Fala curke moje👍😘 vidim da vecina pila novalac, tak da cu najvjerovatnije i ja,heh..nemre naškoditi..heh.. sadrže li one omegu 3, ? Ste ga pile,vec u početku,ili kasnije? Ste,na prvom ultrazvuku,dobile slikicu sa ultrazvuka? Ultrazvuk bude rađen u bolnici..💞
Imaš na net-u sastav kapsula, sadrže Omegu. Ja sam pila otkako sam saznala da sam trudna. Dobijes slicicu svaki put 😄
Ovisi gdje budeš išla doktoru, privatno ili socijalnom . Privatno ti isto imaju ultrazvuk.
Eii da se javimoo..sakrili smo se i opet ne znamo spol hahah ali nema veze.. Sve je ok..idući uzv je sljedeće godine haha.. Tek u 1 mj… Ajme pa ko će to dočekati…kažem vam ja da ću na porodu saznati spol… Ma neka mi samo odgovaramo mjerama i da je sve oke…
Ja sam u početku pila samo folnu, a sad pijem Elebaby 150kn je za mj dana i paše mi.
I dobili smo 2 kg konačno…do sad smo bili stalno na istom…
Cek kako tek iduce godine?ja sAm tocno svakih 4tjrfna na kontroli..sta nije to malo dugi razmak?!
Ja isto nisan bebu jos osjetila...i nadan sd tome uskoro daj Boze.
Kike, ja ti pijem novalac od 7.tjedna..pijem ga navecer prije spavanja, nakon vecere.novalac kazu da je najbolji pa et.ali to je za nas, beba sebi uzmi sve sta joj treba.
Debeljuca jee ali eto ona ne radi uzv svakih mj dana nego svaka 2...tako da ovo je bilo za 11...u 12 neće raditi tek u 1...ima da poludim do tad...
Eii da se javimoo..sakrili smo se i opet ne znamo spol hahah ali nema veze.. Sve je ok..idući uzv je sljedeće godine haha.. Tek u 1 mj… Ajme pa ko će to dočekati…kažem vam ja da ću na porodu saznati spol… Ma neka mi samo odgovaramo mjerama i da je sve oke…
Ja sam u početku pila samo folnu, a sad pijem Elebaby 150kn je za mj dana i paše mi.
I dobili smo 2 kg konačno…do sad smo bili stalno na istom…
Cek kako tek iduce godine?ja sAm tocno svakih 4tjrfna na kontroli..sta nije to malo dugi razmak?!
Da i meni je to čudno, i kod mene je kontrola svako mjesec dana 🤔
Debeljuca jee ali eto ona ne radi uzv svakih mj dana nego svaka 2…tako da ovo je bilo za 11…u 12 neće raditi tek u 1…ima da poludim do tad…
Ja bi poludila da moram čekat dva mjeseca, meni je dr rekao jednom mjesečno da smatra da je potrebno, da bi se vidjelo jel sve napreduje kako treba, i da se na vrijeme može reagirati,jer vani prakticiraju samo tri ultrazvuka kroz trudnoću,ako žena nema nikakvih većih problema. A on se s tim nikako ne slaže.
I to tvoje malo biće se skriva ko moje. Bila sam na 4 d i nema šanse da se pokaže, jedva je na tren uspio vidit između nogu i misli da je cura, ali opet nismo sigurni .
Idući tjedan mi je kontrola pa me baš zanima jeli još uvijek sramežljiva ako je ona.
url=https://lilypie.com]
Ajme Anna ajde bar onda nisam jedina haha...skrivaju see...morat ćemo i mi na neki 4D ko će ovo dočekati.. Al vidiš ni to nije garancija al se odluče sakriti... Ma neka su samo dobroo 🙂
Cure drago mi je da je sa vama i bebicama sve u redu i da su pregledi prosli dobro 😊😊 to je najbitnije 😊
Ja idem u srijedu i ne mogu docekati.pukla bi da ko vama na svaka 2mj gledaju bebu meni ova 4 tj nikako da prodju, odnosno taj cetvrti tjedan traje valjda 2 tjedna haha..ne znam jel to dobro ili nije ali meni tako pase.. i cudno mi da sa 24tt jos ne znaju spol.meni je u 15tt vec rekla spol doktorica i iduci put sa 19tt potvrdila.ma bitno da su zivi i zdravi,nije bit spola nego me zanima kakvi su i ti njihovi ultrazvuci itd.opet 4D nemaju pa moras ic negdi drugo to gledat, bas bezveze.ali bitno da su bebaci dobro.
Ja sam moga sa 20tt osjetila tako mi je i doktorica rekla da ce bit i bilo je.tako da cure ne brinite sve to dodje u svoje vrijeme.
Ja sam se sinoc nazderala palacinki sa tunjevinom i prsutom. Kad smo kod tog jedete li vi tunu i prsut?nadam se da nece naskoditi bebacu😰
Jutros sam poslije dorucka (voce sam u blenderu napravila) ispovracala se.ocito mi zasmeta voce ujutro i jogurt i takve stvari.. zato se unistavam hranom po cijele dane.imat cu valjda 100kg😂😂
Ja isto nisan bebu jos osjetila…i nadan sd tome uskoro daj Boze.
Kike, ja ti pijem novalac od 7.tjedna..pijem ga navecer prije spavanja, nakon vecere.novalac kazu da je najbolji pa et.ali to je za nas, beba sebi uzmi sve sta joj treba.
Tajno ,zakaj navečer? Pijes novalac? Nebrini osjetit češ 👣👍
Tonka, ja osobmo ujutro ne mogu jogurt nataste. Bilo bi mi muka. Da ti nije to skodilo? A jednom kad sam jela prsut navece(prije 6,7sedmica) ujutro sam povratila.:/
Kristina, morala sam ga uzimat navecer zbog jakih mucnina, mada bi ga i navecer jedva popila(znaci kapsula stvarno ima neki uzasan miris koji tjera na mucninu).i tako.je ostalo....ali pijem jos 2 lijeka uz to , sta moram , pa onda novalac je i dobro piti odvojeno.
Sortiraj odgovore
Najstariji