilo malo jer smatram da maloj djeci nije mjesto tam ali dobro svako ima svoje predrasude.
Danas nam je kisni dan pa odmaramo i uzivamo svi skupa u toploj kuci🤗☺️
Kristina dobro nam došla, želim ti lijepu školsku trudnoću 😊
Ja ću u ponedjeljak na 4D, jedva čekam. Doktorica mi je rekla da ponesem USB da mi može prebaciti slike i mjere bebice 😄
Debeljuca, koji si tjedan i je li ti prva beba 😊 Možda je jednostavno mirnija
Je prva mi je bebica..a 18+3..a kad sam pitala dr.kad bi se moglo osjetiti rekao je otprilike za nekih 10dana ali to sve valjda ovisi..tak da neznam 😕
Debeljuca ja sam tjedan dana manje od tebe po uzv-u i isto još nisam ništa osjetila, čitala sam da to ovisi od trudnice do trudnice i od trudnoće do trudnoće. Neke osjete ranije, neke kasnije tak da ne brini, osjetit ćeš sigurno uskoro, nadam se i ja skupa s tobom ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji