Lipi trbuscici 🤗 ja sam uzela u hm-a trudnicke traperice broj vece nego sta nosim inace i super su mi. Ili nosim njih ili tajice, a gore i dalje nosim svoj broj jer mi trbuh nije velik, do kad vidit cemo 😌
Ja isla na groblje i izbjegla kisu..i od kad sam dosla doma samo bi se svadjala..sve mi smeta i ide mi na zivce..😂
Ma lako za doma..upravilu sam u pidjami i bez cicnjaka..ali koma mi se obuc kad moram u grad..majce mi kratke pa nosim potkosulju ispod iako nije jos zima..a do Bozica cemo sve biti ko bundevice haha
Mene moj dragi zove buhtlica. Ma nabijem ga na buhtlicu🤣🤣😂
Tamsi nije ni moj baš velik, a grudnjak inače nosim 85c i sad su mi u zadnja 2 tjedna malo grudi narasle, ali još nisam prešla na veći grudnjak.
Ja jučer i danas samo cvilim, hormoni me pucaju na najjače. 😂
Tamsi taman ti je trbuh..evo sad skuzila da je par dana izmedju nas hehe 😊 pa cudno mi je bilo,preko noci narastao..a dobro sad se brze razvijaju i rastu
Tamsi taman ti je trbuh..evo sad skuzila da je par dana izmedju nas hehe 😊 pa cudno mi je bilo,preko noci narastao..a dobro sad se brze razvijaju i rastu
Ja u 19. tjednu nisam imala skoro nista, malo mi je bio napuhan, tek u 21. mi je poceo rasti.. da, ja sutra ulazim u 23. tj 😊
Tvoj je taman 😊😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
A ja sam zapravo po uzv-u zapravo 17+1, po tome mi je i prevelik 😂 joj jedva čekam utorak da si vidim bebicu svoju ☺️😍
Ja sam friška trudnica😊,u 9 tjednu tek..💞👣 u ponedeljak,imam prvi ultrazvuk,ufff nikako da docekam.. da cujemo to dugo išcekivano srćeko💖
A ja sam zapravo po uzv-u zapravo 17+1, po tome mi je i prevelik 😂 joj jedva čekam utorak da si vidim bebicu svoju ☺️😍
Sretno na uzv 😍 ja sam bila u ponedjeljak, sva sam se raspekmezila kad sam ga vidjela 😍 jubav moja vejika.. 4.12. Idem na 4D 😊 jer se moze tek od 26. -28. tjedna.. tad cu biti blizu 28. 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji