Ja ti pijem Novalac,navodno su najbolji na trzistu ali otom potom. Meni su na pocetku imali cudan miris al sam se navikla. Prije sam ih pila uz rucak sad sam ih prebacila na veceru jer pijem ujutro lijek za stitnjacu pa poslije rucka zeljezo i onda kasnije Novalac da ne pijem to sve skupa jer ponekad lijek onda nema svoju funkciju. A prije Novalaca sam pila eletanal i elebaby.
Dobro jutro svima😊 kako ste...? Kika kad si pocela piti novalac ? I kolko kostaju? 😘😘😘
I ja sam na Novalcu, takoder preporuka moje ginekologice .Neznam kako da se tocno izrazim ali svaki ce ginekolog,doktor...ishvalit proizvod s kojim proizvodacem ima sklopljen nekakav ugovor od cega dobiva odredeni dio provizije.. tako da otom ,potom sta vam oni kazu...s tom spoznajom ja sam se uputila u razne portale i forume gdje su vecina zena dosta hvalila taj Novalac.Tako da sam ga onda i ja odlucila uzet.Sa mojim prvorodenim nisam uzimala nikakve vitamine,dodatke ...smatrala sam da mi to stvarno nije potrebno s obzirom da nisam bas neki fan uzimanja nepotrebnih ljekova i naravno djete se rodilo veliko zdravo i zivo.I ajde nekako sam ovu trudnocu odlucila ucinit promjenu pa da vidimo to cudo "ljekova za trudnice".
Drage sve,
zanima me vaše mišljenje o cijepljenju protiv gripe? Evo vidim da je to aktualno ovih dana i da se, između ostalog, preporučuje trudnicama... Ima li netko iskustva s tim, jeste pričale s vašim doktorima, kakvo je njihovo mišljenje?
Dobro jutro curke 😄
Što se tiče vitamina, ja sam u prvom tromjesečju pila Femibion pa sam se u drugom prebacila na Novalac, kod Femibiona mi je išlo na živce što su bile kao dvije tabletice pa mi je lakše popiti jednu i dobar 😄
Što se tiče cjepiva , ja se osobno ne mislim cijepiti. Na samom početku trudnoće sam se tako razbolila (gripa, sinusi) a bilo je ljeto. Malo ću se bolje pripaziti, doduše ne mislim nešto puno ni skitati 🤣
U prvoj trudnoci nisam pila apsolutno nista a ni onda mislim da toga cak nije ni bilo😂pa je beba bila zdrava,velika i debeljuca. Znas kak ti je meni moj gin rekel ak hocem nek pijem ako necem ne moram jer je to tak. On sadrzava folacin koji ti je nedovoljan znaci moras piti jos posebno folacin + zeljezo koje je u njemu? Nedovoljno,tak da pijem i tablete za to. To su tak neki vitaminceki koji su preventivni i nikakve tablete ni nist ti nebude zamjenilo ono kaj ti u biti jedes,stoga najvise voca i povrca i raznovrsnog jela. A sto se tice cjepiva za gripu,nikad nisam ni nikad se ne budem cjepila. Moji doma se cjepe i nakon toga se razbole,tak da ne hvala,sto se tice i tih cjepiva i za djecu to budem izbjegla najvise kaj budem mogla sta ti mozes znat sta ti oni ubrizgaju..tak da ja ne hvala😇
U prvoj trudnoci nisam pila apsolutno nista a ni onda mislim da toga cak nije ni bilo😂pa je beba bila zdrava,velika i debeljuca. Znas kak ti je meni moj gin rekel ak hocem nek pijem ako necem ne moram jer je to tak. On sadrzava folacin koji ti je nedovoljan znaci moras piti jos posebno folacin + zeljezo koje je u njemu? Nedovoljno,tak da pijem i tablete za to. To su tak neki vitaminceki koji su preventivni i nikakve tablete ni nist ti nebude zamjenilo ono kaj ti u biti jedes,stoga najvise voca i povrca i raznovrsnog jela. A sto se tice cjepiva za gripu,nikad nisam ni nikad se ne budem cjepila. Moji doma se cjepe i nakon toga se razbole,tak da ne hvala,sto se tice i tih cjepiva i za djecu to budem izbjegla najvise kaj budem mogla sta ti mozes znat sta ti oni ubrizgaju..tak da ja ne hvala😇
Fala curke moje👍😘 vidim da vecina pila novalac, tak da cu najvjerovatnije i ja,heh..nemre naškoditi..heh.. sadrže li one omegu 3, ? Ste ga pile,vec u početku,ili kasnije? Ste,na prvom ultrazvuku,dobile slikicu sa ultrazvuka? Ultrazvuk bude rađen u bolnici..💞
Eii da se javimoo..sakrili smo se i opet ne znamo spol hahah ali nema veze.. Sve je ok..idući uzv je sljedeće godine haha.. Tek u 1 mj... Ajme pa ko će to dočekati...kažem vam ja da ću na porodu saznati spol... Ma neka mi samo odgovaramo mjerama i da je sve oke...
Ja sam u početku pila samo folnu, a sad pijem Elebaby 150kn je za mj dana i paše mi.
I dobili smo 2 kg konačno...do sad smo bili stalno na istom...
Sortiraj odgovore
Najstariji