Jojj curke trbuscici su vam😍😍😍😍
Kristina-zg.39- dobro dosla,zelim ti bezbrisnu i skolsku trudnocu! I da u ponedeljak vidis svoju malu mrvicu i srceko 💓.
Danas sam obisla sva groblja, od jutra nismo stali.Jednostavno sam si zacrtala da danas moram sve obic.Niti na wc,niti nista konkrentno pojela.Prezivljavala sam dan s kestenima i kokicama ..niti jedna pekara usputna da radi,a guzvee uff..umorila sam se,iscrpila ko nikad ,previse preforsirala...Na kratko zaboravim da sam u drugom stanju i da vise nemogu kao prije sve dok me sve ne pocne boljet ..i to stezanje u trbuhu..ali ne ja moram sve u jednom danu ...kolko sam sad presretna sto sam dosla doma,nemogu vam to opisat koje olaksanje
Debeljuca-ja sam svoje prvorodeno osjetila tek negdje u 20.tt ...najcesce se tako i ocekuje nakon 20.tt u prvoj trudnoci i onda u sljedecima sve ranije.Naravno svaka je trudnoca drugacija i to definitivno nije razlog za zabrinutost.Uskoro ces osjetiti svoju mrvu malu kad te onako posrteno opali 😁
Evo i mene,danas bas neki truli dan i ovdje,zapravo vec par dana. Toplo i pred kisu 😏 neda nam se nista. Samo mi se spava.
Cure ubrzo ce vam se javiti vase srecice. Ne brinite. 💖
Nasa curica je pocela sad lupati i danju i nocu pa me to veseli i vidi se na trbuhu kad bas jako udari. Muz uziva mazeci i osjecajujuci te jake udarce kad stavi ruku ili uho,pa se oni kao nes pricaju i dogovaraju da ja ne cujem 🤣
Ps. Lijepi su vam trbuscici,poslikala bi i ja svoj da nisam pre lijena sada ustati s kauca 😴
-Nove trudnice-cestitam i urednu trudnocu zelim! 🤗😘❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
A koliko sam citala po netu,pise da jace zene kasnije osjete..posto sam normalna skupina nadam se ovih dana..nestrpljiva sam 😊
Debeljuca-totalno te razumijem i ja sam isto tako bila. Sad ce ti se brzo poceti javljati,u pocetku blago,njezno,ko baloncici neki pa neki njezni udarcic najcesce ujutro na ledjima kad budes punog mjehura,pa onda predvecer i onda sve vise i ucestalije. Strpi se jos mrvicu sad ce to brzo 🤗😘
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Hvala vam puno ,od 💖 na dobrim željama..💋😊 p.s.drago mi da imam imenjakinju..😁😁😁😁. Pps.
Debeljuca,nebrini,vecina bebica se osjete nakon 20tj.💞
Lijep i miran san svima Zelim..😘😘😘😘 kad sutra nadete vremena bila bih vam zahvalna ako imate iskustva sa vitaminima NOVALAC, dali su dobri ili ne? Doktor na 1 pregledu mi Reko da krenem sa njima uz folacin.. pa ako ima ko iskustva sa NOVALACOM.. unaprijed hvala💞
Ja ti pijem Novalac,navodno su najbolji na trzistu ali otom potom. Meni su na pocetku imali cudan miris al sam se navikla. Prije sam ih pila uz rucak sad sam ih prebacila na veceru jer pijem ujutro lijek za stitnjacu pa poslije rucka zeljezo i onda kasnije Novalac da ne pijem to sve skupa jer ponekad lijek onda nema svoju funkciju. A prije Novalaca sam pila eletanal i elebaby.
Sortiraj odgovore
Najstariji