Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    01. Studeni 2018. 17:37

Lipi trbuscici 🤗 ja sam uzela u hm-a trudnicke traperice broj vece nego sta nosim inace i super su mi. Ili nosim njih ili tajice, a gore i dalje nosim svoj broj jer mi trbuh nije velik, do kad vidit cemo 😌

debeljuca
    01. Studeni 2018. 17:43

Ja isla na groblje i izbjegla kisu..i od kad sam dosla doma samo bi se svadjala..sve mi smeta i ide mi na zivce..😂

Monikaharmonika
    01. Studeni 2018. 17:50

debeljuca

Ma lako za doma..upravilu sam u pidjami i bez cicnjaka..ali koma mi se obuc kad moram u grad..majce mi kratke pa nosim potkosulju ispod iako nije jos zima..a do Bozica cemo sve biti ko bundevice haha

Mene moj dragi zove buhtlica. Ma nabijem ga na buhtlicu🤣🤣😂

malac_28
    01. Studeni 2018. 18:10

Tamsi nije ni moj baš velik, a grudnjak inače nosim 85c i sad su mi u zadnja 2 tjedna malo grudi narasle, ali još nisam prešla na veći grudnjak.
    Ja jučer i danas samo cvilim, hormoni me pucaju na najjače. 😂

debeljuca
    01. Studeni 2018. 18:48

Tamsi taman ti je trbuh..evo sad skuzila da je par dana izmedju nas hehe 😊 pa cudno mi je bilo,preko noci narastao..a dobro sad se brze razvijaju i rastu

Timi95
    01. Studeni 2018. 19:26

debeljuca

Tamsi taman ti je trbuh..evo sad skuzila da je par dana izmedju nas hehe 😊 pa cudno mi je bilo,preko noci narastao..a dobro sad se brze razvijaju i rastu

Ja u 19. tjednu nisam imala skoro nista, malo mi je bio napuhan, tek u 21. mi je poceo rasti.. da, ja sutra ulazim u 23. tj 😊
    Tvoj je taman 😊😍

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

malac_28
    01. Studeni 2018. 19:33

A ja sam zapravo po uzv-u zapravo 17+1, po tome mi je i prevelik 😂 joj jedva čekam utorak da si vidim bebicu svoju ☺️😍

Kristina-39.Zg
    01. Studeni 2018. 19:41

Sreeeetnooo,u utorak😊👣 javi nam kako proslo..😁😍

Kristina-39.Zg
    01. Studeni 2018. 19:47

Ja sam friška trudnica😊,u 9 tjednu tek..💞👣 u ponedeljak,imam prvi ultrazvuk,ufff nikako da docekam.. da cujemo to dugo išcekivano srćeko💖

Timi95
    01. Studeni 2018. 19:56

malac_28

A ja sam zapravo po uzv-u zapravo 17+1, po tome mi je i prevelik 😂 joj jedva čekam utorak da si vidim bebicu svoju ☺️😍

Sretno na uzv 😍 ja sam bila u ponedjeljak, sva sam se raspekmezila kad sam ga vidjela 😍 jubav moja vejika.. 4.12. Idem na 4D 😊 jer se moze tek od 26. -28. tjedna.. tad cu biti blizu 28. 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.